erevo, σε διαφορετική έκθεση πήγαμε; Μικρότερη και χειρότερη από την περσινή. Έλειπαν σχεδόν όλοι οι "μεγάλοι" : ISP's, εισαγωγείς hw και παραγωγοί sw. Ακόμα και το LAN ήταν μικρότερο. Τα σεμινάρια μάλλον θα ήταν καλά την Παρασκευή/Σάββατο αλλά την Κυριακή που πήγα εγώ ήταν άθλια.
Thumbs down.
[παλιό] 18-21/11 comdex greece
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Και εγώ πήγα (1η φορά) και μου φάνηκε καλή..
Πολύ κόσμος και αρκετά περίπτερα..
Από ISPs πιστεύω οτι μόνο η έκταση του κομματιού του OTE έφτανε.. :-P
Είχα μαζί και το laptop και "εκμεταλλεύτικα" το περίπτερο της Konica με τον τσάμπα εκτυπωτή φωτογραφιών bluetooth , irda , MemoryStick κτλ
Μπόλικο υλικό από της εταιρίες που ήταν εκεί ενώ κάτι που μου έκανε εντύπωση ήταν το κιόσκι της RedLine με τον Θρυλέων
(Σταθερή τηλεφωνία για Ολυμπιακούς..
)
Οι ομορφούλες που μοίραζαν φυλλάδια επίσης είχαν ταλέντο :smt055 , κέρδισα μια σειρά βιβλίων και ένας άλλος φίλος μου ένα USB Stick 128MB !!
Καβάτζωσα και καινούργια έκδοση Knoppel - Knoppix από το HELLUG
Ενώ στο stand του AWMN παίζαμε με την καμερούλα..
Μόνο και μόνο για αυτά άξιζε..

Πολύ κόσμος και αρκετά περίπτερα..
Από ISPs πιστεύω οτι μόνο η έκταση του κομματιού του OTE έφτανε.. :-P
Είχα μαζί και το laptop και "εκμεταλλεύτικα" το περίπτερο της Konica με τον τσάμπα εκτυπωτή φωτογραφιών bluetooth , irda , MemoryStick κτλ

Μπόλικο υλικό από της εταιρίες που ήταν εκεί ενώ κάτι που μου έκανε εντύπωση ήταν το κιόσκι της RedLine με τον Θρυλέων

Οι ομορφούλες που μοίραζαν φυλλάδια επίσης είχαν ταλέντο :smt055 , κέρδισα μια σειρά βιβλίων και ένας άλλος φίλος μου ένα USB Stick 128MB !!
Καβάτζωσα και καινούργια έκδοση Knoppel - Knoppix από το HELLUG
Ενώ στο stand του AWMN παίζαμε με την καμερούλα..
Μόνο και μόνο για αυτά άξιζε..

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη