Πιστευεις, αλλα μαλλον χωρις λογο. Δεν φανταζομαι να εχεις φοιτησει σε ολα τα πανεπιστημια και τμηματα της ελλαδας (αστειακι )Κοίταξε. Εγώ πιστεύω πως από πλευράς οργάνωσης και καθηγητών είμαστε ΙΣΩΣ το καλύτερο τμήμα & πανεπιστήμιο στην Ελλάδα!
google is your friend κανε μια αναζητηση, εχουν ολες (σχεδον) οι σχολες!e-class (περιοχές συζητήσεων, διαφάνειες, παλιά θέματα, ανακοινώσεις...).
Αντι-Παραδειγμα
Νομικη Αθηνων. (ενα πανεπιστημιο που ολοι το βριζουν)
-Ηλεκτρονικη γραμματεια 2 χρονια*αν θυμαμαι καλα* πριν απο εμας (και δεν ειναι καν κοντα στο αντικειμενο τους)
-Καθηγητες αυθεντιες στο αντικειμενο τους (εχει και βλασταρια αλλα εχει και καλους) Ποτε δεν αμφισβητησα οτι εχουμε καλους καθηγητες στο οπα BTW.
-Η γραμματεια τους, επειδη την επισκεπτομουν συχνα, μια χαρα, καμμια επαφη με αυτα που ακουγονται...
Α, και το προγραμμα τους βγαινει νωρις. Οταν εμεις ψαχνομασταν για το προγραμμα μαθηματων του εαρινου, αυτοι ξεραν και της εξεταστικης Σεπτεβριου (αλλο αν ανατραπηκε μετα λογω καταληψεων)
Α, εχει και φορουμ πριν απο εμας :P
Επειδη και εγω ετσι νομιζα για την ΟΠΑ, δεν ισχυει οτι ειμαστε τοσο οργανωμενοι... Ισως παλιοτερα, αλλα τωρα αλλα τμηματα μπορει και να μας εχουν περασει.. (δε τα ξερω)
Η αδερφη μου εχει βγαλει 2 πανεπιστημια (Οπα και Νομικη) οποτε δικαιουται αποψη, γιατι δεν "της ειπαν" οτι ετσι στο ταδε πανεπιστημιο, τα εζησε και τα 2...
η συγκριση μου εξαλου δεν ηταν με τα αλλα ελληνικα μπαχαλα, αλλα με το αν ειμαστε ΤΟΡ στην ευρωπη Στους τυφλους, μπορει να βασιλευει ο μονοφθαλμος με 5 βαθμους μυωπιας, αλλα αυτο δεν τον κανει "γερακι"
no offence σε κανεναν φυσικα, ολοι δικαιουμαστε αποψη!
btw, η ολη φαση μεσα μου ξεκινησε μιλωντας με κατι ΔΕΤακια τα οποια πρεπει να τα ταιζουν πολυ πρωτια του τμηματος διεθνως, γιατι ειναι (στην πολοιψηφια τους) τρελα ψωνια (του στυλ θα τελειωσω και θα γινω στελεχος, και τιποτα κατωτερο απο το 3χιλιαρο δε θα ειναι για εμενα) και το ΜΙΤ με περιμενει μετα, οπως και το LSE, θα δουνε ΔΕΤ ΟΠΑ και θα με παρουν