οκ, sites όχι, αλλά η ικανότητα πχ να αποδεικνύω πολύπλοκα θεωρήματα (ή να έχω βασική γνώση στο πως μοντελοποιείται το producer-consumer)* με κάνει ικανό να λύνω δύσκολες καταστάσεις, να προσαρμόζομαι στα δεδομένα του πλροβλήματος και να εξελίσομαι. Ναι, πιστεύω ότι οι γνώσεις από το πανεπιστήμιο μου το έχουν δώσει αυτό και ότι κανένα handbook/seminar/ημερίδα δεν θα μπορούσε να με μάθει να σκέφτομαι έτσι.
*και τεσπα η συνολοκή γνώση και τρόπος σκέψης που έχεις λάβει από τα ΧΧ μαθήματα
Αναγνώριση των πτυχίων και των αμερικανικών κολεγίων
- mikem4600
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Και ξανά, μπράβο σου. Η λεπτομέρεια είναι όμως ότι το "χαρτί" ΔΕΝ στο εγγυάται αυτό! Το μόνο που σου εγγυάται το χαρτί είναι ότι είχες τη δυνατότητα να ασχοληθείς με το ζήτημα (άσχετο αν τελικά το έκανες). Ένα σωρό κόσμος βγαίνει από τη σχολή μας (και όχι μόνο τη δική μας, αλλά όλες) που δεν ξέρει που πάνε τα 4 από programming, OS, networking κτλ. Ίσως να ξέρουν κάτι άλλο (οικονομικά; πληροφοριακά συστήματα; μαθηματικά-φυσική; δεν ξέρω), αλλά αυτό δεν τους σταματάει να έχουν το ίδιο πτυχίο και να πηγαίνουν στις ίδιες αγγελίες με εσένα κι εμένα.tsilochr wrote:οκ, sites όχι, αλλά η ικανότητα πχ να αποδεικνύω πολύπλοκα θεωρήματα (ή να έχω βασική γνώση στο πως μοντελοποιείται το producer-consumer)* με κάνει ικανό να λύνω δύσκολες καταστάσεις, να προσαρμόζομαι στα δεδομένα του πλροβλήματος και να εξελίσομαι. Ναι, πιστεύω ότι οι γνώσεις από το πανεπιστήμιο μου το έχουν δώσει αυτό και ότι κανένα handbook/seminar/ημερίδα δεν θα μπορούσε να με μάθει να σκέφτομαι έτσι.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
-
- Kilobyte level