Προσοχή! Αλλαγές στις αναθέσεις Μαθημάτων!
Ούτως ή άλλως νομίζω ότι περίπου την μισή (?) ύλη του Αποστολόπουλου στα Δίκτυα την έβγαλε πέρισυ ο Οικονόμου... δεν ξέρω αν αυτό γίνεται κάθε χρόνο όμως (το πέρασα και έριξα μαύρη πέτρα). Γενικά νομίζω πως ο Ξυλωμένος είναι αστέρι στην μεταδοτικότητα και επιτυχία των διαλέξεων, ενώ ο Αποστολόπουλος είναι πολύ πιο χρήσιμος για έρευνα παρά για αμφιθέατρα, οπότε ελπίζω ότι οι αλλαγές στις αναθέσεις των μαθημάτων δικτύων θα οφελήσουν και τους φοιτητές και τους μαθητές! 
Προσωπικά η Παπαδοπούλου μου είχε φανεί αρκετά καλή καθηγήτρια όταν δίδαξε τα Γραφικά. Βέβαια τότε ήταν φρέσκια από America οπότε υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα κατανόησης αλλά νομίζω μέχρι φέτος θα έχει πάρει το κολάι... Αφού θα αναλάβει αυτή τα Αυτόματα, ξέρει κανείς τί θα γίνει με την Φουστούκου?
SBS

Προσωπικά η Παπαδοπούλου μου είχε φανεί αρκετά καλή καθηγήτρια όταν δίδαξε τα Γραφικά. Βέβαια τότε ήταν φρέσκια από America οπότε υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα κατανόησης αλλά νομίζω μέχρι φέτος θα έχει πάρει το κολάι... Αφού θα αναλάβει αυτή τα Αυτόματα, ξέρει κανείς τί θα γίνει με την Φουστούκου?
SBS