good antiviruses
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Ένα linkγια να κατεβάσετε την free version του Panda Platinum και μετά να κάνετε ό,τι θέλετε...απ' ότι κατάλαβα πληρώνετε και σου δίνουν κάτι σαν key για να ξεκλειδώσεις όλο το πακέτο...

Λοιπον δοκίμασα για 3 μήνες το KAV και δεν έμεινα ευχαριστημένος γιατί μου παρουσίασε σοβαρά προβλήματα π.χ. κολλήματα κ.α.
Όσον αφορά detectability σε ιούς είναι πολύ καλό αλλά δε φτάνει μόνο αυτό.Σε καμιά βδομαδούλα θα βάλω NOD32.Έχετε να μου προτείνετε μια καλή version;
Όσο για το panda είναι ελαφρύ και έχουν πολύ καλό tech support.
Όσον αφορά detectability σε ιούς είναι πολύ καλό αλλά δε φτάνει μόνο αυτό.Σε καμιά βδομαδούλα θα βάλω NOD32.Έχετε να μου προτείνετε μια καλή version;
Όσο για το panda είναι ελαφρύ και έχουν πολύ καλό tech support.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Εγώ εχθές απεγκατέστησα μετά απο καιρό τα προιόντα της NORTON και απο εκεί που έτρεχαν 60 services τώρα παίζουν μόνο 40. Συν ότι είναι 500 φορές πιο γρήγορος κτλ... Το καλό είναι ότι έβαλα και εγώ το NOD32 και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος και από το πόσο λίγους πόρους τρώει και από τη φοβερή δουλειά που μάλλον κάνει!!! Δε είμαι σπίτι αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να σου πω ποια εκδοση χρησιμοποιώ αλλά όταν είμαι σπίτι θα ενημερώσω!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων