Ο Κασιδιάρης γρονθοκόπησε την Λιάνα Κανέλλη σε ζωντανή μετάδοση!

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
nookie
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Ο Κασιδιάρης γρονθοκόπησε την Λιάνα Κανέλλη σε ζωντανή μετάδοση!

Post by nookie » Thu Jun 07, 2012 1:46 pm

Gewitter wrote:Νομίζω θα έπρεπε να κλαίμε και όχι να γελάμε για αυτή τη κατάσταση..Αυτοί οι άνθρωποι(και εννοώ όλοι αυτοί χωρίς να διαχωρίζω κάποιον από κόμμα σε κόμμα) υποτίθεται μας εκπροσωπούν.. θεωρήτε εσείς ότι αυτά τα άτομα με τον τρόπο που συμπεριφέρονται σαν παιδάκια δημοτικού,που δεν μπορούν να διατυπώσουν ένα επιχείρημα ή ακόμα χειρότερα να ακούσουν το επιχείρημα ενός άλλου μας εκπροσωπούν σωστά???Μιλάνε για πράγματα που μας αφορούν? Προσπαθούν να σώσουν μια χώρα που είναι σε τραγική κατάσταση? Αν ναι τότε λυπάμαι πραγματικά...
Οχι(αλλα αυτο ειναι προβλημα του καθενος που δεχεται να τους ψηφισει!)
Ναι(διοτι οταν ζητας τη στηριξη/αποδοχη μου, ειναι απολυτα λογικο να θελω να ξερω τι καρυδιας καρυδι εισαι..)
Σιγουρα οχι(διοτι δεν ειναι αυτος ουτε ο σκοπος,ουτε το αντικειμενο τους..!)
fo@ wrote:Χωρίς πλάκα, πιο πολύ ντρέπομαι για το επίπεδο των περισσοτέρων εδώ μεσα. Βγάλατε ότι ομοφοβικό και κτηνώδες μέσα σας και καλά στα πλαίσια του χιούμορ.
Take it easy..σε ζουγκλα ζεις..εχουν περασει αρκετα millennia απο τις αξιες, τις πραξεις και τα πολιτευματα για τα οποια θα επρεπε να ειμασταν περηφανοι σαν χωρα και λαος..και δεν μπορουμε να ειμαστε περηφανοι ειδικα με ολα οσα εχουν μεσολαβησει..
Image
Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: N>4

Post by ja_the_invincible » Thu Jun 07, 2012 1:54 pm

Gewitter να στο πω και αλλιώς στα @@ μου η κριτική του fo@ και του κάθε fo@ , ναι γουστάρω τις καφρίλες και το μαύρο χιούμορ σε κάθε τους προέκταση και ας αγγίζουνε πολλές φορές και ζητήματα που θεωρώ ευαίσθητα γιατί είναι ακριβώς αυτό το πράγμα : χιούμορ.Αν αυτό για σένα και τον fo@ σημαίνει ότι είμαι άνθρωπος "χαμηλότερου επιπέδου" ποσώς με ενδιαφέρει.Να μην μιλάνε για φασίστες και καταδίκη της βίας αυτοί που πέρυσι στηρίζανε την δολοφονική επίθεση στο παμε , γιατί η βία είναι βία από όποιο άκρο και αν προέρχεται.Αδιάφορες μου φαίνονται οι φάπες στους βουλευτές , πιο πολύ με απασχολεί άλλος , πιο απλός , κόσμος που βρίσκεται στο στόχαστρο της Χ.Α.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu Jun 07, 2012 1:56 pm

Απλα ja, καλα ολα αυτα, ομως μη ξεχνάς σε ποιο φόρουμ γράφεις και τι κανονες εχει.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
Gewitter
Venus Former Team Member
Academic status: PhD

Post by Gewitter » Thu Jun 07, 2012 1:58 pm

ja_the_invincible wrote:Gewitter να στο πω και αλλιώς στα @@ μου η κριτική του fo@ και του κάθε fo@ , ναι γουστάρω τις καφρίλες και το μαύρο χιούμορ σε κάθε τους προέκταση και ας αγγίζουνε πολλές φορές και ζητήματα που θεωρώ ευαίσθητα γιατί είναι ακριβώς αυτό το πράγμα : χιούμορ.Αν αυτό για σένα και τον γέροντα σημαίνει ότι είμαι άνθρωπος "χαμηλότερου επιπέδου" ποσώς με ενδιαφέρει.Να μην μιλάνε για φασίστες και καταδίκη της βίας αυτοί που πέρυσι στηρίζανε την δολοφονική επίθεση στο παμε , γιατί η βία είναι βία από όποιο άκρο και αν προέρχεται.Αδιάφορες μου φαίνονται οι φάπες στους βουλευτές , πιο πολύ με απασχολεί άλλος , πιο απλός , κόσμος που βρίσκεται στο στόχαστρο της Χ.Α.
Άλλο σου είπα και άλλο μου απαντάς...και δεν κατάλαβα ότι απαντούσες στον fo@ αλλά και πάλι..
Και ωραίες οι καφρίλες αλλά καλώς ή κακώς δεν αρέσουν σε όλους και είναι δικαίωμα του καθενός σε μία δημόσια συζήτηση να μην τις θέλει και σταματώ εδώ.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
Funk
Venus Former Team Member

Post by Funk » Thu Jun 07, 2012 2:01 pm

Κλειδώθηκε λόγω προσωπικών αντιπαραθέσεων και flaming.
Educate yourself. In time· share what you have learned.
shrinked imageshrinked image
Locked

Return to “Αναδημοσιεύσεις”