N@z_Plir wrote:
Ή ενημέρωση που είχα το πρωί ήταν λανθασμένη. Η Πασπ θα κατεβάσει πλαίσιο συμβολικής κατάληψης για την παρασκευή και συμμετοχή στην πορεία της κυριακής. Οπότε άκυρο το επιχείρημά σου για το Πασοκ.
Πρώτον είναι αυτό που είπα παραπάνω και κατά δεύτερον σε παραπέμπω στο 1999 στις καταλήψεις στην ασοεε για το ασφαλιστικό, κυβέρνηση πασοκ, η σχολή έκλεισε με το πλαίσιο της πασπ. Η αυτονόμηση που σας έχω ξαναπεί δεν είναι ένα ευχολόγιο ή απόφαση που μένει στα χαρτιά. Υπάρχει στην πράξη και αν χρειαστεί να διαφωνίσουμε σε ξανά όπως κάναμε το 2006 για το άρθρο 16 θα το ξανακάνουμε.
Για την κουβέντα περί αστυνομίας τα πράγματα ίσως δεν είναι τόσο ακραία όσο τα παρουσιάζει ο chriskin όμως σίγουρα μεγάλο μέρος της αστυνομίας διακατέχεται από φασιστικά σύνδρομα. Μια βόλτα από τα εκλογικά αποτελέσματα της καισαριανής θα σας πείσει για του λόγου το αληθές.
για το θεμα της σχολης :
1) οι φοιτητες που ηταν στο 99 σιγουρα δεν ειναι ακομα στη σχολη, ειναι παραλογο δυο γενιες μετα να λεμε μπραβο για ατομα που για καποιο λογο εκαναν καταληψη τοτε.
2)ειναι παραλογο να μην καταλαβαινεις πως εχεις να δειξεις μονο 2 περιπτωσεις σωστης αντιδρασης της πασπ σε σοβαρα θεματα της χωρας, ενα πριν απο μια δεκαετια και ενα με κυβερνηση ΝΔ - σοβαρα πιστευεις οτι αλλες φορες δεν χρειαζοταν καταληψη για να περασει καποιο μηνυμα;
3)
μπραβο για την ιδεα για την καταληψη - δεν χρειαζεται να ειναι κανεις πασπιτης για να δει το συμβολικο του να κατεβασει η πασπ για καταληψη - αν και εχω μια μικρη
καχυποψια για τους λογους , οπως σου ειπα και στο μηνυμα. η πασπ αλλωστε ειναι γνωστη πως αλλαζει το τι λεει αναλογα με το τι την συμφερει να πει.
για το θεμα της αστυνομιας :
4)δεν μπορει να μην ειναι οπως τα λεω , και οι δυο περιπτωσεις αλλωστε ειναι αληθινες, πραγματα που εχω δει με τα ιδια μου τα ματια - τωρα αμα θα με πιστευεις ειναι δικο σου θεμα. δεν ειπα παντως σεναρια φαντασιας (!)
5)το πασοκ υποσχεθηκε να διωχνει αστυνομικους με οποιαδηποτε σχεση με τη χρυση αυγη. δεν το εκανε - πριν απο δυο βδομαδες εκανα παραπονο στο αστυνομικο τμημα της περιοχης για αστυνομικο που ειχε στη στολη του το σημα της χρυσης αυγης και τη φραση "ελλας η τεφρα" και μου ειπαν πως "αμα δεν θελω να περασω την υπολοιπη μερα μου στο κρατητηριο να σκασω και να παω σπιτι μου", και οχι, δεν τους το ειπα επιθετικα, αντιθετως μαλιστα.
6)δεν ειπα ποτε οτι ειναι 100% της αστυνομιας φασιστες. στο μυαλο μου τους χωριζω (αυτους που ειναι στο δρομο κυριως) σε 90% μπατσους και 10% αστυνομικους - με τους πρωτους να ειναι τα αηδιαστικα καθαρματα που ολοι ξερουμε και οι δευτεροι να ειναι τιμιοι υπαλληλοι. τα νουμερα θα διαφερουν φανταζομαι ανα περιοχη
h4wk wrote:N@z_Plir wrote:Ή ενημέρωση που είχα το πρωί ήταν λανθασμένη. Η Πασπ θα κατεβάσει πλαίσιο συμβολικής κατάληψης για την παρασκευή και συμμετοχή στην πορεία της κυριακής. Οπότε άκυρο το επιχείρημά σου για το Πασοκ.
τί εννοείς συμβολική;
προτείνω και τη δευτέρα (συμβολική;) κατάληψη για να έχουμε ηρεμήσει απο τη πορεία της Κυριακής...
δηλαδή για να καταλάβω, κατάληψη θα κατεβάσουν όλοι, το μόνο που διαφέρει είναι το πόσες μέρες;
το λέω γιατί ειπώθηκε οτι θα κατεβάσει και η δαπ(αυτό πρέπει να το δώ με τα ίδια μου τα μάτια) και ειπωθέτω οτι θα κατεβάσουν και οι αριστερές;
η λογικη μου, που τεινει να μην ειναι πηγη που εισαι υποχρεωμενος να πιστεψεις, λεει πως η δαπ λογικα δεν θα εμφανιστει καν , η αμα εμφανιστει θα πει να μην γινει καταληψη.
απο τις αριστερες παραταξεις, η πανσπουδαστικη δεν ειμαι τοσο σιγουρος για το αμα θα πει για καταληψη η οχι.
η αποψη τους πως η καταληψη ειναι οπλο που πρεπει να χρησιμοποιειται μονο οταν χρειαζεται, αμα εχω καταλαβει σωστα, δεν ειναι τελειως παραλογη
αν και τωρα νομιζω πως χρειαζεται, ειδικα αμα γινει με τη μορφη που ειπωθηκε παραπανω : οργανωμενο 2μερο-3μερο για τη μνημη του παιδιου, με πολιτισμενες κουβεντες, καποια προβολη σχετικης ταινιας η κατι αλλο παρομοιο