Κατάληψη ΙΙ

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
tZoLe
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by tZoLe » Fri Mar 23, 2007 2:09 am

lewton wrote:Απλά αίσχος...
Γιατί αίσχος, νόμιμο δεν είναι. Γιατί να σεβαστούμε την απόφαση του φοιτητικού συλλόγου; Δεν μας συμφέρει και αφού έχουμε την δυνατότητα να την κλείσουμε τη σχολή. Εγώ προτείνω κάθε μέρα νέα Γ.Σ. έτσι ώστε να έχουμε φρέσκια απόφαση και καθημερινή σφυγομέτρηση.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
smoky
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by smoky » Fri Mar 23, 2007 2:13 am

Με μία διαφορά... νομίζω οτι αν βγαίνει κατάληψη δεν χρείαζεται νέα συνέλευση. το αποτέλεσμα είναι έγκυρο και δημοκρατικό!
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level
Post by elsupreme » Fri Mar 23, 2007 2:20 am

Μην παρεξηγείτε παιδιά, απλώς ξέρουν τι είναι καλύτερο για όλους και αγνοούν τις παρανοϊκές αποφάσεις των Γ.Σ., αφού υπάρχουν τρόποι και μέσα, στο σύστημα που όλοι μισούν και φτύνουν, να το κάνουν αυτό.
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
alberta
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by alberta » Fri Mar 23, 2007 2:20 am

Συγγνώμη αλλά δεν νομίζω ότι σε ρώτησε κάποιος (μην το πάρεις προσωπικά)....
Αλλωστε δημοκρατια δεν έχουμε?? Αποφασίζουμε και διατάζουμε..... Κατάληψη, κατάληψη...Πετάει ο γάιδαρος, πετάει....

Άντε μην αρχίσω βραδιάτικα.....
Image
mei
byte level
byte level

Post by mei » Fri Mar 23, 2007 2:21 am

τζολε++
βεβαια εγω θα προτεινα αν βγει καταληψη ας το γκρεμισουν για να διαλυθουν οι υπονοιες πως θα ανοιξει η σχολη καποια στιγμη!
Image
"Bound with all the weight of all the words he tried to say,
chained to all the places that he never wished to stay."
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Fri Mar 23, 2007 2:42 am

παιδιαα υπερβολικους σας βρισκω !Απλως οι συναδελφοι υποστηριζουν οτι Φωτιζει οτι καιγεται.Απλα μια παρακληση !αν ειναι να το κλεισουμε για κανα μηνα ακομη αν γινεται πειτε απο τωρα να ετοιμασω βαλιτσες για κανενα ταξιδακι μν με φαει κ η κλεισουρα...Καλο Πασχα ειπα?δν ειπα.Καλο πασχα!!!
Sergeant_Eikosaris
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: MSc
Post by Sergeant_Eikosaris » Fri Mar 23, 2007 3:24 am

Α όχι δεν κατάλαβες....Βδομάδα βδομάδα θα μας το πηγαίνουν.Έτσι για να μας τσούζει. :-D
M.I.T.as
byte level
byte level

Post by M.I.T.as » Fri Mar 23, 2007 3:47 am

smoky wrote:Με μία διαφορά... νομίζω οτι αν βγαίνει κατάληψη δεν χρείαζεται νέα συνέλευση. το αποτέλεσμα είναι έγκυρο και δημοκρατικό!
Να ρωτήσω κάτι? Γιατί όταν βγαίνει υπέρ της κατάληψης να γίνεται κάθε εβδομάδα ΓΣ και όταν βγεί κατά της κατάληψης δεν πρέπει να ξαναγίνει ΓΣ?
It is forbidden to kill. therefore all murderers are punished unless they kill in large numbers and to the sound of trumpets.
Voltaire
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level
Post by elsupreme » Fri Mar 23, 2007 4:05 am

@MITas: Το να βγαίνει υπέρ της κατάληψης και να γίνεται ανά βδομάδα ΓΣ ουσιαστικά για να κρατά τον κόσμο στα πανεπιστήμια, αφού υπάρχει ανάγκη για πορείες και ελπίδα για συνέχιση των μαθημάτων κατ' εμέ.
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
theo_
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by theo_ » Fri Mar 23, 2007 4:11 am

M.I.T.as wrote: Να ρωτήσω κάτι? Γιατί όταν βγαίνει υπέρ της κατάληψης να γίνεται κάθε εβδομάδα ΓΣ και όταν βγεί κατά της κατάληψης δεν πρέπει να ξαναγίνει ΓΣ?
Γιατί το πανεπιστήμιο υπάρχει για να γίνονται μαθήματα.

