Αιτήσεις για πρακτική άσκηση

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
nefeli
byte level
byte level

Post by nefeli » Mon Oct 22, 2007 9:12 pm

panos13 wrote:Εγώ πήγα στην Παπαθεοδώρου με τον ΑΦΜ και τον ΑΜ ΙΚΑ.
Μου έδωσε μία αίτηση , τη συμπλήρωσα και μου είπε να την καταθέσω σε ένα γραφείο στην Κεφαλληνίας (είναι ένα γραφείο για διάφορα θέματα του ΟΠΑ).
Τιποτε άλλο...
Εγω δεν έχω ΑΜ ΙΚΑ, αυτό πήγα να βγάλω και μου ζήτησαν βεβαίωση (ή κάτι τέτοιο δεν κατάλαβα) από τον εργοδότη και δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό, ούτε στην εταιρία ξέρουν...

@Fairy: Ναι απ'όσο ξέρω υπάρχει καλοκαιρινή πρακτική για 2 μήνες και 8ώρη απασχόληση, και νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα γιατί πολλές μεγάλες εταιρίες ψάχνουν για πρακτικάριους κυρίως τότε. ;)
"Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away"
steven
byte level
byte level

Post by steven » Mon Oct 22, 2007 11:47 pm

nefeli wrote:Εγω δεν έχω ΑΜ ΙΚΑ, αυτό πήγα να βγάλω και μου ζήτησαν βεβαίωση (ή κάτι τέτοιο δεν κατάλαβα) από τον εργοδότη και δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό, ούτε στην εταιρία ξέρουν...
Αυτό σου το δίνουν από το πανεπιστήμιο.

Εγώ το είχα πάρει από την κ. Λιούρου, Κεφαλληνίας 46 οπότε κάτι τέτοιο υποθέτω θα κάνετε και αυτό το εξάμηνο.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”