Ζητώ "inside info" για τη σχολή σας!
- Michelle
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Επίσης, επειδή κατά πάσα πιθανότητα, μετά τη σχολή θα εργαστώ ως ελεύθερος επαγγελματίας, με ενδιαφέρει και το κύρος που έχει η σχολή στην αγορά, όχι στους πιθανούς εργοδότες (που έχω δει να συζητιέται ήδη), αλλά γενικά στον κόσμο. Εσείς τι έχετε παρατηρήσει επ'αυτού;
Question everything (and first of all, yourself)
w3.org/People/all#lea ✿ lea.verou.me ✿ @leaverou on Twitter
w3.org/People/all#lea ✿ lea.verou.me ✿ @leaverou on Twitter
- Michelle
- Gbyte level
Ευχαριστώ πολύsilegav wrote:Εγώ ήδη έχω συμφωνήσει με εταιρεία για να συνεργαστώ μετά το τέλος του μεταπτυχιακού μου.
Επειδή έχω περάσει από αρκετές συνεντεύξεις, αντιλήφθηκα ότι δεν τους αφήνει αδιάφορους ο συνδυασμός πληροφορικής και οικονομικών/ανάλυσης. Ανάλογα και τι δουλειά θες να πιάσεις.
Εγώ χαρούμενος είμαι πάντως.

Επίσης, επειδή κατά πάσα πιθανότητα, μετά τη σχολή θα εργαστώ ως ελεύθερος επαγγελματίας, με ενδιαφέρει και το κύρος που έχει η σχολή στην αγορά, όχι στους πιθανούς εργοδότες (που έχω δει να συζητιέται ήδη), αλλά γενικά στον κόσμο. Εσείς τι έχετε παρατηρήσει επ'αυτού;
- mikem4600
- Gbyte level
Χωρίς να έχω απολύτως καμία εμπειρία επί του θέματος, νομίζω ότι τα επιτυχημένα projects και οι ευχαριστημένοι πελάτες που έχεις θα μετρήσουν πολύ περισσότερο για σένα ως ελεύθερο επαγγελματία απ' ότι το όνομα της σχολής που έβγαλες.Michelle wrote:Ευχαριστώ πολύ, αλλά άλλο ρώτησα:
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- ailouros
- Gbyte level
Στον κόσμο γενικά θεωρώ ότι η έννοια Πανεπιστήμιο έχει απαξιωθεί σε σχέση με το παρελθόν όπως εξάλλου και η έννοια μεταπτυχιακό. Δεν νομίζω ότι προσφέρει πλέον κάποιο κύρος το να έχεις βγάλει ένα Πανεπιστήμιο ούτε αποτελεί πόλο έλξης για εν δυνάμει πελάτες.Μάλλον ο nikem έχει δίκιο. Η φήμη και η πελατεία δεν χτίζεται με χαρτιά
.
Λογικα ξανα έδωσες πανελλήνιες από ότι κατάλαβα!Χαρά στο κουράγιο σου με κάθε ειλικρίνεια!

Λογικα ξανα έδωσες πανελλήνιες από ότι κατάλαβα!Χαρά στο κουράγιο σου με κάθε ειλικρίνεια!
-
- Mbyte level
Καλή μεν (και πολύ εξυπηρετικά τα παιδιά εκεί) αλλά λίγο αργή. Έχω ακούσει ότι σε άλλες σχολές βεβαιώσεις κλπ τα δίνουν αυθημερόν, ενώ σε μας έχει αναμονή.Michelle wrote:Απο το φθινόπωρο θα είμαι στη σχολή σας
Τι πιστευετε οτι θα έπρεπε να γνωρίζω για αρχή;
1. Η γραμματεία είναι καλή; (στους ΗΜΜΥ ΑΠΘ ήταν πολύ καλή και καλόμαθα)
Η εξεταστικές τελειώνουν ΛΟΓΙΚΑ και εκτός απροόπτου 15 Οκτώβρη. Οπότε γύρω στις 20 υποθέτω ότι θα αρχίσει η νέα season.2. Ξέρετε πότε περίπου θα ανοίξει φέτος η σχολή; (σκέφτομαι μήπως με τις καταλήψεις και αυτά αργήσει)
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
- netharis
- Venus Former Team Member
Kαι εγώ παρομοίως διάλεξα το τμήμα σας και θα είμαι εκει απο τη νέα σεζόν
.
2 ερωτήσεις έχω:
Η κατάταξη με τους επιτυχόντες πότε βγαίνει;
Οι εγγραφές θα γίνουν μετά το πέρας της εξεταστικής, ή υπάρχει περίπτωση να γίνουν και μέσα στο Σεπτέμβρη;
Ευχαριστώ πολυ

2 ερωτήσεις έχω:
Οι εγγραφές θα γίνουν μετά το πέρας της εξεταστικής, ή υπάρχει περίπτωση να γίνουν και μέσα στο Σεπτέμβρη;
Ευχαριστώ πολυ

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
- Michelle
- Gbyte level
Έχει ήδη βγει η κατάταξη, αν και δεν ξέρω αν θα έχουν τη νέα (σύμφωνα με τις νέες βάσεις). Εμένα μου έδωσε τηλ ένας φίλος μου και έμαθα, τώρα δυστυχώς δεν το έχω πρόχειρο.netharis wrote:Kαι εγώ παρομοίως διάλεξα το τμήμα σας και θα είμαι εκει απο τη νέα σεζόν.
2 ερωτήσεις έχω:
Ευχαριστώ πολυ
Πάντως απο τα χαρτιά που θα πάρεις απο το σχολείο σου, θυμάμαι οτι υπάρχει ένα που αναγράφει και την σειρά εισαγωγής.

Καλώς ορίσατε στο τμήμα μας!netharis wrote:Kαι εγώ παρομοίως διάλεξα το τμήμα σας και θα είμαι εκει απο τη νέα σεζόν.
2 ερωτήσεις έχω:
Ευχαριστώ πολυ
Λογικά οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από το Σεπτέμβριο (θα κάνω μία πρόβλεψη για περίπου 20 του μήνα). Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παρακολουθείς την κεντρική ιστοσελίδα της σχολής, http://www.aueb.gr , όλο και κάτι θα ανακοινωθεί εκεί.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
-
- Gbyte level
- sandra
- Wow! Terabyte level
Μαθήματα πότε υπολογίζουμε να ξεκινήσουμε? Άκουσα σήμερα και το κουλό! Στο ΕΚΠΑ θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή Σεπτέμβρη τα μαθήματα του καινούργιου εξαμήνου και θα γράφουν τα παιδιά μέχρι Νοέμβρη ταυτόχρονα την 3πλή εξεταστική του. Αυτά είναι...
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- para
- Wow! Terabyte level
Καλώς ήρθατε!! Και συγχαρητήρια για την επιλογή σας!!! χεχε!
Για να διαλέξατε το τμήμα μας σίγουρα θα έχουμε πολλά κοινά και χαιρόμαστε που θα έχουμε καινούρια άτομα στην παρέα μας
Για να διαλέξατε το τμήμα μας σίγουρα θα έχουμε πολλά κοινά και χαιρόμαστε που θα έχουμε καινούρια άτομα στην παρέα μας

Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...