Ανεξάρτητο πλαίσιο για να ανοίξει η σχολή
- maria_
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Νομίζω πως η φράση αυτή συμπυκνώνει όλη την κατάσταση έτσι όπως έχει εξελιχθεί.Μάλλον φαίνεται εξωπραγματική σε κάποιους μία εξ'ολοκλήρου ανεξάρτητη κίνηση.mei wrote:Πως να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας;
[προσωπική άποψη]Επειδή έκανα τον κόπο και διάβασα τα threads απο άλλα forums νομίζω πως η κατάσταση έχει ξεφύγει και επειδή και το venus έγινε στόχος άδικων κατηγοριών,ίσως είναι καλύτερα ζητήματα όπως αυτό του ενωτικού να συζητηθούν απο κοντά αύριο[/προσωπική άποψη]
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Θα ήταν φρόνιμο για όλους να αρχίσουμε να βλέπουμε τους συνάδελφους στις παρατάξεις ως συνάδελφους και όχι ως εχθρούς/αντιπάλους (όπως ενδεχομένως μας βλέπουν αυτοί). Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε το καλό όλων, απλώς έχουμε διαφορετική προσέγγιση...το πως θα με πουν οι κομματόσκυλοι δεν με ενδιαφέρει..
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
Νάτος ο πληροφορικάριος! Εγώ προτείνω γραφομηχανή!lewton wrote:Αύριο στις 12 στην καφετέρια λοιπόν.
Θα φέρει κανένας λάπτοπ για να γράψουμε το κείμενο (που δεν υπάρχει λόγος να είναι μεγαλύτερο από 3-4 παραγράφους);

Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- rapadder
- Gbyte level
Προτείνω να συνεχίσουμε κανονικά. Η ψηφοφορία μιλούσε εξ΄αρχής για ανεξάρτητο πλαίσιο και όχι για ενωτικό. Νομίζω ότι αν υποχωρήσουμε τώρα θα βάλουμε ταφόπλακα σε μια αξιόλογη προσπάθεια. Εγώ θα είμαι αύριο 12:00 στην καφετέρια Green Park με την κασετίνα μου και ένα τετράδιο.
Last edited by rapadder on Mon Mar 19, 2007 3:51 pm, edited 1 time in total.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Παιδια και εγώ προτείνω όσοι ενδιαφέρονται να έρθουν αύριο. Στο κάτω κάτω της γραφής μια συζήτηση θα κάνουμε και έναν καφέ θα πιούμε
.
θα ακουστούν οι απόψεις και αποφασίζουμε.

θα ακουστούν οι απόψεις και αποφασίζουμε.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- lewton
- Kilobyte level
Μήπως κάποιος admin να αρχίσει να κάνει για να δούμε πόσοι θα είμαστε;
Ας δηλώσει ο καθένας που θα έρθει ή ίσως έρθει ένα «ΝΑΙ» ή ένα «ΙΣΩΣ», και κάποιος admin ας διαγράφει αυτά τα posts αφού προσθέσει τα μέλη στη λίστα.
Ξεκινάω δηλώνοντας ότι ΝΑΙ, θα έρθω αύριο στον καφέ.
Ας δηλώσει ο καθένας που θα έρθει ή ίσως έρθει ένα «ΝΑΙ» ή ένα «ΙΣΩΣ», και κάποιος admin ας διαγράφει αυτά τα posts αφού προσθέσει τα μέλη στη λίστα.
Ξεκινάω δηλώνοντας ότι ΝΑΙ, θα έρθω αύριο στον καφέ.
Stop playing games... feel them.

- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Επειδη ειμαι ο 1ος που προτεινε για ενωτικο με τη δαπ και το θεμα εχει γιγαντωθει και κατηγορειται ολη η προσπαθεια να πω τα εξης.
1. Δεν ειμαι Δαπιτης αλλα δεν μπορω να πεισω κανεναν για το αντιθετο. Οσοι με γνωριζουν εστω και λιγο το ξερουν.
2.Το προτεινα καθαρα με κριτιριο να ανοιξει η σχολη. Δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη μπορει ο οποιοσδηποτε που κατεβαινει στο ενωτικο υπερ της καταληψης να μας κατηγορει οτι ειμαστε ΔΑΠιτες επειδη ειπαμε για ενωτικο κατα της καταληψης.Και ολες οι υπολοιπες φοιτιτικες παραταξεις εχουν διαφορες ουσιαστικες αλλα κατεβαινουν σαν ενωτικο με σκοπο και μονο να κλεισει η σχολη και να μη διασπαστουν οι ψηφοι τους.
Με την αυτη λογικη η ΠΑΣΠ ειναι ΚΝιτες και ΕΑΑΚιτες ή αντιστροφα Η ΠΚΣ ειναι ΠΑΣΠιτες και ΕΑΑΚιτες και ουτω καθ'εξης (κατι που δεν ισχυει αποσο γνωριζω)
Αυτα εχω να πω, ελπιζω να μην παρεμβαινω κανονα του φορουμ αυτη τη στιγμη.
1. Δεν ειμαι Δαπιτης αλλα δεν μπορω να πεισω κανεναν για το αντιθετο. Οσοι με γνωριζουν εστω και λιγο το ξερουν.
2.Το προτεινα καθαρα με κριτιριο να ανοιξει η σχολη. Δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη μπορει ο οποιοσδηποτε που κατεβαινει στο ενωτικο υπερ της καταληψης να μας κατηγορει οτι ειμαστε ΔΑΠιτες επειδη ειπαμε για ενωτικο κατα της καταληψης.Και ολες οι υπολοιπες φοιτιτικες παραταξεις εχουν διαφορες ουσιαστικες αλλα κατεβαινουν σαν ενωτικο με σκοπο και μονο να κλεισει η σχολη και να μη διασπαστουν οι ψηφοι τους.
Με την αυτη λογικη η ΠΑΣΠ ειναι ΚΝιτες και ΕΑΑΚιτες ή αντιστροφα Η ΠΚΣ ειναι ΠΑΣΠιτες και ΕΑΑΚιτες και ουτω καθ'εξης (κατι που δεν ισχυει αποσο γνωριζω)
Αυτα εχω να πω, ελπιζω να μην παρεμβαινω κανονα του φορουμ αυτη τη στιγμη.
Last edited by Ganther on Tue Mar 20, 2007 10:00 am, edited 1 time in total.
Δεν τίθεται θέμα...εφόσον εμείς ξέρουμε οτι η κίνηση αυτή είναι ανεξάρτητη..όπως λέει και ο τίτλος του thread...αυτό και μόνο αρκεί...
Ότι γίνεται γίνεται μόνο για να ανοίξει η σχολή και δεν έχει σχέση με τις παρατάξεις..όσο κι αν θέλουν να δείξουν το αντίθετο.
btw
Κι εμένα ΔΑΠ με έβγαλαν μόνο από ένα post,κάτι που δεν ισχύει..αλλά τι να πεις...

Ότι γίνεται γίνεται μόνο για να ανοίξει η σχολή και δεν έχει σχέση με τις παρατάξεις..όσο κι αν θέλουν να δείξουν το αντίθετο.
btw
Κι εμένα ΔΑΠ με έβγαλαν μόνο από ένα post,κάτι που δεν ισχύει..αλλά τι να πεις...

- Serendipity
- Gbyte level
oταν τελειωνουν τα επιχειρηματα και χανεται η ψυχραιμια, συναδελφοι αυτα συμβαινουν,κατηγορουν για δηθεν υποκινηση απο παραταξη .Ετσι,ολοι ξερουμε να μιλαμε, το δυσκολο ειναι να βρισκεις επιχειρηματα ωστε να στηριξεις την αποψη σου.για αυτο μν νοιαζεστε ο καθενας ας τραβηξει το δρομο του και ας ειναι σιγουρος για την ιδεολογια του και αφηστε τους γυρω να λυσομμανουν.
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
- Silver
- Kilobyte level
Ρε παιδιά....
Γιατί έχετε μετακομίσει σχεδόν όλοι στο forum της ΠΑΣΠ;
Το venus δεν σας αρέσει;
Περιμένετε να βγάλετε άκρη με άτομα που στην πλειονότητα τους είναι κομματοποιημένα. Όπως λέει και η παροιμία "τον αράπη και αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς".
Και όχι τίποτα, θα κάνουν και χαρές ότι μαζεύουν νέα μέλη (τόσες εγγραφές σε μία μέρα).
Χώρια η δημοτικότητα (ήδη λένε ότι μάζεψαν 1500 αναγνώσεις σε μία μέρα)
Δηλάδή, για να καταλάβω, κάνουμε διαφήμιση ο 1 στον άλλο;
offtopic:
Στο forum της ΠΑΣΠ λένε ότι έχουμε σχέση με τη ΔΑΠ. Είδα το forum τους και μοιάζει πάρα πολύ με το δικό μας. Από εκεί άραγε να το συμπέραναν;
Πάντως από κίνηση το forum της ΔΑΠ είναι όπως οι δρόμοι της Αθήνας τον Αύγουστο.
Έγινε και εκεί όμως μία νύξη για το ανεξάρτητο πλαίσιο.
Γιατί έχετε μετακομίσει σχεδόν όλοι στο forum της ΠΑΣΠ;

Το venus δεν σας αρέσει;

Περιμένετε να βγάλετε άκρη με άτομα που στην πλειονότητα τους είναι κομματοποιημένα. Όπως λέει και η παροιμία "τον αράπη και αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς".
Και όχι τίποτα, θα κάνουν και χαρές ότι μαζεύουν νέα μέλη (τόσες εγγραφές σε μία μέρα).

Χώρια η δημοτικότητα (ήδη λένε ότι μάζεψαν 1500 αναγνώσεις σε μία μέρα)

Δηλάδή, για να καταλάβω, κάνουμε διαφήμιση ο 1 στον άλλο;
offtopic:
Στο forum της ΠΑΣΠ λένε ότι έχουμε σχέση με τη ΔΑΠ. Είδα το forum τους και μοιάζει πάρα πολύ με το δικό μας. Από εκεί άραγε να το συμπέραναν;
Πάντως από κίνηση το forum της ΔΑΠ είναι όπως οι δρόμοι της Αθήνας τον Αύγουστο.
Έγινε και εκεί όμως μία νύξη για το ανεξάρτητο πλαίσιο.

Τελείωσα!!!!