Πειρατές τις Καραϊβικής
Πειρατές τις Καραϊβικής
Έχει δει κανείς τους πειρατές; Εγώ το είδα και ένιωσα ότι ήμουν 10 ώρες μέσα στο σινεμά
. Νομίζω ότι το παρακάνανε σε διάρκεια και με χάλασε πολύ το τέλος που φυσικά υπόσχεται συνέχεια... τόσο πολύ που ένιωσα ότι κάποιος είχε κόψει το τέλος από το έργο!

Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Εμένα μου άρεσε , ωραία ήταν..
Απλά μου την έσπασε η παραπάνω από προφανής πρόθεση τους για να κάνουν τριλογία..!!
Επίσης πολύ αντιγραφή έπεσε από Monkey Island..!
Απλά μου την έσπασε η παραπάνω από προφανής πρόθεση τους για να κάνουν τριλογία..!!
Επίσης πολύ αντιγραφή έπεσε από Monkey Island..!

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- SeniorCarbone
- Kilobyte level
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
αρκετά μεγάλο, λίγο κουραστικό ίσως. Βρήκα έξυπνες αρκετές από τις σκηνές δράσης με αρκετό χιούμορ.
Όσο για το τέλος θα έπρεπε να ξέρετε ότι παέι για τριλογία, μάλιστα το τρίτο έχει ήδη γυριστεί μαζί με το δεύτερο. Έχεςι γίνει μόδα το παράλληλο γύρισμα μετά από τον Άρχοντα (Matrix, Kill Bill - τους βγαίνει και πιο φτηνά)
Εγώ πάντως το καρα-ευχαριστήθηκα, είχα να πάω cinema από το X Men 3
Όσο για το τέλος θα έπρεπε να ξέρετε ότι παέι για τριλογία, μάλιστα το τρίτο έχει ήδη γυριστεί μαζί με το δεύτερο. Έχεςι γίνει μόδα το παράλληλο γύρισμα μετά από τον Άρχοντα (Matrix, Kill Bill - τους βγαίνει και πιο φτηνά)
Εγώ πάντως το καρα-ευχαριστήθηκα, είχα να πάω cinema από το X Men 3
- sofia_bonny
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
- sofia_bonny
- Kilobyte level
-
- byte level
- Fairy
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Το πρώτο το είχα δει στην τηλεόραση, κάπου στη μέση, και το έκλεισα μετά από κανένα τέταρτο... Μ' αρέσει το καστ (ειδικά ο Depp) αλλά προτιμώ κάτι λιγότερο παραμυθοχαρούμενο! Όπως και να έχει, την άλλη βδομάδα λέω να πάω να δω το 2, να ξεχαστώ λίγο από το διάβασμα...
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- AnINffected
- Gbyte level
Και γω χθές το είδα.Το βρήκα καλό αλλά προτιμώ το πρώτο.
Αυτό ήταν πολύ πιο σκοτεινό και προσωπικά γέλασα λιγότερο--αν και σίγουρα είχε επιρροές από Monkey Island
.
Ενδιαφέρον τέλος πάντως.
Αυτό ήταν πολύ πιο σκοτεινό και προσωπικά γέλασα λιγότερο--αν και σίγουρα είχε επιρροές από Monkey Island

Ενδιαφέρον τέλος πάντως.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Και εγώ την είδα χθές και ήταν πολύ ωραία. Μου άρεσε περισσότερο απο την πρώτη και μου φάνηκε καλό που θα ακολουθήσει και τρίτο επισόδειο. Ελπίζω να είναι εξίσου ωραίο.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- sofia_bonny
- Kilobyte level
- Fairy
- Gbyte level
:smt051 Σύμφωνα με το imdb, ονομάζεται "Pirates of the Caribbean: At Worlds End" και βγαίνει στις ΗΠΑ 25 Μαϊου 2007.
Αναφέρεται επίσης πως ξεκίνησε να γυρίζεται με το σενάριο μισογραμμένο και πως θα κάνει πέρασμα ο Keith Richards σαν τον πατέρα του Jack Sparrow.
Φήμη ή αλήθεια, άραγε;
Αναφέρεται επίσης πως ξεκίνησε να γυρίζεται με το σενάριο μισογραμμένο και πως θα κάνει πέρασμα ο Keith Richards σαν τον πατέρα του Jack Sparrow.
Φήμη ή αλήθεια, άραγε;
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."