Μιας και με έχουν πιάσει τα υπαρξιακά μου τον τελευταίο καιρό αν και δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ είπα να γράψω μερικές σκέψεις μου..
Δεν θα σταθώ στο πως θα κατακτήσεις το αντίθετο φύλο. Ευτυχώς δεν υπάρχει συνταγή γι'αυτο και έτσι έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το απρόβλεπτο φλερτ. Είναι καταπληκτικό το τι μπορούμε να κάνουμε όταν μας αρέσει κάποιος. Ε και γενικά αν καταλήξουμε ότι κάτι πάνω του μας αρέσει, ανάλογα με το ποιος είναι ελισσόμαστε. Και αν είμαστε ο εαυτός μας ή αν βγάλουμε μια πτυχή που κρύβαμε μέσα μας και δεν το ξέραμε τόσο το καλύτερο. Και να μην ευοδώσει το κόρτε μας έμεινε μια καινούργια εικόνα για τον εαυτό μας.
Και αφού δεν μίλησα καθόλου

όπως είπα θα μιλήσω γενικά για τις σχέσεις. Είχα διαβάσει ένα βιβλίο της Μαρίας Βαμβουνάκη τον αντίπαλο εραστή που περιέγραφε τέλεια τις σκέψεις ενός ζευγαριού. Φυσικά ξεχωριστά γυναίκας από άνδρα. Ήταν απίστευτο το πόσο πολύ έμοιαζαν σε κάποια πράγματα αλλά η πεποίθηση ότι ο άλλος δεν θα τους καταλάβει δεν βοηθούσε καθόλου. Γενικά έχω καταλάβει ότι νομίζουμε ότι τα αισθήματα μας, οι σκέψεις μας είναι μοναδικές, με αποτέλεσμα να αποτραβιόμαστε απο όποιον αγαπάμε ή να του αποκρύπτουμε πράγματα. Είτε γιατί πιστεύουμε ότι
δίνουμε πολλά και παίρνουμε λίγα είτε το αντίθετο. Είναι σαν να ψάχνουμε να κατηγορήσουμε κάποιον. Αντί να παλέψουμε για την σχέση μας, να κάνουμε τις υποχωρήσεις που πρέπει, να δείξουμε ότι νοιαζόμαστε, να συζητήσουμε κρυβόμαστε πίσω από κλισέ φράσεις και χτίζουμε ένα φράγμα. Οπότε κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο αποφασίζει ότι δεν πάει άλλο και παίρνει το θάρρος να τερματίσει την σχέση. Λοιπόν δεν ξέρω τι φταίει γενικά ή αν κάνω λάθος αλλά αν είναι να αγαπάς κάποιον αν δεν μπορείς να τον κρατήσεις κοντά σου( χωρίς να παραιτηθείς με την πρώτη δυσκολία εννοείται) καλύτερα να τον αφήσεις να φύγει. Έτσι θα κρατήσεις την όμορφη εικόνα μέσα σου, μόνο τα θετικά στοιχεία. Αλλιώς θα αρχίσεις να μαραζώνεις μαζί με την εικόνα της σχέσης που είχες στην αρχή και πιστεύεις ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί..
Καλά μπορεί να φταίει που είναι βράδυ και δεν βγαίνει άκρη με τις σκέψεις μου αλλά ένα έχω να πω.
Αν αγαπάτε και αν νοιάζεστε κάποιον δείξτε του το. Ποτέ δεν είναι αργά για την αγάπη... Καληνύχτα
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...