Εξεταστική

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
komatoskilo
byte level
byte level

Post by komatoskilo » Wed Jan 31, 2007 1:51 pm

nocturna_gr wrote:Το ενδεχόμενο να μην ηθελε καποιος να ψηφισει λευκο στην τελευταια παρωδια δημοκρατικης διαδικασιας δεν υπολογιζεται;
rapadder wrote:nocturna_gr++
Θα ήθελα να μου εξηγήσετε γιατί η προηγούμενη γενική συνέλευση ήταν παρωδία.
Μήπως επειδή η ΔΑΠ αποχώρησε οπότε ήταν παρωδίά;
Μήπως επειδή οι "ανεξάρτητοι" φοιτητές που είναι κατά της κατάληψης έφυγαν και αυτοί μαζί με την ΔΑΠ από την Γ.Σ;
Μήπως επειδή κάποιοι συνάδελφοι ψήφισαν αναγκαστικά υπέρ;(τότε συγνώμη αλλά δεν έχουν το θάρρος και την ανδρεία να εκφράσουν την γνώμη τους)
Η τελικά ρε συνάδελφοι ήταν παρωδία επειδή 1000 φοιτητές ψήφισαν υπέρ;
Περιμένω μια λογική απάντηση....

[offtopic]
Τέτοιο πράγμα ούτε στο χωριό μου δεν το είχα ξαναδεί....
Όταν ο βοσκός "καλεί" τα πρόβατα για να πάνε προς το μέρος του και να φύγουν για κάπου αλλού, όσο να το κάνεις αυτά αργούν λίγο...
Αντίθετα οι συνάδελφοι της ΔΑΠ κατάφεραν να φύγουν σε λίγα δευτερόλεπτα.

Λες να πρόκειται για βελτιωμένη ράτσα;
[/offtopic]
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Wed Jan 31, 2007 1:56 pm

komatoskilo wrote: Τέτοιο πράγμα ούτε στο χωριό μου δεν το είχα ξαναδεί....
Όταν ο βοσκός "καλεί" τα πρόβατα για να πάνε προς το μέρος του και να φύγουν για κάπου αλλού, όσο να το κάνεις αυτά αργούν λίγο...
Αντίθετα οι συνάδελφοι της ΔΑΠ κατάφεραν να φύγουν σε λίγα δευτερόλεπτα.

Λες να πρόκειται για βελτιωμένη ράτσα;
Λέμε ρε παιδιά για το νομοσχέδιο, την αναθεώρηση και όχι για τις προσωπικές πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός. Κρατήστε για τους εαυτούληδές σας τέτοιες ιδέες και να τις λέτε στους διαδρόμους της σχολής και τη ΓΣ. Όχι στο forum. Έλεος πια! Έχουμε καταλάβει πολύ καλά την πολιτκή τοποθέτηση του καθενός, δε χρειάζεται διαρκής επιβεβαίωση (δεν τη λέω ως κακό την πολιτική τοποθέτηση).
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by P3 » Wed Jan 31, 2007 1:59 pm

Ρε παιδιά ήμαρτον πια!!!!!!!
Πόσες φορές πρέπει να το πούμε????

Οι υπόνοιες και οι χαρακτηρισμοί ανθρώπων και ιδεολογιών να λείπουν!
Ας παραμένουμε στη διατύπωση απόψεων και ας σταματήσουμε επιτέλους να ρίχνουμε χαρακτήρισμούς από εδώ κι από εκεί επείδή κάτι δε μας αρέσει!

Τελευταία προειδοποίηση για όλα τα τόπικ που έχουν θέμα σχετικό με τις καταλήψεις και την αναθεώρηση του άρθρου 16.

Σεβαστείτε αυτό :
TaRaNTuLa wrote:Καλό θα ήταν να αποφεύγεις τέτοιου σχολιασμούς... Ας τους κάνουμε έξω από την Α24, τη Δ21 κτλ, αν θες... Ισοπεδώνουμε που ισοπεδώνουμε κάποιες στιγμές το forum, ας σεβαστούμε και κάποια πράγματα... Και δεν εννοώ μόνο συγκεκριμένα για το άτομο, αλλά γενικά! Το forum είναι για διακίνηση και ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, καθώς και σχολιασμός αυτών, και όχι παραγκούλα παράταξης... Μην ξεχνιόμαστε!
και αυτό
TaRaNTuLa wrote: Λέμε ρε παιδιά για το νομοσχέδιο, την αναθεώρηση και όχι για τις προσωπικές πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός. Κρατήστε για τους εαυτούληδές σας τέτοιες ιδέες και να τις λέτε στους διαδρόμους της σχολής και τη ΓΣ. Όχι στο forum. Έλεος πια! Έχουμε καταλάβει πολύ καλά την πολιτκή τοποθέτηση του καθενός, δε χρειάζεται διαρκής επιβεβαίωση (δεν τη λέω ως κακό την πολιτική τοποθέτηση).
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
theo_
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by theo_ » Wed Jan 31, 2007 2:02 pm

Moderation Message
Επθέσεις σε παρατάξεις και τέτοιου είδους σχόλια ΔΕΝ επιτρέπονται

Α! ήταν παρωδία για τους 3 πρώτους λόγους που ανέφερες + ότι κάποιος που που ήθελε να εκφραστεί με κατά της κατάληψης δεν μπορούσε!
Νομίζω ότι μια ψηφοφορία έχει νόημα όταν υπάρχουν 2 εναλλακτικές να ψηφίσεις...
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Wed Jan 31, 2007 2:10 pm

Η ΔΑΠ γιατι αποχωρησε;; Ολοι αυτη που την ψηφισαν στις εκλογες την ψηφισαν για να ειναι εκει οταν τη χρειαζονται και να υποστηριξει τις αποψεις τους.. Απαραδεκτο για μια παραταξη να αποχωρει φοβουμενη την ηττα..δεν ειναι λογικη αυτη..
Το αποτελεσμα ηταν οσοι ηθελαν αν μη γινει καταληψη να μην εχουν πλαισιο να στηριξουν...
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Wed Jan 31, 2007 2:11 pm

sagwnias wrote:Η ΔΑΠ γιατι αποχωρησε;; Ολοι αυτη που την ψηφισαν στις εκλογες την ψηφισαν για να ειναι εκει οταν τη χρειαζονται και να υποστηριξει τις αποψεις τους.. Απαραδεκτο για μια παραταξη να αποχωρει φοβουμενη την ηττα..δεν ειναι λογικη αυτη..
Το αποτελεσμα ηταν οσοι ηθελαν αν μη γινει καταληψη να μην εχουν πλαισιο να στηριξουν...
Τα παράπονά σας στο φύλλο διαμαρτυρίας που βρίσκεται έξω από την πόρτα της ΔΑΠ... :lol:
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Nidis
byte level
byte level

Post by Nidis » Wed Jan 31, 2007 2:13 pm

Οποιος ήθελε να ταχθεί κατά της κατάληψης να κατέβαζε δικό του πλαίσιο....
Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο
κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει
mei
byte level
byte level
Academic status: N>4

Post by mei » Wed Jan 31, 2007 2:15 pm

εγω δεν καταλαβα ποτε γιατι η γενικη συνελευση φοιτητων ειναι συνελευση κομματικων παραταξεων με εντονο πολιτικο χρωμα :evil:
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level
Post by elsupreme » Wed Jan 31, 2007 2:18 pm

Ξεκίνα από το γεγονός ότι η βουλή θα έπρεπε να είναι των πολιτών και όχι των πολιτικών και θα καταλάβεις...
Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο.
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Wed Jan 31, 2007 3:27 pm

TaRaNTuLa wrote:
sagwnias wrote:Η ΔΑΠ γιατι αποχωρησε;; Ολοι αυτη που την ψηφισαν στις εκλογες την ψηφισαν για να ειναι εκει οταν τη χρειαζονται και να υποστηριξει τις αποψεις τους.. Απαραδεκτο για μια παραταξη να αποχωρει φοβουμενη την ηττα..δεν ειναι λογικη αυτη..
Τα παράπονά σας στο φύλλο διαμαρτυρίας που βρίσκεται έξω από την πόρτα της ΔΑΠ... :lol:
Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο..για τους συναδελφους που διαμαρτυρωνται το λεω οτι μια παραταξη δεν πρεπει ωα αποχωρει απο τετοιες διαδικασιες..
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Wed Jan 31, 2007 3:30 pm

sagwnias wrote:Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο..για τους συναδελφους που διαμαρτυρωνται το λεω οτι μια παραταξη δεν πρεπει ωα αποχωρει απο τετοιες διαδικασιες..
Γενικά το είπα και εγώ! :-)
Tamiya rulezZz....

crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Thu Feb 01, 2007 4:38 pm

Ερώτηση:

Αν την Δευτέρα στην Γ.Σ. αποφασίσουν να ΜΗΝ συνεχιστεί η κατάληψη, όσοι δίνουν μαθήματα την Τρίτη θα τα δώσουν κανονικά?
What to say man...what to say....
hello_kitty
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by hello_kitty » Thu Feb 01, 2007 4:44 pm