Γιατί όταν δεν έβγαλε αποτέλεσμα η γενική αλλά η σχολή παρέμεινε κλειστή δεν είχες καμία απορία???
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
debbie
Gbyte level
Gbyte level

Post by debbie » Fri Mar 23, 2007 8:39 am

Απλά δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα... :shock:
Μετά από τέτοια γεγονότα πως να έχουμε ελπίδα οτι κάποτε θα ανοίξει η σχολή;;; :???:
Δεν καταλαβαίνω γιατί το ΔΣ δέχτηκε να γίνει νέα γσ τόσο νωρίς....και γιατί έγινε ΔΣ...αφού όλα στη γσ ήταν νόμιμα και χωρίς επεισόδια και δεν αμφισβητήθηκε το αποτέλεσμα...
Πραγματικά δεν έχω λόγια... :-(
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Fri Mar 23, 2007 9:59 am

το πλαίσιο της ΔΑΠ που κέρδισε προχτές μπορεί να έλεγε να ξαναγίνει συνέλευση το καλοκαίρι, και?

Το ΔΣ του συλλόγου μπορεί να αποφασίσει την διεξαγωγή γενικής συνέλευσης. Υπενθυμίζω ότι οι έδρες στο ΔΣ είναι μοιρασμένες με βάση τις φοιτητικές εκλογές και τα ΕΑΑΚ έχουν 1 έδρα.
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Fri Mar 23, 2007 10:05 am

Ο tsilochr έχει δίκιο. Η ΔΑΠ έχει την μειοψηφία στο Δ.Σ. οπότε ετοιμαστείτε κάθε εβδομάδα να γίνονται Γ.Σ. με σκοπό να κλείσει η σχολή.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
nookie
Mbyte level
Mbyte level

Post by nookie » Fri Mar 23, 2007 10:24 am

Παιδες ψυχραιμιαααα...Μην προεξοφλειτε οτι η σχολη θα κλεισει..Τι νοημα θα ειχε το οτι την ανοιξαμε στην τελευταια γενικη συνελευση τοτε???
Για να μας πουν οτι την ξανακλεινουμε?
Εξαλλου...οσοι την θελουν ανοιχτη,θα ψηφισουν κατι τετοιο!!
Ο σκοπος δεν ειναι διαφορετικος απο αυτον της Τεταρτης!

Και σορι ρε παιδες...Οταν ανοιξε η σχολη κανεις σας δεν ειχε υπολογισει οτι θα χανονταν μερες για γεν.συνελευσεις(δεν υπολογιζω την πιθανοτητα νεων καταληψεων)???

Παντως πιστευω πως επειδη το ειπαν τα ΕΑΑΚ δεν σημαινει και οτι ειναι αληθεια!!
Μπορει να ειναι απο αυτες τις informal γεν.συνελευσεις που μας εχουν συνηθισει!!
Ας δουμε τι θα πουν και οι αλλες παραταξεις...
Image
Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
adam98
Gbyte level
Gbyte level

Post by adam98 » Fri Mar 23, 2007 10:29 am

Serendipity wrote:παιδιαα υπερβολικους σας βρισκω !Απλως οι συναδελφοι υποστηριζουν οτι Φωτιζει οτι καιγεται.Απλα μια παρακληση !αν ειναι να το κλεισουμε για κανα μηνα ακομη αν γινεται πειτε απο τωρα να ετοιμασω βαλιτσες για κανενα ταξιδακι μν με φαει κ η κλεισουρα...Καλο Πασχα ειπα?δν ειπα.Καλο πασχα!!!
Παιδιά σεβασμός στους ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη από εμάς. Και εγώ δεν είμαι υπερ της συνέχισης των καταλήψεων(ούτε κομματοποιημένος) αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό να ειρωνευόμαστε τους άλλους για αυτά που πιστεύουν. Χθες φίλοι(ανεξάρτητοι) μου από το πολυτεχνείο πήγαν στην πορεία και έγιναν μούσκεμα μέχρι το βρακί(δεν είναι υπερβολή). Και εγώ ήμουν στο σπιτάκι μου στην ζεστασιά μου και διάβαζα στο forum
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Fri Mar 23, 2007 11:37 am

Μ.Ι.Τ.as wrote:Να ρωτήσω κάτι? Γιατί όταν βγαίνει υπέρ της κατάληψης να γίνεται κάθε εβδομάδα ΓΣ και όταν βγεί κατά της κατάληψης δεν πρέπει να ξαναγίνει ΓΣ?
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά το πλαίσιο το οποίο ψηφίστηκε έλεγε για συνέλευση μετά το Πάσχα. Τα πλαίσια τα προηγούμενε προέβλεπαν συνέλευση την εβδομάδα που ερχόταν.

Οπότε δεν πρέπει να ξαναγίνει συνέλευση "γιατί έτσι αποφάσισε η Γ.Σ. των φοιτητών του ΟΠΑ" (το είπα καλά?)

