Εξεταστική

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Wed Jan 24, 2007 2:37 am

Λογικά θα πρέπει να περιμένουμε να βγει και επίσημη ανακοίνωση από την πρυτανεία σχετικά με την εξεταστική φαντάζομαι... :???:
S.S.D.D.
tZoLe
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by tZoLe » Wed Jan 24, 2007 4:26 am

Δεν ξέρουμε πότε συνεδριάζει η Σύγκλητος;;;
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
StormRider
Gbyte level
Gbyte level
Post by StormRider » Wed Jan 24, 2007 11:46 am

Από ό,τι κατάλαβα, ΑΝ σταματήσει η κατάληψη την δευτέρα, θα γίνουν τα αναπληρωματικά μαθήματα την ερχόμενη εβδομάδα και από τις 5 φλεβάρη θα συνεχιστεί το πρόγραμμα της εξεταστικής, όπως έχει βγει, με τα που χάθηκαν όμως να προστιθενται στο τέλος.

Αλλά δεν πιστεύω ότι θα σταματήσει η κατάληψη.
Image
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ciao » Wed Jan 24, 2007 4:48 pm

Παιδιά σόρρυ αλλά κάποιος μου είπε ότι διάβασε σε κάποια εφημερίδα σήμερα ότι δεν θα γίνει εξεταστική...
Ξέρει κανείς κάτι επ' αυτού ή έχει ακούσει κάτι νεώτερο για την εξεταστική?
Ευχαριστώ και σόρρυ αν ακούγεται σαν κλίμα πανικού, απλά μια ερώτηση κάνω.
S.S.D.D.
smoky
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by smoky » Wed Jan 24, 2007 4:59 pm

Σε κλίμα πανικού βρισκόμαστε απο το καλοκαίρι νομίζω... Απάντηση πάντως στο ερώτημα σου δεν θα πάρεις πρν περάσουν 2-3 βδομάδες. Θυμάστε πως έγινε η φάση το καλοκαίρι... Νομίζω απλά ότι η κατάσταση επαναλαμβάνεται.
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Wed Jan 24, 2007 5:11 pm

Βασικά ο κάθε δημοσιογράφος λέει και άλλο. Σήμερα το πρωί ένας στη ΝΕΤ είπε πως ασκούνται πιέσεις να "παγώσει η λειτουργία των πανεπιστημίων ως τον Ιούνιο". Αν πίστευα τον τύπο τώρα δεν θα ήμουν εδώ να γράφω στο φόρουμ αλλά σε κανένα νοσοκομείο...
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Wed Jan 24, 2007 5:14 pm

Fairy wrote:Σήμερα το πρωί ένας στη ΝΕΤ είπε πως ασκούνται πιέσεις να "παγώσει η λειτουργία των πανεπιστημίων ως τον Ιούνιο".
ρε συ θα μας τρελάνουν?!?!?!
Image
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ciao » Wed Jan 24, 2007 5:25 pm

Αυτό ξαναπέστο!!! :shock: :shock: :shock:
Έλεος πια!!!
S.S.D.D.
hello_kitty
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by hello_kitty » Wed Jan 24, 2007 5:31 pm

Γενικοτερα αυτες τις μερες επικρατει στην τηλεοραση ενα κλιμα πανικου...ακουγονται παρα πολλες αποψεις για το τι θα γινει...αν δεν βγει επισημη αποφαση δεν πρεπει να τους λαμβανουμε υποψιν 100% γιατι θα τρελαθουμε στο τελος.... :lol:
Να ζεις με παθος την καθε σου στιγμη....
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Wed Jan 24, 2007 6:07 pm

Fairy wrote:Βασικά ο κάθε δημοσιογράφος λέει και άλλο. Σήμερα το πρωί ένας στη ΝΕΤ είπε πως ασκούνται πιέσεις να "παγώσει η λειτουργία των πανεπιστημίων ως τον Ιούνιο". Αν πίστευα τον τύπο τώρα δεν θα ήμουν εδώ να γράφω στο φόρουμ αλλά σε κανένα νοσοκομείο...
παιδια το ακουσα και εγω απο mega kai ant1 αμα ισχυει θα παω να παρω τα βουνα και τα λαγκαδια τζαμπα τοσο διαβασμα για να μπω στο πανεπιστημιο και να μορφωθω... :-(
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
hello_kitty
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by hello_kitty » Wed Jan 24, 2007 6:32 pm

Λιγο υπερβολικο μου φαινεται παντως...κ σε κτ τετοια αρεσκονται τα ΜΜΕ...εγω παλι ακουσα οτι θα γινει μια προσπαθεια να μην χαθει το εξαμηνο ωστε να εχουμε την δυνατοτητα να δωσουμε τον Σεπτεμβρη αν χαθει τελικα η εξεταστικη...
Να ζεις με παθος την καθε σου στιγμη....
Formax
bit level
bit level

Post by Formax » Thu Jan 25, 2007 7:49 pm

Γεια σας σε όλους! Μόλις κατάφερα να παρακολουθήσω την συζήτηση λόγω δουλειάς. Ρε παιδιά τι λέμε; είμαι ήδη 5ο έτος από το καλοκαίρι και την ιστοριούλα αυτή. Αμαν πια, εμείς πτυχίο πότε θα έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε;;; Χε για να δούμε...

