Πώς να κάνετε ευτυχισμένο το άλλο φύλο

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
Silver
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Silver » Sun May 20, 2007 5:25 pm

Με το zweinstein δεν διαφέρουν τόσο οι απόψεις μας. Εννοείται ότι όσο πιο χαρούμενος είσαι, τόσο οι υπόλοιποι αποζήτανε την παρέα σου.

Απλά υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις (πχ, ο/η υποψήφιος/α τα έχει με άλλον/η) που όσο και να προσπαθείς δεν βγαίνει αποτέλεσμα (γιατί να αλλάξει κάποιος/α σύντροφο αν περναέι καλά μαζί του/της). Εκτός και αν θες να το τραβήξεις στα άκρα....

Αφιερωμένο στο Zweinstein από το Νόμο του Μέρφυ:
Όταν ένα πρόγραμμα ολοκληρωθεί σωστά, θα βρεθεί ένας ευφυής ηλίθιος που θα του βάλει περιέργα δεδομένα στην είσοδο και το πρόγραμμα θα βγάλει λάθος αποτέλεσμα. :-D

Συμβουλή στο Nookie: Κόψε τις συμβουλές!!!! :-D :-D :-D
Τελείωσα!!!!
alberta
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by alberta » Sun May 20, 2007 8:00 pm

nookie wrote:
alberta wrote:Αλλά ειδικά σε αυτό το τοπικ δεν θα πρέπει να ξαναποστάρω (μάλλον για αρκετο καιρό :cry: :cry: ) και γενικά όσοι με ξέρουν μπορούν να το επιβεβαιώσουν...
Αυτο ειναι καλο!!Μαλλον κανεις ευτυχισμενο το εταιρον ημισυ οποτε εισαι μια χαρα!! ;) ;)
Επισης υπάρχει η πιθανότητα απλά να τα χω κάνει σκατ* με το έταιρον ήμισι και όχι απλά να μην τον έκανα ευτυχισμένο αλλά το αντίθετο :cry: :cry:
Image
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sun May 20, 2007 8:02 pm

We all need Dr. Love sometimes... We all can bleed..

Αλλά έχετε κ λίγο πίστη στον εαυτό σας ρε παιδιά...
Image
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Sun May 20, 2007 8:25 pm

alberta wrote:
nookie wrote:
alberta wrote:Αλλά ειδικά σε αυτό το τοπικ δεν θα πρέπει να ξαναποστάρω (μάλλον για αρκετο καιρό :cry: :cry: ) και γενικά όσοι με ξέρουν μπορούν να το επιβεβαιώσουν...
Αυτο ειναι καλο!!Μαλλον κανεις ευτυχισμενο το εταιρον ημισυ οποτε εισαι μια χαρα!! ;) ;)
Επισης υπάρχει η πιθανότητα απλά να τα χω κάνει σκατ* με το έταιρον ήμισι και όχι απλά να μην τον έκανα ευτυχισμένο αλλά το αντίθετο :cry: :cry:
ή απλα να μην εκτιμησε τις προσπαθειες σου το εταιρον ημισυ ωστε να τον κανεις ευτυχισμενο...

με αφορμη ο,τι ειπε η alberta θελω να πω ,πως δεν χρειαζεται να κατηγορουμε μονο τον εαυτο μας..οταν κατι δεν παει καλα ,ποτε δν φταιει μονο ενας...
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
nookie
Mbyte level
Mbyte level

Post by nookie » Sun May 20, 2007 9:44 pm

Serendipity wrote:
alberta wrote:
nookie wrote: Αυτο ειναι καλο!!Μαλλον κανεις ευτυχισμενο το εταιρον ημισυ οποτε εισαι μια χαρα!! ;) ;)
ή απλα να μην εκτιμησε τις προσπαθειες σου το εταιρον ημισυ ωστε να τον κανεις ευτυχισμενο...