:-)
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Fri Mar 23, 2007 12:00 pm

adam98 wrote:
Serendipity wrote:παιδιαα υπερβολικους σας βρισκω !Απλως οι συναδελφοι υποστηριζουν οτι Φωτιζει οτι καιγεται.Απλα μια παρακληση !αν ειναι να το κλεισουμε για κανα μηνα ακομη αν γινεται πειτε απο τωρα να ετοιμασω βαλιτσες για κανενα ταξιδακι μν με φαει κ η κλεισουρα...Καλο Πασχα ειπα?δν ειπα.Καλο πασχα!!!
Παιδιά σεβασμός στους ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη από εμάς. Και εγώ δεν είμαι υπερ της συνέχισης των καταλήψεων(ούτε κομματοποιημένος) αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό να ειρωνευόμαστε τους άλλους για αυτά που πιστεύουν. Χθες φίλοι(ανεξάρτητοι) μου από το πολυτεχνείο πήγαν στην πορεία και έγιναν μούσκεμα μέχρι το βρακί(δεν είναι υπερβολή). Και εγώ ήμουν στο σπιτάκι μου στην ζεστασιά μου και διάβαζα στο forum
ναι οντως ημουν υπερβολικη,αλλα γιατι και οι αλλοι δν εχουν σεβασμο στη διαφορετικη αποψη απο αυτους?και δν καταλαβαινω την αξια να γινει μια καινουρια γενικη συνελευση.Μετα το πασχα πολυ ευχαριστως,αλλα αυτη η αβεβαιοτητα ειναι δν ειναι ανοιχτη η σχολη ειναι τελειως ψυχοφθορα.ολον αυτο το καιρο προσπαθω να ειμαι οσο το δυνατον πιο μετριοπαθης,αλλα το τελευταιο γεγονος μου δινει ενα μυνημα του τυπου :ενταξει ανοιξε η σχολη ,εμεις θα την ξανακλεισουμε...
nookie
Mbyte level
Mbyte level

Post by nookie » Fri Mar 23, 2007 12:11 pm

Serendipity wrote:
αλλα το τελευταιο γεγονος μου δινει ενα μυνημα του τυπου :ενταξει ανοιξε η σχολη ,εμεις θα την ξανακλεισουμε...

true true...

Γι'αυτο ας περιμενουμε(πιθανοτατα μεχρι Δευτερα) και βλεπουμε...
gianna
Mbyte level
Mbyte level

Post by gianna » Fri Mar 23, 2007 12:41 pm

rapadder wrote:Ο tsilochr έχει δίκιο. Η ΔΑΠ έχει την μειοψηφία στο Δ.Σ. οπότε ετοιμαστείτε κάθε εβδομάδα να γίνονται Γ.Σ. με σκοπό να κλείσει η σχολή.
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
mei
byte level
byte level

Post by mei » Fri Mar 23, 2007 12:50 pm

Γνωριζαμε οτι ετσι θα ειναι παντως.
Οτι δηλαδη κατα πασα πιθανοτητα η σχολη θα εκλεινε,αυθαιρετα η μη,το προσεχες διαστημα και οτι λιγες πιθανοτητες υπηρχαν να μεινει ανοικτη εστω και για μια εβδομαδα,μεχρι το πασχα.
Το θεμα ειναι να μπορεσουμε να κανουμε κατι ετσι ωστε να μη συνεχιστει αυτο και στο επομενο εξαμηνο που βλεπω τα ιδια επιχειρηματα για καταληψεις και βρεθουμε στην ιδια κατασταση.
Το εξαμηνο εχει χαθει.Οποιος ισχυριστει το αντιθετο τοτε ας κανουμε μαθηματα μετα το πασχα και διακοπες μεχρι τοτε.
Image
"Bound with all the weight of all the words he tried to say,
chained to all the places that he never wished to stay."
nookie
Mbyte level
Mbyte level

Post by nookie » Fri Mar 23, 2007 12:57 pm

Απο μια αποψη ισως να ειναι καλυτερα ετσι...ο καθ'ενας θα ξερει τι να κανει...Ποσο πιο πιεσμενοι δηλαδη θα μπορουσαμε να ημασταν απο αποψη ημ/νιων κτλ κτλ??
Τι θα προλαβαιναμε να κανουμε απο τα παρακατω(γιατι ολα "πρεπει " να γινουν)???
Εργασιες?
Παραδοσεις?
Εκλογες?
Γενικες συνελευσεις?
Διπλη Εξεταστικη?

Δεν παλευεται η κατασταση οσο καλοπροαιρετα και να το δεις...
Image
Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor
Post by redlabel » Fri Mar 23, 2007 1:37 pm

Κινδυνεύοντας να γίνω κουραστικός, θα επαναλάβω αυτό που έγραψα προχθές: Το φυλάξαι τ΄αγαθά χαλεπώτερον εστί του κτήσασθαι...

Δ. Γκρ.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”