Ορκωμοσία
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
ωωωωω!!!ethel και Einherjar???μπράβο, μπράβο!!!!
εγώ πάλι δεν πήρα χαμπάρι ότι γινόταν ορκωμοσία!!!με έχει πειράξει το διάβασμα...
εγώ πάλι δεν πήρα χαμπάρι ότι γινόταν ορκωμοσία!!!με έχει πειράξει το διάβασμα...
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
- Academic status: MSc
Συγχαρητηρια σε ολους και απο εμενα παιδια και καλη προοδο!
Απλα ειναι ΤΕΛΕΙΑ!
Σχετικα με το παραπανω, οντως η ιδεα του τελους της φοιτητικης ζωης και μενα με γεμιζει μελαγχολια και στενοχωρια. Ομως η τελετη Ορκωμωσιας ειναι κατι το απεριγραπτο, ανεπαναληπτο για μενα. Εχω παρευρεθει σε δυο και το συναισθημα ειναι υπεροχο. Και δεν ορκιζομουν καν εγώ να φανταστειςPaP wrote:Ρε παιδία μόνο σε μένα δε φαίνεται ως κάτι χαρμόσυνο η Ορκομώσία ? Υπάρχει κάτι χειρότερο από το τέλος της φοιτητικής ζωής ? :(

-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract
-The Godfather
- AnINffected
- Gbyte level
Και εγώ δηλώνω οπαδός της φοιτητικής ζωής!
Αλλά όντως, για όσους θα πάνε για μεταπτυχιακό, υπάρχει και το μεταπτυχιακό.Η φοιτητική ζωή συνεχίζεται!
Ειδικά για όσους θα πάνε στο εξωτερικό είναι ακόμη πιό ιδιαίτερη.
Ειλικρινά, και'γώ έχω γεμίσει μελαγχολία για όσους φεύγετε-επειδή δύσκολα θα σας ξαναδώ είτε δε πρόλαβα να σας γνωρίσω καλύτερα.Αλλά φυσικά χαίρομαι κιόλας για εσάς!
Και μία απορία που είχα ανέκαθεν: κυριολεκτικά ορκίζονται; Στο στύλ "Ορκίζομαι...";
Αλλά όντως, για όσους θα πάνε για μεταπτυχιακό, υπάρχει και το μεταπτυχιακό.Η φοιτητική ζωή συνεχίζεται!
Ειδικά για όσους θα πάνε στο εξωτερικό είναι ακόμη πιό ιδιαίτερη.
Ειλικρινά, και'γώ έχω γεμίσει μελαγχολία για όσους φεύγετε-επειδή δύσκολα θα σας ξαναδώ είτε δε πρόλαβα να σας γνωρίσω καλύτερα.Αλλά φυσικά χαίρομαι κιόλας για εσάς!

Aλήθεια, φορέσατε την περιβόητη ενδυμασία;Swtos wrote:Σχετικα με το παραπανω, οντως η ιδεα του τελους της φοιτητικης ζωης και μενα με γεμιζει μελαγχολια και στενοχωρια. Ομως η τελετη Ορκωμωσιας ειναι κατι το απεριγραπτο, ανεπαναληπτο για μενα. Εχω παρευρεθει σε δυο και το συναισθημα ειναι υπεροχο. Και δεν ορκιζομουν καν εγώ να φανταστειςΑπλα ειναι ΤΕΛΕΙΑ!
Και μία απορία που είχα ανέκαθεν: κυριολεκτικά ορκίζονται; Στο στύλ "Ορκίζομαι...";
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

- AnINffected
- Gbyte level
Ναι ε;Θα σε ρώταγα τι είναι αλλά προσωπικά δε θέλω να ξέρω (είμαι οπαδός και των εκπλήξεων).
Απο την άλλη υπάρχει και ο περιβόητος όρκος του Ιπποκράτη.
Ξέρω είναι έτσι λόγω της ιερότητας του ιατρικού επαγγέλματος αλλά νοιώθω μειονεκτικά ρε γμτ.Αδικία!

Απο την άλλη υπάρχει και ο περιβόητος όρκος του Ιπποκράτη.
Ξέρω είναι έτσι λόγω της ιερότητας του ιατρικού επαγγέλματος αλλά νοιώθω μειονεκτικά ρε γμτ.Αδικία!

Last edited by AnINffected on Thu Sep 22, 2005 10:55 pm, edited 1 time in total.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- AnINffected
- Gbyte level
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Τήβεννος λέγεται βασικά η περιβόητη ενδυμασία. Σχετικά με τον όρκο αυτός διαβάζεται απο τον φοιτητή που αποφοίτησε πρώτος και οι υπόλοιποι έχουν σηκωμένο στο δεξί τους χέρι...AnINffected wrote: Aλήθεια, φορέσατε την περιβόητη ενδυμασία;
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Παιδιά συγχαρητήρια!! Αντε, έπρεπε και εγώ να ήμουν μαζί σας, αλλά ο Ατλαντικός παραήταν μεγάλη απόσταση για να διανυθεί 2η φορά μέσα σε ένα μήνα! Οπότε το Νοέμβρη ετοιμαστείτε για μεγάλες κρεπάλες, σμιλεμένες με ένα άρωμα ξενιτιάς και Καζαντζίδη, το οποίο θα εκπέμψω κατά τη σύντομη αλλά θέλω να ελπίζω μεστή παραμονή μου το Νοέμβρη....Ένας Γονίδης, ή τουλάχιστον το άστρο ενός Βασίλη Τερλέγκα πρέπει να συνοδεύει για πάντα την είκόνα της οκρωμωσίας μας και το συμβολισμό του ντετερμινιστικού τέλους της εφηβείας...ή τουλάχιστον λίγο κλάμα από Μάκη Χριστοδουλόπουλο....τελικά στην ξενιτιά μαθαίνεις να εκτιμάς την ποιότητα...
Greetz..
Greetz..
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
όχι ρε Einherjar!!!! είναι προφανές....
το Χριστοδουλόπουλο περιμένει ο άνθρωπος!!!:D:D
ps Marauder, πραγματικά θα τα εκτιμήσεις όλ αυτά, ακόμα και αν στην Ελλάδα δεν τ' άκουγες κάν!!μιλώ εκ πείρας
το Χριστοδουλόπουλο περιμένει ο άνθρωπος!!!:D:D
ps Marauder, πραγματικά θα τα εκτιμήσεις όλ αυτά, ακόμα και αν στην Ελλάδα δεν τ' άκουγες κάν!!μιλώ εκ πείρας
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind