Περί αποτελεσμάτων της εξεταστικής Ιανουαρίου 2007
Ξερει κανεις αν βγηκε σιγουρα η Διδακτικη?Κατι ακουσα οτι βγηκε στις 22 του μηνα.Αν μπορει ας το επιβεβαιωσει καποιος!
Της φυλακής μου πόρτα εσύ και αντικλείδι
κι εγώ μικρό στολίδι στον άσπρο σου λαιμό
Θα πω ένα τραγούδι σήκω να το χορέψεις
Τα μάτια να μου κλέψεις για πάντα πριν χαθώ
Φωτια μου εσυ κι αερας......
κι εγώ μικρό στολίδι στον άσπρο σου λαιμό
Θα πω ένα τραγούδι σήκω να το χορέψεις
Τα μάτια να μου κλέψεις για πάντα πριν χαθώ
Φωτια μου εσυ κι αερας......
- Fairy
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Στο e-class έχουν βγει τα δύο μαθήματα του κ.Κωνσταντόπουλου, "Ανάλυση και Σχεδιασμός Πληροφοριακών Συστημάτων" και "Ανάλυση και Σχεδίαση Επιχειρησιακών Εφαρμογών".
Επίσης και η "Ψυχολογία" στη γραμματεία.
sofia_bonny, γιατί δεν κάνεις αίτηση ακύρωσης στη γραμματεία; Νομίζω αυτή τη βδομάδα είναι η προθεσμία (με κάθε επιφύλαξη).
Επίσης και η "Ψυχολογία" στη γραμματεία.
sofia_bonny, γιατί δεν κάνεις αίτηση ακύρωσης στη γραμματεία; Νομίζω αυτή τη βδομάδα είναι η προθεσμία (με κάθε επιφύλαξη).
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- sofia_bonny
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
και πέρσι που το είχα δώσει εγώ, η Βασιλοπούλου είχε καθυστερήσει το δικό της κομμάτι...Η αλήθεια είναι ότι η αναμονή δε μας αντάμειψε...
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Ναι ναι είναι που τα καταφέρνουν καλύτερα.. Οι ακυρώσεις ξέρει κανείς πότε;marillou wrote:Στης πληροφορικης δεν είχε και πολλη επιτυχια παντως απο αποψη βαθμων.. Το μεγαλυτερο νομιζω ηταν 7,5 ενω στο Μ&Ε που το καταφερνουν καλυτερα μ αυτα ειχε αρκετα 8,5αρια και 9αρια...

"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
- marillou
- bit level
- Academic status: MSc
Ναι μέχρι σημερα ητανε νομιζω!!rigo wrote:Ναι ναι είναι που τα καταφέρνουν καλύτερα.. Οι ακυρώσεις ξέρει κανείς πότε;marillou wrote:Στης πληροφορικης δεν είχε και πολλη επιτυχια παντως απο αποψη βαθμων.. Το μεγαλυτερο νομιζω ηταν 7,5 ενω στο Μ&Ε που το καταφερνουν καλυτερα μ αυτα ειχε αρκετα 8,5αρια και 9αρια...

- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
εγώ πέρσι είχα ζητήσει από περιέργεια να μάθω που είχα πάει πιο σκατ* και έμαθα (προς μεγάλη μου έκπληξη) ότι δεν ήξερα να κάνω καλό διάγραμμα ροής (αδιανόητο τουλάχιστον)
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Εντάξει είναι λίγο τραγικό να μην μπορώ να ζητήσω αναβαθμολόγηση/ακύρωση επειδή η συγκεκριμένη καθηγήτρια, βαριέται που ζει και από τις 12 Ιουλίου που έδωσα το μάθημα, έβγαλε τα αποτελέσματα 31 Αυγούστου που έληγε η προθεσμία!! Δηλαδή έλεος κάποιο deadline δεν έχουν στην κατάθεση βαθμολογιών;;
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
- para
- Wow! Terabyte level
Κάπου(στο venus) είχα διαβάσει ότι είναι μέχρι ένα μήνα μετά το τέλος της εξεταστικής. Τώρα γιατί αυτή δεν τα έβγαλε νωρίτερα δεν ξέρω..δε θά 'πρεπε να της γίνει παρατήρηση;
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Εγώ πάλι που ρώτησα την γραμματεία μου είπαν οτι το deadline είναι ένα μήνα μετά από την ημερομηνία της εξετασης...evi_k wrote:Μάλλον δεν υπάρχει...
Εγώ όταν είχα πάρει να ρωτήσω για ένα μάθημα αν είχε βγεί και ρώτησα εάν υπάρχει κάποιο deadline μου απάντησαν... όχι! Όποτε τελειώσει τη διόρθωση κάποιος καθηγητής φέρνει τις βαθμολογίες...όποτε και αν είναι αυτο!!!
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Εκτός από τις τυπικές μας (των διδασκόντων) υποχρεώσεις, σχετικά με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, υπάρχει και η ουσία. To cut the long story short, οφείλουμε να σας γνωστοποιούμε τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας όσο πιο σύντομα μπορούμε και πάντως χωρίς καθυστέρηση!
Δ. Γκρ.
ΥΓ. Να θυμόμαστε, όμως, ότι από 1-20 Αυγούστου το Πανεπιστήμιο ήταν φέτος "κλειστό".
Δ. Γκρ.
ΥΓ. Να θυμόμαστε, όμως, ότι από 1-20 Αυγούστου το Πανεπιστήμιο ήταν φέτος "κλειστό".
Υπάρχει πάντα όμως και το eclass άσχετα αν μερικοί από τους διδάσκοντες δεν το χρησιμοποιούνredlabel wrote:Εκτός από τις τυπικές μας (των διδασκόντων) υποχρεώσεις, σχετικά με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, υπάρχει και η ουσία. To cut the long story short, οφείλουμε να σας γνωστοποιούμε τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας όσο πιο σύντομα μπορούμε και πάντως χωρίς καθυστέρηση!
Δ. Γκρ.

H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Σωστά. Πάντως, δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κανέναν, απλώς θέλω νάμαι δίκαιοςadam98 wrote:Υπάρχει πάντα όμως και το eclass άσχετα αν μερικοί από τους διδάσκοντες δεν το χρησιμοποιούνredlabel wrote:Εκτός από τις τυπικές μας (των διδασκόντων) υποχρεώσεις, σχετικά με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, υπάρχει και η ουσία. To cut the long story short, οφείλουμε να σας γνωστοποιούμε τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας όσο πιο σύντομα μπορούμε και πάντως χωρίς καθυστέρηση!
Δ. Γκρ.

Δ. Γκρ.
- marillou
- bit level
- Academic status: MSc
Ναι να μαστε δίκαιοι αλλά να μην καταπατούν και οι άλλοι τα δικαιώματά μας. Και από τη στιγμή που οι αναβαθμολογήσεις λήγαν στις 30, τα αποτελέσματα σίγουρα δε θα έπρεπε να βγουν στις 30 το μεσημέρι!redlabel wrote:Σωστά. Πάντως, δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κανέναν, απλώς θέλω νάμαι δίκαιοςadam98 wrote:Υπάρχει πάντα όμως και το eclass άσχετα αν μερικοί από τους διδάσκοντες δεν το χρησιμοποιούνredlabel wrote:Εκτός από τις τυπικές μας (των διδασκόντων) υποχρεώσεις, σχετικά με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, υπάρχει και η ουσία. To cut the long story short, οφείλουμε να σας γνωστοποιούμε τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας όσο πιο σύντομα μπορούμε και πάντως χωρίς καθυστέρηση!
Δ. Γκρ.
ΥΓ. Να θυμόμαστε, όμως, ότι από 1-20 Αυγούστου το Πανεπιστήμιο ήταν φέτος "κλειστό".![]()
Δ. Γκρ.
Εγώ αυτή τη στιγμή αναγκάζομαι να δώσω ένα μάθημα με καινούρια τελείως ύλη,με την προοπτική να πάρω έναν καλύτερο βαθμό, επειδή κάποιοι είναι ανεύθυνοι..