Αυτό για τα νοσοκομεία να το ξαναπείς, αμα γίνει κάτι τέτοιο καταστραφήκαμε, αλλά και εγώ δεν το βλέπω, τα media δεν είναι και να τα εμπιστεύεσαι και πολύ...
The power of the Dark Side of the Force...
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Fri Jan 26, 2007 1:45 am

Πάντως αξίζει να αναγνωρίσουμε την κίνηση των τεσσάρων πρυτάνεων που προτείνουν στην κυβέρνηση να παγώσει τις μεταρυθμίσεις για ένα εξάμηνο.
MiRacLe^f
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by MiRacLe^f » Fri Jan 26, 2007 3:32 am

PASCAL wrote:Πάντως αξίζει να αναγνωρίσουμε την κίνηση των τεσσάρων πρυτάνεων που προτείνουν στην κυβέρνηση να παγώσει τις μεταρυθμίσεις για ένα εξάμηνο.
Δεν συμμερίζομαι καθόλου αυτή την άποψη.
Δεν είναι λύση το πάγωμα των μεταρρυθμίσεων. Αν δεν κάνω λάθος διεξάγεται Ανοικτός διάλογος για την Παιδεία, όμως οι κινητοποιήσεις δεν ζητούν περισσότερο χρόνο για διάλογο αλλά πλήρης απόσυρση του νομοσχεδίου.

Ότι έγινε το καλοκαίρι συμβαίνει και τώρα και θα ξανασυμβεί μετά.
Εάν κινδυνεύει το εξάμηνο, η εξεταστική και όλη η Παιδεία από αυτό το νομοσχέδιο θα συνεχίσει να κινδυνεύει εφόσον είμαστε στο μετέωρο βήμα.
Έτσι ποιος ο λόγος συντήρησης της διαμάχης για να αναζωπυρωθεί στο τέλος του επομένου εξαμήνου με το ίδιο αίτημα και σαφώς τις ίδιες συνέπειες;
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ

ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ

ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Fri Jan 26, 2007 3:43 am

Ούτε εγώ είμαι υπερ του παγώματος των "αλλαγών" στο Νόμο Πλαίσιο και το άρθρο 16 αλλά υπερ της οριστικής απόσυρσης τους. Πιστεύω όμως ότι και μ' αυτόν τον τρόπο, από πάγωμα σε πάγωμα κάποια στιγμή θα μπούν στο συρτάρι οι λεγόμενες "μεταρυθμίσεις". Είναι ο πιό ανώδυνος τρόπος για την κυβέρνηση να υποχωρήσει και να σκεφτεί τα λάθη της, διαφορετικά το κύμα το καταλήψεων και των διαδηλώσεων θα γίνει ο φόβος και ο τρόμος της για την υπόλοιπη θητεία.
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ciao » Fri Jan 26, 2007 3:53 am

'Η μέσο αποπροσανατολισμού...
Αλήθεια από ποιους πρυτάνεις γίνεται αυτή η προσπάθεια? Δεν έτυχε να ακούσω κάτι σχετικό...
S.S.D.D.
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Fri Jan 26, 2007 3:58 am

Από τον πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τον πρύτανη του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, τον πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών.
Last edited by PASCAL on Fri Jan 26, 2007 3:59 am, edited 1 time in total.
MiRacLe^f
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by MiRacLe^f » Fri Jan 26, 2007 3:59 am

Μπορεί για την κυβέρνηση όπως λες να είναι ο πιο ανώδυνος τρόπος αλλά έχει κοστίσει και κοστίζει στους φοιτητές. Και το λέω αυτό γιατί εάν παγώσουν οι μεταρρυθμίσεις, οι κινητοποιήσεις δεν θα συνεχιστούν απαιτώντας απόσυρση αλλά η πανεπιστημιακή κοινότητα θα εφησυχαστεί και έτσι θα μας κοστίσει τουλάχιστο άλλη μια φορά. Δεν φαντάζομαι ότι είναι ένα παιχνίδι που περιμένουμε τον αντίπαλο σιγά σιγά να υποχωρεί αντί το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο και να 'νικήσουμε'.. ή έστω να τελειώσουμε το παιχνίδι.

@ciao
http://www.skai.gr/master_story.php?id=37135
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ

ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ

ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ciao » Fri Jan 26, 2007 4:02 am

Ευχαριστώ πολύ!
S.S.D.D.
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Fri Jan 26, 2007 11:04 am

PASCAL wrote:Πάντως αξίζει να αναγνωρίσουμε την κίνηση των τεσσάρων πρυτάνεων που προτείνουν στην κυβέρνηση να παγώσει τις μεταρυθμίσεις για ένα εξάμηνο.
Για τί να την αναγνωσίσουμε; Επειδή θα μας καταστρέψουν ΑΚΟΜΑ ένα εξάμηνο με αυτή την κίνηση;

Καλύτερα η κυβέρνηση να περάσει το νομοσχέδιο τώρα, να διαμαρτυρηθούν όσοι δεν συμφωνούν με αυτό και εν τέλει να ηρεμήσουν και να συνεχίσουμε όλοι τις ζωές μας...
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Fri Jan 26, 2007 11:17 am

shodanjr_gr wrote:
Για τί να την αναγνωσίσουμε; Επειδή θα μας καταστρέψουν ΑΚΟΜΑ ένα εξάμηνο με αυτή την κίνηση;

Καλύτερα η κυβέρνηση να περάσει το νομοσχέδιο τώρα, να διαμαρτυρηθούν όσοι δεν συμφωνούν με αυτό και εν τέλει να ηρεμήσουν και να συνεχίσουμε όλοι τις ζωές μας...
Καλύτερα η κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο τώρα :!: :!:
koki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by koki » Fri Jan 26, 2007 2:19 pm

Πάγωμα για ένα εξάμηνο = Δεν ξέρω τι μου γίνεται με τα ακαδημαικά μέχρι το Σεπτέμβρη, και στην περίπτωσή μου = Δεν ξέρω τι μου γίνεται με το πτυχίο μέχρι το Σεπτέμβρη, aka κάνα 6μηνο έξτρα σταντέ.
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία ;)

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”