Νέα πρόστιμα για παραβίαση του Κ.Ο.Κ.
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Είναι αλήθεια ότι οι τροχομπάτσοι παίρνουν εντολή να κόψουν ένα συγκεκριμένο αριθμό προστίμων. Και μάλιστα αν κόψουν λιγότερα επιπλήτονται. Γι' αυτό μπορουν να σου κόψουν πρόστιμο για οποιοδήποτε λόγο(ακόμα και ψεύτικο) προκειμένου να γλιτώσουν το πρήξιμο ή κάτι χειρότερο από το διοικητή. Όποιος δεν το πιστεύει ας ρωτήσει ένα συγγενή του που δουλεύει στην τροχαία να το επιβεβαιώσει.
Όσο για τους ρόλους που αναλαμβάνει κατά καιρούς η μπατσαρία είναι και τα πρόστιμα ενδεικτικά του χαρακτήρα τους....
Όσο για τους ρόλους που αναλαμβάνει κατά καιρούς η μπατσαρία είναι και τα πρόστιμα ενδεικτικά του χαρακτήρα τους....
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Πάντως για να μην μπερδευόμαστε άλλο τα πρόστιμα και άλλο το πως λειτουργεί, αν λειτουργεί, η ελληνική αστυνομία.
Last edited by tZoLe on Fri Sep 15, 2006 6:41 pm, edited 1 time in total.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Αν το όριο είναι 30 και οι νόμοι εφαρμόζονταν για όλους τότε δέχομαι το πρόστημο. Το πρόβλημα είναι ότι τα μπατσόνια βρήσκουν εύκολα θύματα για να κόψουν τις κλήσεις της ημέρας. αυτό είναι το πρόβλημα.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Οταν πηγα να δωσω εξετασεις οδηγησης, ο μεγαλυτερος μου φοβος ηταν μηπως μου ζητησουν απροκαλυπτα τιποτα λεφτα για λαδωμα, γιατι καπως τρελαινομαι οταν μερικοι ειναι τοσο θρασεις και λιγδιαρηδες, και ειπα θα τον Κοπανησω εκεινη την ωρα τον εξεταστη, και θα μπλεξω κιολας!!!
Σε μια φιλη μου της το ειπε!!! Πρωτη φορα το ακουω! Της ειπε οτι θελει "κατιτις" για να την περασει! Δεν εχουν το θεο τους!!! (συνηθως τα ζητανε με πιο "τακτ" μεσω του εξεταστη σου...)
Σε μια φιλη μου της το ειπε!!! Πρωτη φορα το ακουω! Της ειπε οτι θελει "κατιτις" για να την περασει! Δεν εχουν το θεο τους!!! (συνηθως τα ζητανε με πιο "τακτ" μεσω του εξεταστη σου...)

- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Άκουσα στις ειδήσεις που βγήκε ένας υψηλόβαθμος από την τροχαία και λέει οτι είναι καθαρά εισπρακτικού χαρακτήρα η όλη τροπολογία και οτι και οι ίδιοι οι τροχονόμοι δεν θέλου να εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα γιατί θα τους φέρνουν καθημερινά αντιμέτωπους με τον κόσμο.. Και λέει μάλιστα οι τροχονόμοι είχαν κάνει πρόταση να μειωθούν ακόμα περισσότερο από ότι ήταν..
Ενώ όπως έλεγε το ρεπορτάζ πολλές φορές προσπαθούν να γράψουν μικρότερη παράβαση για να βοηθήσουν τον κόσμο..
Επίσης ο ίδιος υψηλόβαθμος έλεγε οτι ο περισσότερος κόσμος διαθέτει μέσο και η κλίση "σβήνεται" και καταλήγουν να πληρώνουν οι νομοταγείς ,οι οποίοι είναι τα θύματα της όλης υπόθεσης..
Λογικά όλα αυτά , αλλά επίσης και ύποπτα..
Μήπως τελικά δεν προχωρήσουν στην αλλαγή των τιμών των προστίμων και καλά για να μας κάνουν το χατήρι και να φανούν καλοί.. Κάτι μου βρωμάει..
Η μήπως τελικά η άυξηση θα είναι μικρότερη τελικά κ όχι απο 167euro 700 (και θα πρέπει να τους χρωστάμε και χάρη?)
Γιατί αφού είναι προφανής η αγανάκτηση με τέτοια αύξηση δεν νομίζω οτι την απόφαση την πήραν κατα λάθος..
Από την άλλη μπορεί να είμαι πολυ καχύποπτος..
Ενώ όπως έλεγε το ρεπορτάζ πολλές φορές προσπαθούν να γράψουν μικρότερη παράβαση για να βοηθήσουν τον κόσμο..
Επίσης ο ίδιος υψηλόβαθμος έλεγε οτι ο περισσότερος κόσμος διαθέτει μέσο και η κλίση "σβήνεται" και καταλήγουν να πληρώνουν οι νομοταγείς ,οι οποίοι είναι τα θύματα της όλης υπόθεσης..
Λογικά όλα αυτά , αλλά επίσης και ύποπτα..
Μήπως τελικά δεν προχωρήσουν στην αλλαγή των τιμών των προστίμων και καλά για να μας κάνουν το χατήρι και να φανούν καλοί.. Κάτι μου βρωμάει..
Η μήπως τελικά η άυξηση θα είναι μικρότερη τελικά κ όχι απο 167euro 700 (και θα πρέπει να τους χρωστάμε και χάρη?)
Γιατί αφού είναι προφανής η αγανάκτηση με τέτοια αύξηση δεν νομίζω οτι την απόφαση την πήραν κατα λάθος..
Από την άλλη μπορεί να είμαι πολυ καχύποπτος..
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη