Ποιοι ενδιαφέρεστε για μια χιονο-εκδρομούλα? Αν το επιτρέψει δηλαδή ο καιρός να είμαστε έτοιμοι ...
Κάνετε κανένα χιονο-άθλημα? Έχετε αμάξι για να κουβαλήσετε κι άλλους? Έχετε κάποια προτίμηση σε κάποιο Χ.Κ. ?
Εκφραστείτε ελεύθερα

count me in!!!!!!!!!!!!!The Punisher wrote:Ποιοι ενδιαφέρεστε για μια χιονο-εκδρομούλα?
εγώ όχι..The Punisher wrote:Κάνετε κανένα χιονο-άθλημα?
ούτεThe Punisher wrote: Έχετε αμάξι για να κουβαλήσετε κι άλλους?
χμ... Παρνασσός...?The Punisher wrote:Έχετε κάποια προτίμηση σε κάποιο Χ.Κ. ?
why not...The Punisher wrote:Ποιοι ενδιαφέρεστε για μια χιονο-εκδρομούλα?
κοψιδοσφαγή...The Punisher wrote:Κάνετε κανένα χιονο-άθλημα?
αμέεε....The Punisher wrote: Έχετε αμάξι για να κουβαλήσετε κι άλλους?
Καμία Αραχωβίτσα; (Λιβάδι δεν ανεβαίνω, μένω κάτω για φαϊ και καφέ...)The Punisher wrote:Έχετε κάποια προτίμηση σε κάποιο Χ.Κ. ?
Εδώ μικρό κορίτσι σχετικά αρχάριο έτοιμο για χιονοεκδρομούλα....(χεχε)The Punisher wrote:Λοιπόν ... αρχάριοι και έμπειροι, μικροί και μεγάλοι, αγόρια και κορίτσια! Ποιοι ενδιαφέρεστε για μια χιονο-εκδρομούλα? Αν το επιτρέψει δηλαδή ο καιρός να είμαστε έτοιμοι ...
Έχω κάνει σκι αλλά θέλω να δοκιμάσω snowboard... Φυσικά με την κατάλληλη καθοδήγιση... Θα την έχω:-p???The Punisher wrote:Κάνετε κανένα χιονο-άθλημα?
Μπορει... Aλυσίδες δεν έχω αλλά μπΟρεί να είμαι μεταφερόμενο άτομο...The Punisher wrote: Έχετε αμάξι για να κουβαλήσετε κι άλλους?
εννοείται ότι εκφραζόμαστε ελεύθερα...Γιαυτό καταλήξαμε εκέι που καταλήξαμε...(ο νοών νοήτοThe Punisher wrote:Εκφραστείτε ελεύθερα