Πρόγραμμα ακαδημαικού Έτους 2007-2008
- marios
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Παιδιά να ρωτήσω κατι: αρχίζουμε από 19 και εχουμε το πρόγραμμα της Παρασκευής ετσι; Δεν παίζει να αρχιζουμε την Δευτέρα(ρωτάω γιατι στο σχολείο μου ειχαν γίνει διάφορα...)
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
-
- Gbyte level
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
Παιδιά έχω μερικές απορίες:(Ά εξάμηνο)
1ον στο Site της πληροφορικής στις δύο πρώτες εβδομάδες γίνεται λόγος για κάποια μαθήματα σε εργαστήριο! εγώ έχω την δευτέρα 22 και 29 στις 12-13! Ωστόσο στο πρόγραμμά μου έχω 11 με 13 προγραμματισμό! τί θα γίνει εδώ???
2ον στον Προγραμματισμό αν κατάλαβα σωστά έχουμε δυο τμήματα ένα με τον γιακουμάκη και ένα με τον Κάβουρα ανάλογα με τα ονόματά μας. Οι ώρες του κάθε τμήματος γράφονται αντίστοιχα στο πάνω ή στο κάτω μέρος της σελίδας! Σωστά ? Δηλαδή πχ απο α-λ έχει την δευτέρα 11-1 και την πέμπτη 11-1 με τον κάβουρα! Σωστά?
3ον κάτω απο τις ώρες αναφέρει κάτι γράμματα που για εμάς ειναι: Χ, Β, Δ21 . υποψιάζομαι οτι είναι αίθουσες σωστα? περίπου που η κάθεμία?
Ευχαριστώ προκαταβολικά Παιδιά!!!
1ον στο Site της πληροφορικής στις δύο πρώτες εβδομάδες γίνεται λόγος για κάποια μαθήματα σε εργαστήριο! εγώ έχω την δευτέρα 22 και 29 στις 12-13! Ωστόσο στο πρόγραμμά μου έχω 11 με 13 προγραμματισμό! τί θα γίνει εδώ???
2ον στον Προγραμματισμό αν κατάλαβα σωστά έχουμε δυο τμήματα ένα με τον γιακουμάκη και ένα με τον Κάβουρα ανάλογα με τα ονόματά μας. Οι ώρες του κάθε τμήματος γράφονται αντίστοιχα στο πάνω ή στο κάτω μέρος της σελίδας! Σωστά ? Δηλαδή πχ απο α-λ έχει την δευτέρα 11-1 και την πέμπτη 11-1 με τον κάβουρα! Σωστά?
3ον κάτω απο τις ώρες αναφέρει κάτι γράμματα που για εμάς ειναι: Χ, Β, Δ21 . υποψιάζομαι οτι είναι αίθουσες σωστα? περίπου που η κάθεμία?
Ευχαριστώ προκαταβολικά Παιδιά!!!
Αν δεν πιστέψεις το Αδύνατο, δεν θα φτάσεις ποτέ στα οριά του το Δυνατό!!!
Dreamcatcher
Dreamcatcher
Δυστυχώς μερικά μαθήματα συμπέφτουν με εργαστήρια άλλων...
Αν όμως μιλήσετε με το καθηγητή μπορει να βρεθεί άκρη.
Η Β είναι όπως μπαίνεις στη σχολή αριστερα.
Η Δ21 είναι στη πτέρυγα αριστερά με το που μπαίνεις στη σχολή και η Χ είναι η μοναδική αίθουσα στο υπόγειο.
Αμά ρωτήσεις στο θυρωρείο θα σου πούνε.
Αν όμως μιλήσετε με το καθηγητή μπορει να βρεθεί άκρη.
Η Β είναι όπως μπαίνεις στη σχολή αριστερα.
Η Δ21 είναι στη πτέρυγα αριστερά με το που μπαίνεις στη σχολή και η Χ είναι η μοναδική αίθουσα στο υπόγειο.
Αμά ρωτήσεις στο θυρωρείο θα σου πούνε.