με αφορμη ο,τι ειπε η alberta θελω να πω ,πως δεν χρειαζεται να κατηγορουμε μονο τον εαυτο μας..οταν κατι δεν παει καλα ,ποτε δν φταιει μονο ενας...
Δεν εχω να προσθεσω κατι παραπανω...Οπως λεει και μια χαρακτηριστικη εκφραση ενος (βαζελου :-p ) καθηγητη "Δεν απογοητευομαστε!!"

Υ.Γ. Αν δεχτεις οτι μια σχεση ειναι μια αλληλουχια πραξεων που περιμενεις να αποδειχτουν σωστες...τοτε οταν διαλυθει η σχεση κανοντας αυτο το rollback νομιζεις οτι ολα εγιναν ματαια και νιωθεις μια απο τις μεγαλυτερες πικρες...
Αν ομως αγαπησες το συγκεκριμμενο ατομο τοτε μπορεις να την σκαπουλαρεις ;) ;)
Αγαπη=Ανιδιοτελεια
Οποτε δεν θα σε νοιαξει(εκτος απο το γεγονος οτι καταστραφηκε αυτο που αγαπας...)

Εξαλλου...κατα την ταπεινη μου αποψη κατι που αγαπας το αγαπας για παντα!!Ειτε εισαι κοντα του,ειτε λιγο πιο μακρια του!!

Υ.Γ.2: Λιονταρινα εισαι και λες οτι τον κατεστρεψες :-p :?:
Image
Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sun May 20, 2007 11:07 pm

κατι που αγαπας το αγαπας για παντα
++

κι αυτό έχει επεκτάσεις και στην υπόλοιπη (πλην "σχεσιακής") ζωή, βλέπε καυγάδες σε σόγια (όπως σόι), οικογένειες, φίλους ...
Silver
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Silver » Sun May 20, 2007 11:12 pm

Όχι απαραίτητα. Μου έρχονται στο μυαλό κάποιες περιπτώσεις που έφταιγα μόνο εγώ!! Και το ανάποδο..
Οπότε θα ξαναπώ αυτό που είπα στο zweinstein
Όταν ένα πρόγραμμα ολοκληρωθεί σωστά, θα βρεθεί ένας ευφυής ηλίθιος που θα του βάλει περιέργα δεδομένα στην είσοδο και το πρόγραμμα θα βγάλει λάθος αποτέλεσμα.
Να σημειώσω ότι ο ίδιος (βάζελος) καθηγητής έχει πει ότι "η μαγεία στον ανθρώπινο παράγοντα είναι ότι είναι απρόβλεπτος".

Δυστυχώς, σε αντίθεση με τον προγραμματισμό, σε τέτοια ζητήματα δεν υπάρχει δομημένη λογική. Συμπέρασμα: σε μία σχέση κάνε ότι θες, φτάνει να μην το έχεις διδαχθεί σε μάθημα πληροφορικής, γιατί τότε δεν θα πιάσει!!!:-D :-D

Και δυστυχώς για εσάς ο Nookie δεν με άκουσε και συνεχίζει τις συμβουλές. :-D :-D
Τελείωσα!!!!
nookie
Mbyte level
Mbyte level

Post by nookie » Sun May 20, 2007 11:25 pm

Silver wrote: Και δυστυχώς για εσάς ο Nookie δεν με άκουσε και συνεχίζει τις συμβουλές. :-D :-D
Γιατι ρε φιλε,σε εχω καψει πολλες φορες και δεν το ξερω :shock: :?:

Εξαλλου απλα τυγχανει να κραταω καποια αποφθεγματα που παραγονται κατα τις παραδοσεις μαθηματων,οχι ομως οτι σκεφτομαι και με ορους πληροφορικης ;)

Μακρια απο μας αυτα :-D
Image
Silver
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Silver » Sun May 20, 2007 11:49 pm

Όχι, δεν με έχεις κάψει...
Ήμουν ήδη καμένος ... :-D

Πέρα από την πλάκα γενικά λες σωστά πράγματα!!!

