Κατάληψη
- AnINffected
- Gbyte level
Και εγώ έχω ακούσει διάφορα από φίλους + γνωστούς.
Ο,τι είναι να γίνει, ας γίνει πολιτισμένα!Εμένα αυτό με νοιάζει πρωτίστως!
Τέλοσπαντων, ας δώσουμε τα μαθήματα μας τώρα, ούτως ή αλλιώς αυτά δεν είναι παρά φήμες.
Ο,τι είναι να γίνει, ας γίνει πολιτισμένα!Εμένα αυτό με νοιάζει πρωτίστως!
Τέλοσπαντων, ας δώσουμε τα μαθήματα μας τώρα, ούτως ή αλλιώς αυτά δεν είναι παρά φήμες.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

- Stefano
- byte level
- Academic status: Alumnus/a
Λογικό είναι, αφού ήδη χάσαμε 1,5 μήνα μαθήματα!alexo wrote:Πάντως από συζήτηση με καθηγητές ,έμαθα ότι αν χαθεί μια εβδομάδα μάθημα ,χάνεται το εξάμηνο.
Ούτως ή άλλως, αντί 6μηνο θα κάνουμε 1,5μηνο (Νοέμβριος-20 Δεκεμβρίου)

Web Hosting - Internet Radio Hosting - Linux/Windows VPS - Web Design - e-Commerce Development
http://www.netshop-isp.com.cy
http://www.netshop-isp.com.cy
- Fairy
- Gbyte level
Και δύο βδομάδες μπόνους μετά τις Γιορτές!
(Αν φάμε δε και γαλοπούλα στο αμφιθέατρο, ποιος μας πιάνει...)
Χτες άκουσα στις βραδινές ειδήσεις (σοβαρού) τηλεοπτικού καναλιού πως σύντομα θα ξανασυζητηθεί το θέμα περί αναθεώρησης του Συντάγματος, οπότε να υποθέσω πως ξανά θα αρχίσει η γνωστή συζήτηση...

Χτες άκουσα στις βραδινές ειδήσεις (σοβαρού) τηλεοπτικού καναλιού πως σύντομα θα ξανασυζητηθεί το θέμα περί αναθεώρησης του Συντάγματος, οπότε να υποθέσω πως ξανά θα αρχίσει η γνωστή συζήτηση...
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
Δεν κατάλαβες καλά...Manousos wrote:καλα παιδια παντως έγω δεν έχω σκοπο να ξαναδώσω 300 μαθήματα μαζεμένα πάλι τον Σεπτέμβη.
θα χαθεί το εξάμηνο = δε θα δοθούν καν τα μαθήματα.
Ακόμα χειρότερα δλδ.
Δεν νομίζω πάντως να γίνουν όλα αυτά,γιατί άλλο
μετάθεση εξέτασης ,άλλο χάσιμο εξαμήνου.
Κανείς δεν νομίζω πως θέλει το 2ο.
-
- Venus Former Team Member
- Fairy
- Gbyte level
Νομίζω πως ο alexo εννοεί πως αν χαθεί το εξάμηνο, αν δηλαδή δεν κάνουμε μαθήματα, δεν θα δοθούν εξετάσεις ούτε το Σεπτέμβρη για τα μαθήματα χειμερινού εξαμήνου, πολύ απλά γιατί οι καθηγητές δεν θα έχουν παραδώσει καμία ύλη... Για αυτό λέει χειρότερα! Σκέτη φρίκη!The Punisher wrote: Aυτό ακριβώ λέει και ο manousos, alexo. Ότι τον ερχόμενο Σεπτέβρη θα πρέπει να δίνουμε σαν τρελοί !!!

Διορθώστε με βέβαια αν κατάλαβα λάθος...
Παλαιότερα που λέτε πως χάθηκε εξάμηνο τι ακριβώς είχε συμβεί με τις εξετάσεις γνωρίζετε;
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- The Godfather
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
Ρε παιδιά.....αυτό δεν πρέπει να το αφίσουμε να γίνει......
Ας κατεβούμε όλοι μαζί στις συνελεύσεις, ας κάνουμε κάτι.....δεν το αντέχω ξανά αυτο....
Άλλωστε, δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα με τις καταλήψεις, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω που λένε και μερικοί....
Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και το μόνο που γίνεται είναι να χάνουμε τον καιρό μας προσπαθώντας να αλλάξουμε τα μυαλά κάποιων που δεν πρόκειται να το κάνουν......
Δεν ξέρω....προβληματίζομαι έντονα με την όλη κατάσταση
Ας κατεβούμε όλοι μαζί στις συνελεύσεις, ας κάνουμε κάτι.....δεν το αντέχω ξανά αυτο....
Άλλωστε, δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα με τις καταλήψεις, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω που λένε και μερικοί....
Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και το μόνο που γίνεται είναι να χάνουμε τον καιρό μας προσπαθώντας να αλλάξουμε τα μυαλά κάποιων που δεν πρόκειται να το κάνουν......
Δεν ξέρω....προβληματίζομαι έντονα με την όλη κατάσταση

Don Vito Corleone
- Paralias
- Gbyte level
Καλά αυτή για'μένα όμως δεν είναι λογική.Αν ήταν έτσι ούτε τη χούντα θα είχαμε ρίξει,ούτε το 8ωρο θα είχε θεσπιστεί και πολλά πολλά άλλα.The Godfather wrote:Άλλωστε, δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα με τις καταλήψεις, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω που λένε και μερικοί....
Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και το μόνο που γίνεται είναι να χάνουμε τον καιρό μας...
Απλά μπορεί να γίνει και διαμαρτυρία και πορείες,αλλά ΧΩΡΙΣ κατάληψη της σχολής.
paralias++Paralias wrote:Καλά αυτή για'μένα όμως δεν είναι λογική.Αν ήταν έτσι ούτε τη χούντα θα είχαμε ρίξει,ούτε το 8ωρο θα είχε θεσπιστεί και πολλά πολλά άλλα.The Godfather wrote:Άλλωστε, δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα με τις καταλήψεις, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω που λένε και μερικοί....
Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί και το μόνο που γίνεται είναι να χάνουμε τον καιρό μας...
Απλά μπορεί να γίνει και διαμαρτυρία και πορείες,αλλά ΧΩΡΙΣ κατάληψη της σχολής.
- Theofaman
- Mbyte level
Ακριβώς. Είναι δικαίωμα όλων να εκφράζουν την άποψη τους ή να διαμαρτύρονται για οτιδήποτε. Δημοκρατία έχουμε. Αλλά αυτό να μην γίνεται εις βάρος των υπολοίπων. Η ελευθερία του ενός, τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.alexo wrote:paralias++Paralias wrote:Καλά αυτή για'μένα όμως δεν είναι λογική.Αν ήταν έτσι ούτε τη χούντα θα είχαμε ρίξει,ούτε το 8ωρο θα είχε θεσπιστεί και πολλά πολλά άλλα.The Godfather wrote:Άλλωστε, δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα με τις καταλήψεις, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω που λένε και μερικοί....
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
παιδια πως θα γινει διαμαρτυρια χωρις καταληψη?Ποσο νομιζετε οτι θα επηρεαστει η κυβερνηση?Να βαλουμε τοτε ενα περιβραχιονιο στο χερι μας οτι διαμαρτυρομαστε και να συνεχισουμε κανονικα τα μαθηματα μας σαν τους Ιαπωνες απεργους Και ειναι και το αλλο οι περισσοτεροι δεν πηγαινουμε στην πορεια οταν εχει καταληψη τωρα θα παμε?