Last edited by nancyk on Thu Oct 18, 2007 12:45 am, edited 1 time in total.
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
- emperormario
- Wow! Terabyte level
1.Αναφέρεσαι στο έκτακτο εργαστήριο για την εισαγωγή σας σε βασικές θεωρητικές γνώσεις υπολογιστών? Άμα είναι για 2 βδομάδες no prob..
2.Σωστά
[edit]Είμαι αργός..
2.Σωστά
[edit]Είμαι αργός..
Λογικά του εργαστήριου. Τώρα ο καθηγητής να αλλάξει το ωρολόγιο πρόγραμμα, λίγο δύσκολο...Dreamcatcher wrote:Σε ποιόν καθηγητή πρέπει να αναφερθώ?? του εργαστηρίου ή του μαθήματος?
Last edited by emperormario on Thu Oct 18, 2007 12:04 am, edited 1 time in total.
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
Θύμαμαι όταν ήμουν και εγώ πρωτοετής είχα πάρει κάποιο χάρτη από κάποια παράταξη.
Ψάχνοντας λιγάκι βρήκα αυτό. Θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς αρκετά καλά.
Ψάχνοντας λιγάκι βρήκα αυτό. Θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς αρκετά καλά.
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
- para
- Wow! Terabyte level
Σωστά.Dreamcatcher wrote:2ον στον Προγραμματισμό αν κατάλαβα σωστά έχουμε δυο τμήματα ένα με τον γιακουμάκη και ένα με τον Κάβουρα ανάλογα με τα ονόματά μας. Οι ώρες του κάθε τμήματος γράφονται αντίστοιχα στο πάνω ή στο κάτω μέρος της σελίδας! Σωστά ? Δηλαδή πχ απο α-λ έχει την δευτέρα 11-1 και την πέμπτη 11-1 με τον κάβουρα! Σωστά?
Πάντως αν χρειαστεί να ξαναπαρακολουθήσω φέτος θα προτιμήσω Γιακουμάκη. Ο άνθρωπος τα έλεγε όπως έπρεπε να τα ακούσεις. Και σου τραβούσε και την προσοχή (σε σχέση με τον Παπαΐωάννου!)
Απαπαπα!! nancyk φαίνεται ότι η αγάπη σου για τη σχολή είναι τεράστια!! Μα ούτε καν σε Γ.Σ. δεν πήγαινες;;nancyk wrote:Η Β είναι όπως μπαίνεις στη σχολή η κεντρική αίθουσα.

Το Αμφ. Α είναι το κεντρικό και το Β είναι το αριστερό όπως μπαίνεις.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
Είπα τέτοιο πράμα??Για κοίτα καλύτεραpara wrote:Σωστά.Dreamcatcher wrote:2ον στον Προγραμματισμό αν κατάλαβα σωστά έχουμε δυο τμήματα ένα με τον γιακουμάκη και ένα με τον Κάβουρα ανάλογα με τα ονόματά μας. Οι ώρες του κάθε τμήματος γράφονται αντίστοιχα στο πάνω ή στο κάτω μέρος της σελίδας! Σωστά ? Δηλαδή πχ απο α-λ έχει την δευτέρα 11-1 και την πέμπτη 11-1 με τον κάβουρα! Σωστά?
Πάντως αν χρειαστεί να ξαναπαρακολουθήσω φέτος θα προτιμήσω Γιακουμάκη. Ο άνθρωπος τα έλεγε όπως έπρεπε να τα ακούσεις. Και σου τραβούσε και την προσοχή (σε σχέση με τον Παπαΐωάννου!)
Απαπαπα!! nancyk φαίνεται ότι η αγάπη σου για τη σχολή είναι τεράστια!! Μα ούτε καν σε Γ.Σ. δεν πήγαινες;;nancyk wrote:Η Β είναι όπως μπαίνεις στη σχολή η κεντρική αίθουσα.![]()
Το Αμφ. Α είναι το κεντρικό και το Β είναι το αριστερό όπως μπαίνεις.

