Πρόγραμμα εξεταστικής?

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Thu May 31, 2007 5:58 pm

Debbie τιποτα δεν ειναι επισημο αν δεν ανακοινωθει στο http://www.aueb.gr Μην ξεχνας, οτι μεχρι πριν λιγο καιρο, "επισημο" -οπως το εννοεις- ηταν το 2-13 Ιουλιου, και να που μαλλον δεν θα ισχυσει.

Παιδια εγω δεν ξερω, επειδη διαφοροι με ρωτουσανε που το εμαθα κτλ, δηλαδη αν σας πω οτι μου το ειπε ο Μαρινος απο το ΔΕΤ ας πουμε θα το θεωρησετε αξιοπιστο? (το ονομα τυχαιομ, δεν ξερω καν αν υπαρχει :P )

Οπως ειπε και ο alexo (thanx) συνηθως δε δημοσιευω κατι αν δεν ειμαι (99%) σιγουρος. Μετα που το εγραψα ειδα το εβαλε και η ΠΑΣΠ στο site της. Προφανως λοιπον θα ισχυει.
Το θεμα με το προγραμμα ειναι μεγαλο και ειναι απαραδεκτο που δεν υπαρχει ηδη εστω να ξεραμε τη σειρα που θα τα δωσουμε τα μαθηματα. Απο τη στιγμη που ομως η αποφαση αργησε απελπιστικα να παρθει για τις ημερομηνιες, ειναι λογικο να αργει και το προγραμμα. (τι προγραμμα να βγαζαν αφου δεν ξεραμε ποτε θα δωσουμε) Γενικα παντως πιστευω και ελπιζω το αργοτερο μεχρι Δευτερα να εχουν δημοσιευσει το προγραμμα, η να υπαρχουν οι πρωτες "διαρροες" ωστε να ξερουμε που βαδιζουμε! :???:

Και κατι τελευταιο. Αν και θα προτιμουσα (παρα πολυ ομως το προτιμουσα) σημερα να ειχε αποφασιστει το 25-14 που λενε οτι προταθηκε επειδη θα με βολευε καλυτερα, πιστευω οτι εδω που εχουμε φτασει (1 Ιουνη) το καλυτερο που εχει να γινει ειναι να το πιουμε με το ζουμακι μας και να το αφησουμε ωστε να βγει καποια στιγμη αυτο το αναθεματισμενο το προγραμμα να ξερουμε τι θα κανουμε. Αλλιως για να γινει νεα Συγκλητος κτλ, θα παρουμε προγραμμα 10 Ιουνη για να δωσουμε 25. :!:
SpUga5
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a
Post by SpUga5 » Thu May 31, 2007 7:43 pm

Το παρακάτω το πήρα από φόρουμ παράταξης, δεν ξέρω κατα πόσο είναι σωστό ή όχι, αν κάποιος ξέρει κάτι ας μας ενημερώσει...

Εξεταστική Χειμερινού εξαμήνου: 29 Ιουνίου με 14 Ιουλίου.
(θα δίνουμε και Σάββατα)

Έναρξη Εξετάσεων Εαρινού εξαμήνου: Τετάρτη 22 Αυγούστου

Έναρξη Εξετάσεων περιόδου Σεπτεμβρίου: Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου

Λήξη εξετάσεων: Σάββατο 6 Οκτωβρίου

Το μόνο που με ενοχλεί είναι το ότι θα ξεκινήσει η εξεταστική 22 Αυγούστου (πολύ νωρίς κατά την άποψη μου)...
adam98
Gbyte level
Gbyte level

Post by adam98 » Thu May 31, 2007 7:45 pm

mei wrote:Ειναι εντελως αχρηστοι οι υπευθυνοι.
Αντι να βγαλουν το προγραμμα που μας ενδιαφερει,για μια τοσο μικρη εξεταστικη,για να προετοιμαστουμε κιεμεις το μονο που υπαρχει αυτη τη στιγμη ειναι η διαρκεια της εξεταστικης και αυτη οχι επισημα.
Τοσο δυσκολο ειναι να κανουν τη δουλεια τους???ΕΛΕΟΣ πια. :smt012
Αναρωτιεμαι υπαρχει γενικοτερα καποιος τροπος να πιεσουμε ετσι ωστε να εχουμε το προγραμμα της εξεταστικης εγκαιρα?Για τις μελλοντικες εξεταστικες προφανως ,γιατι σε αυτην παλι 1-2 βδομαδες πριν γινει θα το παρουμε....
mei++
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
theo_
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by theo_ » Thu May 31, 2007 7:47 pm

SpUga5 wrote:
Το μόνο που με ενοχλεί είναι το ότι θα ξεκινήσει η εξεταστική 22 Αυγούστου (πολύ νωρίς κατά την άποψη μου)...
κ οι απλές εξεταστικές Σεπτεμβρίους 25 με 28 ξεκίναγαν, άρα 3- 5 μέρες νωρίτερα είναι αναγκαίες για να ξεκινήσει το εξάμηνο το δυνατόν νωρίτερο..ας πούμε 6 Οκτώβρη..
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
SpUga5
Kilobyte level
Kilobyte level
Post by SpUga5 » Thu May 31, 2007 7:50 pm

Όντως, καλύτερα να ξεκινήσουμε νωρίς και να έχουμε ένα φυσιολογικό εξάμηνο... Θυμάται κανείς πότε αρχίσανε πέρσυ τα μαθήματα μετά την διπλή εξεταστική?

