Κλείσιμο Best

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Proxenos » Fri Nov 04, 2005 2:46 pm

a_s wrote: Τους είχαν καλέσει σε απολογία στο ΕΣΡ από τον Ιούλιο και δεν εμφανίστηκαν να δώσουν εξηγήσεις για τις αισχρολογίες...

Για όσους δεν γνωρίζουν, το ΕΣΡ είναι μια ανεξάρτητη αρχή, κάτι περίπου σαν μια δικαστική αρχή.... σκεφτείτε τις επιπτώσεις που έχει κάποιος όταν δεν συμμορφώνεται μέσα σε ένα δικαστήριο... ;) είναι αρκιβώς το ίδιο πράγμα... ;) Δεν μπορεί ο καθένας να πράττει όπως του αρέσει... Υπάρχουν νόμοι και κανόνες δεοντολογίας... :-)
1. Το αν μπορεί ο καθένας να πράττει όπως θέλει, ας το κρίνει ο κάθε πολίτης και για τους δύο θεσμούς από παραδείγματα:

- Δικαστήριο (π.χ. τα λευκά ψηφοδέλτια προσμετρώνται στα έγκυρα...)

- ΕΣΡ (το "φιλί" των 100.000 Ευρώ όπως και αυτή η περίπτωση και άλλες που θα ακολουθήσουν)

2. Έχετε δει τα μέλη του ΕΣΡ;

Απλά θα πρέπει να καταλάβουμε ότι οι κανόνες και οι νόμοι έγιναν για να τους παραβαίνουμε ή για να τους παρακάμπτουμε ή για να κάνουμε κατάχρηση (κι εγώ, κι εσείς και άλλοι)...

Αυτό έγινε για παράδειγμα στη (νομιμοφανή) σύνθεση του ανωτέρω δικαστηρίου καθώς και στην απόφαση για το "φιλί" (και καλά δεν τους πείραξε που ήταν μεταξύ ομοφυλοφίλων αλλά το ότι προβλήθηκε τάχα μου τάχα μου ακατάλληλη ώρα...)
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Fri Nov 04, 2005 3:13 pm

Μου έδωσες πάσα πρόξενε να αναφερθώ στο εμετικό σήριαλ του Π. και το γενικότερο λάιφ στάιλ που προωθεί (τύπου beverly hills) .Τέτοιου είδους πρότυπα έχουν επηρρεάσει αρνητικά την γενιά μας αλλά πολύ περισσότερο την επόμενη γενιά στην οποία έχουν παρουσιαστεί έντονα φαινόμενα μείωσης του i.q με το συμπάθειο.
Τελικά το μόνο ΕΣΡ που πρέπει να αποδεχτούμε είναι το τηλεκοντρόλ μας και ειδικά το κόκκινο κουμπί.
Αλλά αυτό που έγινε εναντίον του μπεστ είναι μεσαιωνικό.
CKFoxB
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by CKFoxB » Fri Nov 04, 2005 4:42 pm

ailouros wrote:Τελικά το μόνο ΕΣΡ που πρέπει να αποδεχτούμε είναι το τηλεκοντρόλ μας και ειδικά το κόκκινο κουμπί.
ailouros for ever....
μπερδεμενο μειγμα γυρναει στο μυαλο μου, τα παντα θελω να τιναξω μ' ενα ουρλιαχτο μου.
μπερδεμενο μειγμα κυλαει στο χαρτι, θ' αναψουν τα φιτιλια απο στιγμη σε στιγμη.
Kαποιοι θα κρυφτουν, θα δουν το συστημα που εφτιαξαν με μιας να καταρρεει και ο ποταμος να ρεει αναποδα, απ' το κανονικο(!)
χτυπαω την ριζα και τον κορμο, φτυνω στα μουτρα τους καθε ναρκωντικο, σκληρο και μαλακο,
χασις και αλκοολ, οι μαζες ενδιαφερονται μοναχα για το σκορ, και νιωθουν ελευθεροι μ' ενα τηλεκοντρολ...
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Fri Nov 04, 2005 5:44 pm

Paralias wrote: Η ανακοίνωση του BEST άλλα λέει.Δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο.
Από το news.ert.gr:
Τη διακοπή λειτουργίας του ραδιοσταθμού "Best Αττικής" αποφάσισε ομόφωνα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Αιτία για την απόφαση αυτή αποτέλεσε, όπως αναφέρεται η "συνεχόμενη χαμηλή ποιοτική στάθμη προγραμμάτων, μετά από σειρά χυδαίων εκφράσεων". Όπως διευκρίνισε, ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ, Δημήτρης Χαραλάμπης, η απόφαση πάρθηκε αναφορικά με την εκπομπή 1-2 μμ της 11ης, της 25ης και της 26ης Ιουλίου, καθώς και της 25ης Αυγούστου ύστερα από πολλές επώνυμες καταγγελίες που είχαν προηγηθεί. Ο ίδιος πρόσθεσε, ότι είχε κληθεί σε ακρόαση ο σταθμός και ενώ είχε υποσχεθεί να προσκομίσει υπόμνημα, ουδέποτε έκανε κάτι τέτοιο. Από την πλευρά του, με ανακοίνωσή του, ο ραδιοφωνικός σταθμός αναφέρει χαρακτηριστικά: "σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες και όπως ακούγεται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης πήρε σήμερα απόφαση για οριστική παύση της λειτουργίας του Best 92,6, με αφορμή το περιεχόμενο εκπομπών του δημοσιογράφου του Best, Γρηγόρη Ψαριανού. Αν οι παραπάνω πληροφορίες αληθεύουν, δεδομένου, ότι μέχρι στιγμής δεν μας έχει κοινοποιηθεί τίποτα–βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πρωτοφανές περιστατικό φίμωσης και απροκάλυπτης λογοκρισίας". "Ο σταθμός μας συνεχίζει να εκπέμπει", προστίθεται στην ανακοίνωση.
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Fri Nov 04, 2005 5:47 pm

Proxenos wrote: 2. Έχετε δει τα μέλη του ΕΣΡ;
Πρόεδρος Πάνος Σόμπολος
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Fri Nov 04, 2005 6:05 pm

lumenintervalum wrote:
Proxenos wrote: 2. Έχετε δει τα μέλη του ΕΣΡ;
Πρόεδρος Πάνος Σόμπολος
Αυτό δεν ισχύει! Δες εδώ: http://www.esr.gr/members.php

Ιωάννης Λασκαρίδης, Πρόεδρος
Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου ε.τ.

Δημήτριος Χαραλάμπης, Αντιπρόεδρος
Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εύη Δεμίρη, Μέλος
Δημοσιογράφος.

Γιάννης Παπακώστας, Μέλος
Καθηγητής της Νέας Ελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ίρις Αυδή-Καλκάνη, Μέλος
Δικηγόρος ε.τ. - Συγγραφέας.

Ξενοφών-Ροδόλφος Μορώνης, Μέλος
Δημοσιογράφος.

Νέστωρ Κουράκης, Μέλος
Kαθηγητής Εγκληματολογίας και Σωφρονιστικής στο Τμήμα Νομικής, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Sat Nov 05, 2005 2:16 am

Ο Πάνος Σόμπολος είναι πρόεδρος στην ένωση συντακτών που καταδίκασε την απόφαση του ΕΣΡ.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
Major
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Major » Tue Dec 13, 2005 3:06 pm

Πάλι επίκαιρος όπως πάντα εγώ... :roll:

Ο Πάνος Σόμπολος είναι πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ.Μάλλον αυτό εννοούσε η lumin
"Mess with the best die like the rest" - Major
Post Reply

Return to “off-topic”