- para
- Wow! Terabyte level
Πέρυσι μας είχαν δώσει λίστα; Από παρατάξεις δεν την είχαμε πάρει; (Ή το νομίζω αυτό επειδή όταν τη μοίραζαν εγώ έβοσκα εκτός σχολής; :S )sandra wrote:Λίστα με τα βιβλιοπωλεία για τα βιβλία από που θα πάρουμε?
Με έπεισες τελικά! Θα το κλείσω εκείνο το ραντεβού με τον οφθαλμίατροnancyk wrote:Είπα τέτοιο πράμα??Για κοίτα καλύτερα![]()

Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Συνήθως υπάρχει link να κατεβάσεις των κατάλογο συγγραμμάτων και από που διατίθενται στο http://www.aueb.grsandra wrote:Λίστα με τα βιβλιοπωλεία για τα βιβλία από που θα πάρουμε?
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
Klefths wrote:Συνήθως υπάρχει link να κατεβάσεις των κατάλογο συγγραμμάτων και από που διατίθενται στο http://www.aueb.grsandra wrote:Λίστα με τα βιβλιοπωλεία για τα βιβλία από που θα πάρουμε?
Από ότι κατάλαβα τα βιβλία τα παίρνουμε μόνοι μας! Και για αυτό μας δίνουν κάποια λίστα με τα βιβλία και τα βιβλιοπωλεία από όπου μπορούμε να τα πάρουμε? Τι γίνεται ακριβώς? ποιά διαδικασία ακολουθείτε?
Έψαξα για κάποιο σχετικό σύνδεσμο στο AEUB αλλά δεν βρήκα κάτι!
Αν δεν πιστέψεις το Αδύνατο, δεν θα φτάσεις ποτέ στα οριά του το Δυνατό!!!
Dreamcatcher
Dreamcatcher
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Μέχρι τώρα όταν τα βιβλία ήταν έτοιμα υπήρχε κάποιο έντυπο που το έπαιρνες από τις παρατάξεις, αλλά και από τηνκεντική σελίδα του πανεπιστημίου με τα βιβλιοπωλεία κα τις διευθύνσεις τους. Από εκεί και πέρα πας και τα πέρνεις μόνο σου με μία αστυνομική ταυτότητα. Αν είσαι τυχερός κάποια βιβλία τα παίρνεις και από τη βιβλιοδιανομή που είναι στο χώρο του πανεπιστημίου. Φαντάζομαι πως και φέτος το ίδιο θα ισχύσει.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- Dreamcatcher
- Kilobyte level
- Fairy
- Gbyte level
Βασικά όχι. Μερικά τα παίρνουμε στη σχολή, αλλά τα περισσότερα από βιβλιοπωλεία ο καθένας μόνος του με αστυνομική ταυτότητα. Είναι δωρεάν, αλλά για να φτιαχτεί η λίστα πρέπει να γίνουν δηλώσεις μαθημάτων (το Νοέμβρη) για να τα πάρει ο άμοιρος φοιτητής (το Δεκέμβρη). Γι' αυτό μη μου αγχώνεστε από τώρα και τσεκάρετε τακτικά την ιστοσελίδα του aueb και το Venus! 

"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- dimitra2009
- byte level
νέο πρόγραμμα
Ξέρει κάποιος γιατί το μάθημα Κατανεμημένα Συστήματα είναι στο πρόγραμμα του πέμπτου εξαμήνου? Αφού είναι μάθημα του έκτου εξαμήνου - ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΣΠΟΥΔΩΝ 2005-2006.
Επίσης ΔΕΝ υπάρχει στο πρόγραμμα η Αρχιτεκτονική Υπολογιστών.
Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να μου πει γιατί συμβαίνει αυτό?
Σας ευχαριστώ πολύ
Επίσης ΔΕΝ υπάρχει στο πρόγραμμα η Αρχιτεκτονική Υπολογιστών.
Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να μου πει γιατί συμβαίνει αυτό?
Σας ευχαριστώ πολύ