f@bio wrote:Αυτό που γράφω είναι το τελευταίο πράγμα που γράφω σε αυτό το forum.Αμα θέλουν ας το κόψουν οι moderators.Πραγματικά με έχει αηδιάσει ο τρόπος που αντιμετωπίζεται όλους όσους είμαστε υπέρ των κινητοποιήσεων.Λοιπόν αντί να μας τα πρ......ζετε τόσο καιρό με τις καταλήψεις ας ερχόσασταν σε μία γενική και να βγάζατε πλαίσιο αντικατάληψης. Και αν δεν σας εξέφραζε κανένα από τα υπάρχοντα πλαίσια να κάνατε ένα δικό σας ,αντί να κάθεστε στην καρεκλίτσα σας και να μας κατηγορείται μέσω του keybord σας.
Αν και δεν ανηκω ουτε υποστηριζω καμία παραταξη, ειδαμε τι εγινε οταν μια παραταξη θελησε να βγάλει πλαίσιο αντικατάληψης οπως το λες. Η δημοκρατία θριαμβευσε!!! Και οσο για το πρηξιμο που αιθανεσαι...να ξερεις οτι εγώ δε σου κανω τη ζωή δυσκολη, εσυ ομως με τον "αγώνα" σου μου την κανεις σαν τελειοφοιτος που ειμαι.
f@bio wrote:
Πολύ καλή κίνηση η υποστήριξη στον Bασσάλο και την επικροτώ και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος άμα θέλει με το να δει αν έχω υπογράψει, αλλά σκέφτηκε κανένας σας να βγάλει ένα κείμενο υποστήριξης στα παιδιά που έφαγαν ξύλο στις πορείες και τα τρέχανε στα δικαστήρια?Ήταν και παιδιά απο την σχολή!Συνάδελφοι σας!!!!!
ΟΧΙ, γιατί οπως ειπωθηκε και παραπάνω απο αλλους, υπάρχουν και φοιτητες που συμφωνούν, εστω εν μερει, με το νομοσχεδιο. Αρα δεν συμφωνούν με ολους οσοι βγαινουν στους δρομους. Το γεγονος οτι εφαγαν ξύλο ειναι καταδικαστέο, αυτο ομως δε σημαινει οτι συμφωνουμε.
f@bio wrote:
Όχι βέβαια γιατι κανένα από αυτά τα παιδιά δεν θα σας βαθμολογήσει πουθενά οπότε τι να μας νοιάζει....
Σε λίγο θα μας πεις οτι γλέιφουμε και τον κ.Βασσαλο. Αυτο νομιζεις οτι επιδιωκουν γυρω στα 80 παιδια που υπογραψαν στο αλλο τοπικ;
f@bio wrote:
Σε αυτό το forum το μόνο που έχω ακούσει ειναι ότι είμαστε ...... ...... Τι να σας πω;Να ξέρετε ότι η λέξη συνάδελφος εκφράζει μία γενικότερη αλληλεγγύη που εσείς δεν την έχετε και συνάδελφος σας δεν είναι μόνο ο Βασσάλος αλλά είμαι και εγώ (άσχετα από το αν είμαι ένας κοπρίτης που θέλει να χάσει την εξεταστική του μιας και δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει) είναι και τα παιδιά που τα έδειραν τα ΜΑΤ είναι και τα παιδιά που έμεναν μέρες μακριά από τα σπίτια τους για να στηρίζουν την κατάληψη.
Ναι, την ειδαμε τη συμμετοχή στην καταληψη. Περιπου 30-40 ατομα τη μερα και αν. Και δεν το λεω μονο εγω αυτο. Διαβασε και το σχετικό τοπικ. Ο λογος που δεν υπαρχει αλληλεγγυη ειναι απλός. ΔΕΝ συμφωνούμε. Και οπως ειπα παραπανω, εσυ δε σεβεσαι τη ζωή μου, τα οποια σχεδια μου, περιμενεις και να σε στηριξω;
f@bio wrote:
Προς Θεού δεν θέλω να κρατήσω για εμένα κανένα τίτλο αγωνιστή, αλλά να ξέρετε πως δεν θα αφήσω σε κανέναν σας να αμφισβητεί τα κίνητρα μου από την στιγμή που δεν με ξέρει.
Τελικα οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται. Εγω παραπάνω μίλησα για τα κινητρα
μιας μεριδας φοιτητών. Προφανώς για να εσπευσες να απαντησεις και ειδικα σε αυτον τον τονο καταλαβαινω και σε ποια μεριδα ανοικεις
f@bio wrote:
Swtos πραγματικά το μόνο που δεν θα ήθελα θα ήταν να εμπνέω άτομα σαν εσένα.Εσύ όπως δείχνει και το avatar σου έχεις τον Πλούταρχο να σε εμπνέει.....(το γραφω και γελαω)
Το παραπάνω δειχνει και την ποιτητα σου σαν ανθρωπος. Εγώ μίλησα γενικά και εσύ κατέληξες σε προσωπική επιθεση. Σχολιαζεις και τα γουστα μου! Συγχαρητηρια!
Πάντως καλό θα ηταν να μάθεις στην ηλικία που εισαι να μιλάς με επιχειρηματα. Εγώ ειπα την αποψή μου για κατι συγκεκριμένο και εσύ ουτε που αναφέρθηκες σε αυτό. Απλα ξεκίνησες μια επιθεση εναντι σε οσους δεν συμφωνουν μαζι σου/σας και μετα και σε μενα προσωπικά. Όταν ηρεμίσεις απαντησε μου σε αυτά που γράφω αν θες και ασε το τι μουσική ακούω...