Ανεξάρτητο πλαίσιο για να ανοίξει η σχολή
- sandra
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Υπομονή να δούμε τι αποφάσισαν τα παιδιά. Εγώ ίσα ίσα δεν το βλέπω σαν λύση απελπισίας γιατί δεν πουλάνε με τη μία την αρχική τους ιδέα. Το θέμα ήταν να ξεφύγουμε και λίγο από τις παρατάξεις όχι να τους μοίασουμε
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Θα ηθελα να πω οτι μακαρι τα παιδια να αποφασισαν λογικα και πρακτικα. Πολλοι θεωρουν οτι η σκεψη μας να αποσυρουμε το πλαισιο αυτο αφορμαται απο κρυφοπαραταξιακα μας πιστευω.Θελω να τους απαντησω οτι απο την στιγμη που δεν παμε να ψηφισουμε παραταξη στην γ.σ δηλωνει την ανεξαρτησια μας,με κυνδινο ακομα και να μην πετυχουμε τον σκοπο μας λογο παρεμποδισης ψηφων της αλλης παραταξης. Προσωπικα, ακομα και αν ειμαι απο αλλο τμημα,κατεβει η οχι το πλαισιο, δεν με ενδιαφερει. Ειμαι περηφανος που πηρα μερος σε αυτην την κινηση γιατι επιτελους δηλωσαμε παρων ολοι εκεινοι που ενδιαφερονται για κατι καλητερο και δεν υποκηνουνται απο κομματα, συμφεροντα και διαπλοκη. Συγχαριτηρια σε ολους για την πρωτοβουλια και το επιπεδο που κρατησαν. Πραγματικα,δινεται ελπιδα στα παιδια.Ευχομαι το πνευμα αυτο,που λοιπει απο την σχολη, να εχει και συνεχεια.
- lewton
- Kilobyte level
Στόχος μας εδώ που έφτασαν τα πράγματα (2+ μήνες χαμένοι) δεν είναι το να μη χαθεί άλλη μια εβδομάδα.Manousos wrote:ρε παιδια εγώ εχω μια απορία. Εφόσον η ΔΑΠ τελικά θα κατέβει στην Γ.Σ. δεν θα μοιραστούν οι ψήφοι αυτών που θέλουν να σταματήσει η κατάληψη σε δυο πλαίσια? Μήπως πάμε με τα χεράκια μας να βγάλουμε τα ματάκια μας?
Στόχος μας πλέον είναι μην ξαναφτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο.
Το πλαίσιό μας θα κατέβει αύριο, σε μια ΓΧ που αναμένεται μαζικότατη, ακριβώς για να κάνουμε την παρουσία μας γνωστή σε όλους τους φοιτητές της ΑΣΟΕΕ. Έτσι ώστε να είμαστε σε θέση στο μέλλον (γιατί κανείς δε μπορεί να πιστεύει σόβαρα ότι οι καταλήψεις θα τελειώσουν αύριο αν κερδίσει η ΔΑΠ) να εμποδίσουμε το κλείσιμο της σχολής πριν ακόμα ξεκινήσει.
Αν αύριο δεν κατεβάσουμε πλαίσιο στη ΓΣ θα απογοητεύσουμε όσους πίστεψαν σε εμάς. Επίσης θα δικαιώσουμε όσους μας χαρακτήρισαν όργανο της ΔΑΠ.
Για αυτούς τους λόγους το ακομμάτιστο, ανεξάρτητο πλαίσιό μας θα κατέβει.
Stop playing games... feel them.

Μακάρι να το κάνετε για να σταματήσουν επιτέλους τα περί σιωπηλών πλειοψηφιών ,περί κομματικά κατευθηνόμενων φοιτητών και να δούμε αν όσοι μπροστά από την οθόνη τους ψηφίζουν υπέρ θα κατεβούν και στην ΓΣ...
Ο δρόμος από την αρχή ήταν ανοιχτός και θα είναι και στο μέλλον. Το θέμα είναι ότι μία κατάσταση που δεν σου αρέσει μπορείς πολύ εύκολα να την κατακρίνεις από μακριά αλλά ΜΟΝΟ με την συμμετοχή μπορείς να την αναδιαμορφώσεις(αυτό όχι μόνο για το συγκεκριμένο πλαίσιο αλλά γενικότερα)
Ο δρόμος από την αρχή ήταν ανοιχτός και θα είναι και στο μέλλον. Το θέμα είναι ότι μία κατάσταση που δεν σου αρέσει μπορείς πολύ εύκολα να την κατακρίνεις από μακριά αλλά ΜΟΝΟ με την συμμετοχή μπορείς να την αναδιαμορφώσεις(αυτό όχι μόνο για το συγκεκριμένο πλαίσιο αλλά γενικότερα)
- alberta
- Kilobyte level
Η κίνηση που αποφασίσαμε δεν είναι τόσο για την αυριανή ΓΣ. Ξέρουμε πολύ καλά ότι θα είναι δύσκολο έως αδυνατο να πάρουμε μια γενική συνέλευση έτσι από το πουθενά. Αλλά είναι ένας καλός τρόπος να δηλώσουμε ενεργό παρόν τόσο στο ίδιο το τμήμα πληροφορικής (που γνωρίζει την υπαρξη της πρωτοβουλίας αυτής) όσο και στα άλλα τμήματα (που αγνοεί την ύπαρξή μας) και να ανοίξουμε το δρόμο για καλύτερηlewton wrote:Το πλαίσιό μας θα κατέβει αύριο, σε μια ΓΣ που αναμένεται μαζικότατη, ακριβώς για να κάνουμε την παρουσία μας γνωστή σε όλους τους φοιτητές της ΑΣΟΕΕ. Έτσι ώστε να είμαστε σε θέση στο μέλλον να εμποδίσουμε το κλείσιμο της σχολής πριν ακόμα ξεκινήσει.
Αν αύριο δεν κατεβάσουμε πλαίσιο στη ΓΣ θα απογοητεύσουμε όσους πίστεψαν σε εμάς. Επίσης θα δικαιώσουμε όσους μας χαρακτήρισαν όργανο της ΔΑΠ.
Για αυτούς τους λόγους το ακομμάτιστο, ανεξάρτητο πλαίσιό μας θα κατέβει.
οργάνωση στο μέλλον και μεγαλύτερη συμμετοχή. Να δείξουμε ότι μπορεί να υπάρχει και το ανεξάρτητο και αχρωμάτιστο (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παύουμε να έχουμε τις δικές μας πολιτικές πεποιθήσεις)
Ο χαρακτηρας του ανεξάρτητου και αχρωμάτιστου παραμένει και γιαυτό το λόγο δεν θα γίνει ενωτικό πλάισιο με καμία παράταξη, ακόμα και αν η θέση της έιναι κατά της κατάληψης.
Η θέση μας δεν είναι να δημιουργήσουμε μια νέα παράταξη αλλά να είμαστε ενεργοί και έτοιμοι και αποφασισμένοι να βοηθήσουμε το πανεπιστήμιο όταν αυτό χρειάζεται, μακριά από κομματικά και άλλα συμφέροντα.
Αυτό τουλάχιστον πιστέυω εγώ και νομίζω ότι στα παραπάνω αντικατοπρίζονται και απόψεις συμμφοιτητών μου.