Το πρόγραμμα αναλυτικά πότε θα βγεί?? Έχουμε λιγότερο απο 25 μέρες να διαβάσουμε και δεν ξέρουμε με ποιο μάθημα ξεκινάμε... :roll:
nookie
Mbyte level
Mbyte level

Post by nookie » Thu May 31, 2007 7:59 pm

SpUga5 wrote:Όντως, καλύτερα να ξεκινήσουμε νωρίς και να έχουμε ένα φυσιολογικό εξάμηνο... Θυμάται κανείς πότε αρχίσανε πέρσυ τα μαθήματα μετά την διπλή εξεταστική?

Το πρόγραμμα αναλυτικά πότε θα βγεί?? Έχουμε λιγότερο απο 25 μέρες να διαβάσουμε και δεν ξέρουμε με ποιο μάθημα ξεκινάμε... :roll:
Αν θυμαμαι καλα αμεσως μετα την παρελαση της 28ης!!!
Image
Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
Luke
Gbyte level
Gbyte level
Post by Luke » Thu May 31, 2007 8:49 pm

Για την ακρίβεια 26 Οκτωβρίου είχαμε ξεκινήσει, του αγίου Δημητρίου, ημέρα Πέμπτη. ;)

Το θυμάμαι γιατί την προηγούμενη έδινα Αυτόματα και Πολυπλοκότητα. :-(
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Thu May 31, 2007 9:02 pm

Για το μόνο που δε φταίνε οι αρμόδιοι πάντως είναι η εξεταστική, καταλήψεις δε θέλαμε;
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
gianna
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by gianna » Thu May 31, 2007 9:09 pm

SpUga5 wrote:Το παρακάτω το πήρα από φόρουμ παράταξης, δεν ξέρω κατα πόσο είναι σωστό ή όχι, αν κάποιος ξέρει κάτι ας μας ενημερώσει...

(θα δίνουμε και Σάββατα)

δεν έχει διακοπες φέτος :-(
adam98
Gbyte level
Gbyte level

Post by adam98 » Thu May 31, 2007 9:34 pm

SpUga5 wrote:Το παρακάτω το πήρα από φόρουμ παράταξης, δεν ξέρω κατα πόσο είναι σωστό ή όχι, αν κάποιος ξέρει κάτι ας μας ενημερώσει...

(θα δίνουμε και Σάββατα)

Σκέψου ότι υπάρχουν και φοιτητές που έχουν ήδη γίνει δεκτοί σε μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό...
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Fri Jun 01, 2007 2:20 am

Εντάξει, το 22 Αυγούστου είναι μόνο μια βδομάδα πριν από την ημερομηνία που άρχιζαν υπό φυσιολογικές συνθήκες. Και για να λέμε και την αλήθεια δεν κάνει να αρχίσουμε πάλι Νοέμβρη μαθήματα...

Όσο για τις διακοπές, εγώ το είχα σίγουρο από τότε που αρχίσαμε πως δεν έχει φέτος, οπότε λίγο ακόμη και θα το χωνέψω... :-(
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Fri Jun 01, 2007 10:41 am

Παιδιά, νομίζω ότι υπό κανονικές συνθήκες η επαναληπτική του Σεπτεμβρίου ξεκινά συμήθως στις 27-30 Αυγούστου, οπότε φέτος είναι μια εβδομάδα πιο νωρίς.
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Fri Jun 01, 2007 10:52 am

Τουλάχιστον θα ξεκινήσει πιο νωρίς το χειμερινό και θα κάνουμε σαν τους ανθρωπους ένα εξάμηνο. Αν και πολύ φοβάμαι μην ξαναγίνουν καταλήψεις...
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ciao » Fri Jun 01, 2007 2:20 pm

xrokos wrote:Για το μόνο που δε φταίνε οι αρμόδιοι πάντως είναι η εξεταστική, καταλήψεις δε θέλαμε;
Θα το παίξω χαζός...δηλαδή?
S.S.D.D.
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Fri Jun 01, 2007 2:23 pm

Είναι απλό. Όταν με τις αποφάσεις της ΓΣ βγάζαμε κατάληψη και φέραμε την κατάσταση στα όρια τι περιμένουμε? Θέλαμε να μην χαθεί το εξάμηνο? ορίστε τα αποτελέσματα. Ώρα να τρέξουμε για τα καλά....
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ciao » Fri Jun 01, 2007 3:28 pm

Οι καταλήψεις δεν έχουν σχέση με το πότε θε πρέπει να βγει το πρόγραμμα ώστε να μπορέσεις ένας/μια φοιτητής/τρια να προετοιμαστεί δίχως ψυχοφάρμακα...
(συγγνώμη για την υπερβολή, και συγγνώμη αν κατάλαβα λάθος φίλε χρόκε)
S.S.D.D.
alberta
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by alberta » Fri Jun 01, 2007 3:46 pm

Δεν έχουν απόλυτη σχέση οι καταλήψεις....Για την ακρίβεια δεν έχουν καμιά σχέση με το πρόγραμμα της εξεταστικής.... Και άλλες σχολές (πχ όλο το Αριστοτέλειο στη Θεσσαλονίκη μιας και ξέρω για αυτό) είχαν καταλήψεις αλλά ξέρουν το πρόγραμμα της εξεταστικής τους τουλ 1 μήνα τώρα...