Οταν ληξει η καταληψη πρεπει οι καθηγητες να συνεδριασουν για να αποφασισουν για το νεο προγραμμα της εξεταστικης...οποτε κατα πασα πιθανοτητα δεν θα δωσεις την τριτη....
Να ζεις με παθος την καθε σου στιγμη....
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Thu Feb 01, 2007 6:44 pm

crash_override wrote:Ερώτηση:

Αν την Δευτέρα στην Γ.Σ. αποφασίσουν να ΜΗΝ συνεχιστεί η κατάληψη, όσοι δίνουν μαθήματα την Τρίτη θα τα δώσουν κανονικά?
ΑΑΑΑν λήξει η κατάληψη, θα χρειαστούν αρκετές μέρες για να βγει το νέο πρόγραμμα και να ανακοινωθεί κτλ κτλ... Θα έχεις χρόνο, ααααααν (ξαναλέω) χρειαστεί...
Tamiya rulezZz....

sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by sudtuwup » Thu Feb 01, 2007 9:42 pm

Και γ@μω τις πιθανοτητες.
Image
pananton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by pananton » Thu Feb 01, 2007 10:03 pm

sudtuwup wrote:Και γ@μω τις πιθανοτητες.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
koki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by koki » Fri Feb 02, 2007 4:55 am

hello_kitty wrote:Οταν ληξει η καταληψη πρεπει οι καθηγητες να συνεδριασουν για να αποφασισουν για το νεο προγραμμα της εξεταστικης...οποτε κατα πασα πιθανοτητα δεν θα δωσεις την τριτη....
Αυτό είναι κατά οποιονδήποτε τρόπο διασταυρωμένο;
Δηλαδή έστω και με ανεπίσημη κουβέντα με κάποιον πιο "υπεύθυνο";
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '

Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία ;)

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
nancyk
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: MSc

Post by nancyk » Sun Feb 04, 2007 1:47 pm

[offtopic]Βασικά έστειλα mail σε ένα καθηγητή για απορίες και μου είπε ότι καλύτερα θα ήταν να τον βρω στο τέλος της μεθεπόμενης βδομάδας που θα είναι ανοικτή η σχολή σίγουρα...Άρα και αυτή τη βδομάδα μάλλον θα είναι κλειστή.[/offtopic]
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Sun Feb 04, 2007 2:05 pm

Βασικά αυτό που σου είπε δεν αναιρεί ότι η σχολή δεν θα είνα ανοιχτή την ερχόμενη εβδομάδα... :-)

αλλά δεν ξέρω πως είναι τόσο σίγουρος ότι την μεθεπόμενη θα είναι ανοιχτή....
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Mon Feb 05, 2007 2:19 pm

Nidis wrote:Οποιος ήθελε να ταχθεί κατά της κατάληψης να κατέβαζε δικό του πλαίσιο....
Και λέω εγώ συμφωνώντας με το παρακάτω απόσπασμα
Αντί να μπούμε σε όλη αυτή τη διαδικασία μποϋκοταρίσματος της «κατάληψης», γιατί δεν έρχονται οι διαφωνούντες στη συνέλευση να ψηφίσουν, για να λήξει εκεί το θέμα;

Το γιατί οι διαφωνούντες δεν το κάνουν, αν πράγματι δεν το κάνουν, δεν το γνωρίζω. Μπορώ να σας πω όμως γιατί δεν θα το έκανα εγώ.

Δεν θα ήμουν διατεθειμμένος να δεχτώ απόφαση για «κατάληψη», ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της ψηφοφορίας. Έχω το νόμιμο και ηθικό δικαίωμα να πάω στο μάθημα και καμιά πλειοψηφία δεν μπορεί να μου το στερήσει. Αν λοιπόν ψήφιζα Α, η πλειοψηφία ψήφιζε Β, και μετά δεν αποδεχόμουν την απόφαση, θα μπορούσε δικαίως κάποιος να με κατηγορήσει για υποκρισία· από τη μια ψηφίζω, που σημαίνει πως αναγνωρίζω την εγκυρότητα της ψηφοφορίας, και από την άλλη δεν αποδέχομαι το αποτέλεσμα.
Αυτά και άλλα στο http://www.itia.ntua.gr/~anthony/katal/katal.html
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Mon Feb 05, 2007 3:27 pm

Einherjar++ Συγχαρητήρια και στο παλικάρι που είχε την υπομονή να γράψει ολόκληρο κείμενο. Μπράβο του!
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
gianna
Mbyte level
Mbyte level

Post by gianna » Mon Feb 05, 2007 5:56 pm

ειχα δει σε καποιο ποστ την προηγουμενη βδομαδα που ελεγε οτι οι καθηγητες θα συνεδριασουν στις 8 του μηνα για να αποφασισουν σχετικα με την εξεταστικη.ισχύει οντως κατι τετοιο?
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”