Δήλωση Μαθημάτων και Βιβλία
- alberta
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Κοινώς αν πάω τώρα για βιβλίο πιθανοτήτων θα έχω ή οχι πρόβλημα??cactus wrote:Ομοίως είχα "ξεχάσει" να πάρω 2 βιβλία του 5ου εξαμήνου και το "θυμήθηκα" μετά το Πάσχα(αρχές 6oυ εξαμήνου πλέον). Πήγα στο βιβλιοπωλείο(Μπένου) και ήταν εκεί τα βιβλία μαζί με τις λίστες. Μου τα έδωσαν.
ΒΤW: Θυμάστε διεύθυνση και ώρες λειτουργίας?? Κάτι σε Τρίτη Πέμπτη αλλα ώρες?? Επίσης αν σας πέφτει κανα τηλ μην πάω άδικα.....

- alberta
- Kilobyte level
melen wrote:Παιδιά πως γινεται να δηλώσουμε εκτός από τα μαθήματα του εξαμήνου μας κ μαθήματα προηγούμενου εξαμήνου;;; Question
Δοκιμασα αλλά δεν υπάρχουν στη λίστα!
Μπορείσ να δηλώσεις μόνο μαθήματα εαρινού το εαρινό και χειμερινού το χειμερινό.... Άρα πχ τώρα που απ ότι κατάλαβα είσαι 2ο εξάμηνο μπορείς να δηλώσεις μόνο από 4ο, 6ο ή 8ο (καλά λέμε τώρα) και όχι πχ 1ο, 3ο, 5ο η 7ο....
Thx a lot!!melen wrote:Είμαι από μικρότερο έτος alberta αλλά κάτι βρήκα.
Πανεπ.Εκδόσεις Κρητης Μάνης 5,Εξάρχεια Τρίτη&Πέμπτη 12:00-16:00
τηλ δεν έχει!

- Fairy
- Gbyte level
alberta wrote:Thx a lot!!melen wrote:Είμαι από μικρότερο έτος alberta αλλά κάτι βρήκα.
Πανεπ.Εκδόσεις Κρητης Μάνης 5,Εξάρχεια Τρίτη&Πέμπτη 12:00-16:00
τηλ δεν έχει!![]()
Τηλ θα ψάξω internet ή τηλεφωνικο κατάλογο
Το τηλέφωνο είναι 210 3818372. Το γράφει μέσα στο βιβλίο των Πιθανοτήτων οπότε πιθανότατα ισχύει.
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."