alberta, και εγω στο asoee-online αν μπεις θα δεις οτι προσπαθησα να δημιουργισω μια τετοια κινηση που θα εξελιχθει σε εναν δυνατο συλλογο φοιτητων. κατι τετοιο βεβαια θελει θεληση και δουλεια που βλεπω οτι εδω τα εχετε. Οταν και αν ανοιξει η σχολη θελω να το δουλεψουμε. Συγχαρητηρια και απο μενα στον rapandder.
- rapadder
- Gbyte level
Εντάξει παιδιά, ευχαριστώ, αλλά τίποτα δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχαν τόσα άτομα να με περιμένουν στη σημερινή συνάντηση (συγνώμη και για την καθυστέρηση). Συγχαρητήρια ανήκουν σε όλα τα παιδιά μόνο και μόνο για την προσπάθεια. Ελπίζω αύριο το πλαίσιο να έχει επιτυχία.
[off-topic]
@debbie: Πόσες εικονίτσες έχεις αλλάξει τις τελευταίες μέρες;
[/off-topic]
[off-topic]
@debbie: Πόσες εικονίτσες έχεις αλλάξει τις τελευταίες μέρες;

[/off-topic]
Last edited by rapadder on Tue Mar 20, 2007 5:35 pm, edited 1 time in total.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- maria_
- Venus Former Team Member
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια!!
Δυστυχώς δεν κατάφερα να παρευρεθώ κι εγώ στη συνάντηση σήμερα.
Πιστεύω οτι ανεξαρτήτως αποτελέσματος στη Γ.Σ. θα έχει γίνει ένα πολύ σημαντικό βήμα..
Αύριο θα είμαι εκεί να σας στηρίξω
edit
Κι εγώ λαμβάνω θετικά μηνύματα σε σχέση με την κίνηση αυτή!
Όλα θα πάνε καλά
Δυστυχώς δεν κατάφερα να παρευρεθώ κι εγώ στη συνάντηση σήμερα.
Πιστεύω οτι ανεξαρτήτως αποτελέσματος στη Γ.Σ. θα έχει γίνει ένα πολύ σημαντικό βήμα..
Αύριο θα είμαι εκεί να σας στηρίξω

edit
Κι εγώ λαμβάνω θετικά μηνύματα σε σχέση με την κίνηση αυτή!
Όλα θα πάνε καλά

Last edited by maria_ on Tue Mar 20, 2007 6:24 pm, edited 1 time in total.
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
- Silver
- Kilobyte level
Και εγώ που το είπα σε μερικά παιδιά δεν τους βρήκα αρνητικούς.
Βέβαια ακόμα φοβούνται πολλοί την σωματική τους ακεραίοτητα και σκέφτονται αν θα κατέβουν ή όχι.
Όπως και να έχει η κίνηση έγινε, δεν θα πάει πίσω και θα δώσουμε δυναμικά το παρών αύριο.
Επίσης ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς που μέσα από το venus δώσατε θετική απάντηση σε αυτή τη προσπάθεια και έτσι ξεκίνησε το τόλμημα. Θα προσπαθήσουμε να σας βγάλουμε ασπροπρόσωπους αύριο.
Βέβαια ακόμα φοβούνται πολλοί την σωματική τους ακεραίοτητα και σκέφτονται αν θα κατέβουν ή όχι.
Όπως και να έχει η κίνηση έγινε, δεν θα πάει πίσω και θα δώσουμε δυναμικά το παρών αύριο.
Επίσης ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς που μέσα από το venus δώσατε θετική απάντηση σε αυτή τη προσπάθεια και έτσι ξεκίνησε το τόλμημα. Θα προσπαθήσουμε να σας βγάλουμε ασπροπρόσωπους αύριο.
Τελείωσα!!!!