Απλά είναι θέμα οργάνωσης...Για μένα με το που ξεκίνησε το εξαμηνο θα έπρεπε να έχει παρθεί μια σοβαρή απόφαση για την εξεταστική (10 μέρες - 10 μέρες τι να κάνουμε καταλήψεις θέλαμε) και μαζί με αυτή και το πρόγραμμα... Να ξέρουμε και μεις που βαδίζουμε, τι μας βγαίνει και τι όχι....
Image
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by tsilochr » Fri Jun 01, 2007 5:07 pm

επειδή υπάρχει γκρίνια για το θέμα της οργάνωσης της ΑΣΟΕΕ (και επειδή υπάρχει η αίσθηση ότι το Πανεπιστήμιο δεν έχει άλλη δουλειά παρα να ασχολείται μόνο με το πότε και για πόσο και πως θα δοθούν οι εξετάσεις ανεξάρτητα αν οι φοιτήτες το κάνουν λαμπόγυαλο το χρονοδιάγραμμα) να αναφέρω ενδεικτικά ότι:

1. Στο μεταπτυχιακό της Πληροφορικής του ΕΚΠΑ ακόμα δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν γενικά (συζητούν να μη δοθεί η χειμερινή)

2. Στο ΣΕΜΦΕ του Πολυτεχνείου τώρα τελειώνουν την χειμερινή εξεταστική και αναμένεται να ξεκινήσουν τα μαθήματα εαρινού εξαμήνου.

3. Στην φαρμακευτική του ΕΚΠΑ πάνε για μαθήματα μέχρι 31 Ιουλίου και τριπλή εξεταστική.

Αυτά...
Crab
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by Crab » Fri Jun 01, 2007 5:38 pm

Ας μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει αυτό:
καταλήψεις δε θέλαμε;
Εγώ ψήφησα υπέρ των καταλήψεων,πρέπει να αισθάνομαι ένοχος;
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by tsilochr » Fri Jun 01, 2007 5:45 pm

Crab wrote:Εγώ ψήφησα υπέρ των καταλήψεων,πρέπει να αισθάνομαι ένοχος;
Πρέπει να αναλογιστείς την ευθύνη του αγώνα σου και την θυσία που ήσουν διατιθειμένος να κάνεις όταν ψήφιζες υπέρ.
lewton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by lewton » Fri Jun 01, 2007 7:00 pm

mei wrote:Ειναι εντελως αχρηστοι οι υπευθυνοι.
Οι υπεύθυνοι για το πρόγραμμα δεν ήξεραν μέχρι χθες ποιές μέρες θα γράφουμε.
Το να τους λες άχρηστους δείχνει πόσο εγωιστικά σκέφτεσαι.

Άλλοι φταίνε που χθες έβγαλαν την τελική απόφαση (πρυτανεία Βενιέρη).
Stop playing games... feel them.
Image
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Sun Jun 03, 2007 7:00 pm

ciao wrote:Οι καταλήψεις δεν έχουν σχέση με το πότε θε πρέπει να βγει το πρόγραμμα ώστε να μπορέσεις ένας/μια φοιτητής/τρια να προετοιμαστεί δίχως ψυχοφάρμακα...
(συγγνώμη για την υπερβολή, και συγγνώμη αν κατάλαβα λάθος φίλε χρόκε)
Κοίτα με το πρόγραμμα της εξεταστικής δεν έχω κανένα παράπονο από τις αρχές. Δεν είναι ένα φυσιολογικό εξάμηνο. Όταν αρχίζουμε Πάσχα εξάμηνο πότε δηλαδή θες να έχουμε πρόγραμμα; Εντάξει δε λέω καλό είναι να έχουμε όσο πιο νωρίς γίνεται. Θα έχω απαίτηση όταν εγώ είμαι σωστός απέναντι στο πανεπιστήμιο μου και από τη στιγμή που κάναμε 3+ μήνες κατάληψη δε νομίζω ότι τήρησα υπεύθυνη στάση.
Crab wrote:Ας μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει αυτό:
καταλήψεις δε θέλαμε;
Εγώ ψήφησα υπέρ των καταλήψεων,πρέπει να αισθάνομαι ένοχος;
Εγώ δεν ψήφισα υπέρ κι' όμως αισθάνομαι ένοχος γιατί όταν λέω ότι είμαι φοιτητής σημαίνει ότι ανήκω στο σύνολο των φοιτητών και όλες οι ενέργειες της ομάδας μου με επηρεάζουν είτε θετικά είτε αρνητικά.
Last edited by xrokos on Sun Jun 03, 2007 7:14 pm, edited 1 time in total.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”