Εξεταστική
-
- Venus Project Founder
δεν μπορώ να καταλάβω την τακτική του πανεπιστημίου μας σχετικά με την πτυχιακή εξεταστική.
το καλοκαίρι ήμασταν από τις λίγες σχολές που δεν δώσαμε..
δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον λογικό λόγο που γίνεται αυτό, ξέρει κάποιος??
το καλοκαίρι ήμασταν από τις λίγες σχολές που δεν δώσαμε..
δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον λογικό λόγο που γίνεται αυτό, ξέρει κάποιος??
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
- rapadder
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Η πρόταση είναι σαχλαμάρα. Τι σημαίνει για σοβαρούς λόγους; Επίσης αν δεν έχει ολοκληρωθεί η διδασκαλία πώς θα εξεταστούν; Σε ποιά ύλη; Μήπως να τους βάλουν απλά ένα 5 να τελειώνουμε; Η λογική αυτή δεν συνάδει με την ποιότητα των σπουδών που όλοι θέλουμε να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο.
Απλά θα πηγαίνει ο καθένας και θα κλαίγεται (ο σκύλος μου ο azor έχει χαθεί και είμαι σε ταραχή κλπ κλπ) και θα περνάνε τα μαθήματα σχεδόν χαριστικά.
Απλά θα πηγαίνει ο καθένας και θα κλαίγεται (ο σκύλος μου ο azor έχει χαθεί και είμαι σε ταραχή κλπ κλπ) και θα περνάνε τα μαθήματα σχεδόν χαριστικά.
Last edited by rapadder on Thu Feb 08, 2007 5:47 pm, edited 1 time in total.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
απο εσωτερικη πληροφορηση εμαθα οτι οι καθηγητες και ο πρυτανης θα εισηγηθουν να τερματιστει η καταληψη και να αρχισει αμεσα η εξεταστικη.Και οτι θα μεταφερουν κατα ενα μηνα το επομενο εξαμηνο εαν περασει αυτη η προταση.

"Bound with all the weight of all the words he tried to say,
chained to all the places that he never wished to stay."
chained to all the places that he never wished to stay."
- default_user
- Kilobyte level
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Το ίδιο έχω ακουσει και εγώ από καθηγητή...τώρα αν θα περάσει αυτή είναι άλλη κουβέντα...

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Ωραία η κατάληψη, ωραία που δεν έχει εξεταστική, θέλω να δω τους συναδέλφους, οι οποίοι πρωτοστατούσαν για την κατάληψη, αν θα δεχτούν να στρωθούν για να δώσουν εξεταστική σε x μέρες, εφόσον περάσει η σχετική πρόταση...
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- rapadder
- Gbyte level
Ο πρύτανης έχει ρωτήσει αν μπορεί να καλυφθεί η ύλη σε μια εβδομάδα ή απλά θέλει να έχει αυτούς που τον εξέλεξαν ευχαριστημένους;mei wrote:απο εσωτερικη πληροφορηση εμαθα οτι οι καθηγητες και ο πρυτανης θα εισηγηθουν να τερματιστει η καταληψη και να αρχισει αμεσα η εξεταστικη.Και οτι θα μεταφερουν κατα ενα μηνα το επομενο εξαμηνο εαν περασει αυτη η προταση.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
δηλαδή τώρα επανέρχεσε στο επιχείρημα "αυτοί που κάνουν καταλήψεις είναι ρεμάλια που βαριούνται να διαβάσουν"...TaRaNTuLa wrote:Ωραία η κατάληψη, ωραία που δεν έχει εξεταστική, θέλω να δω τους συναδέλφους, οι οποίοι πρωτοστατούσαν για την κατάληψη, αν θα δεχτούν να στρωθούν για να δώσουν εξεταστική σε x μέρες, εφόσον περάσει η σχετική πρόταση...
-
- Venus Former Team Member
πάνω σε αυτό ... έχω μια νέα πρόταση!
Τριπλή εξεταστική το καλοκαίρι, μαζεμένες η χειμερινή, η εαρινή και η επαναληπτική ...
Έτσι θα έχουμε και τις 6 βδομάδες των εξεταστικών για καταλήψεις (κι αυτές μες στο πρόγραμμα πια, θεωρώ πως τους αξίζει ένα τρισέλιδο και στον οδηγό σπουδών)
Αισθάνομαι ότι μαύρισα πολύ το χιούμορ
Τριπλή εξεταστική το καλοκαίρι, μαζεμένες η χειμερινή, η εαρινή και η επαναληπτική ...
Έτσι θα έχουμε και τις 6 βδομάδες των εξεταστικών για καταλήψεις (κι αυτές μες στο πρόγραμμα πια, θεωρώ πως τους αξίζει ένα τρισέλιδο και στον οδηγό σπουδών)
Αισθάνομαι ότι μαύρισα πολύ το χιούμορ