Απλά με τόσους καμένους που έχει το forum αντί για συμβουλές, καλύτερο θα ήταν να έδινες κανά πυροσβεστήρα (προσοχή να μην έχει λήξει) :-D :-D
Τελείωσα!!!!
nookie
Mbyte level
Mbyte level

Post by nookie » Sun May 20, 2007 11:54 pm

Ο Θεος να μας βοηθησει...

Αν κα ιδειχνει απασχολημενος τωρα τελευταια...
Image
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Mon May 21, 2007 12:09 am

Μιας και με έχουν πιάσει τα υπαρξιακά μου τον τελευταίο καιρό αν και δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ είπα να γράψω μερικές σκέψεις μου..

Δεν θα σταθώ στο πως θα κατακτήσεις το αντίθετο φύλο. Ευτυχώς δεν υπάρχει συνταγή γι'αυτο και έτσι έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το απρόβλεπτο φλερτ. Είναι καταπληκτικό το τι μπορούμε να κάνουμε όταν μας αρέσει κάποιος. Ε και γενικά αν καταλήξουμε ότι κάτι πάνω του μας αρέσει, ανάλογα με το ποιος είναι ελισσόμαστε. Και αν είμαστε ο εαυτός μας ή αν βγάλουμε μια πτυχή που κρύβαμε μέσα μας και δεν το ξέραμε τόσο το καλύτερο. Και να μην ευοδώσει το κόρτε μας έμεινε μια καινούργια εικόνα για τον εαυτό μας.

Και αφού δεν μίλησα καθόλου :-p όπως είπα θα μιλήσω γενικά για τις σχέσεις. Είχα διαβάσει ένα βιβλίο της Μαρίας Βαμβουνάκη τον αντίπαλο εραστή που περιέγραφε τέλεια τις σκέψεις ενός ζευγαριού. Φυσικά ξεχωριστά γυναίκας από άνδρα. Ήταν απίστευτο το πόσο πολύ έμοιαζαν σε κάποια πράγματα αλλά η πεποίθηση ότι ο άλλος δεν θα τους καταλάβει δεν βοηθούσε καθόλου. Γενικά έχω καταλάβει ότι νομίζουμε ότι τα αισθήματα μας, οι σκέψεις μας είναι μοναδικές, με αποτέλεσμα να αποτραβιόμαστε απο όποιον αγαπάμε ή να του αποκρύπτουμε πράγματα. Είτε γιατί πιστεύουμε ότι
δίνουμε πολλά και παίρνουμε λίγα είτε το αντίθετο. Είναι σαν να ψάχνουμε να κατηγορήσουμε κάποιον. Αντί να παλέψουμε για την σχέση μας, να κάνουμε τις υποχωρήσεις που πρέπει, να δείξουμε ότι νοιαζόμαστε, να συζητήσουμε κρυβόμαστε πίσω από κλισέ φράσεις και χτίζουμε ένα φράγμα. Οπότε κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο αποφασίζει ότι δεν πάει άλλο και παίρνει το θάρρος να τερματίσει την σχέση. Λοιπόν δεν ξέρω τι φταίει γενικά ή αν κάνω λάθος αλλά αν είναι να αγαπάς κάποιον αν δεν μπορείς να τον κρατήσεις κοντά σου( χωρίς να παραιτηθείς με την πρώτη δυσκολία εννοείται) καλύτερα να τον αφήσεις να φύγει. Έτσι θα κρατήσεις την όμορφη εικόνα μέσα σου, μόνο τα θετικά στοιχεία. Αλλιώς θα αρχίσεις να μαραζώνεις μαζί με την εικόνα της σχέσης που είχες στην αρχή και πιστεύεις ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί..

Καλά μπορεί να φταίει που είναι βράδυ και δεν βγαίνει άκρη με τις σκέψεις μου αλλά ένα έχω να πω.
Αν αγαπάτε και αν νοιάζεστε κάποιον δείξτε του το. Ποτέ δεν είναι αργά για την αγάπη... Καληνύχτα
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”