Επιδότηση laptop για πρωτοετείς αριστούχους φοιτητές

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: Επιδότηση laptop για πρωτοετείς αριστούχους φοιτητές

Post by chriskin » Fri Dec 04, 2009 1:20 am

technics wrote:παντος ρε παιδια χωρις να θελω να βγω off, δεν ειναι αδικια που σε εμας τους παλαιοτερους δεν δωθηκε τιποτα?
αδικια ειναι που πηρα εγω περσι την επιδοτηση που περασα σε σχολη που πατησα μονο για την εγγραφη και τη διαγραφη :lol:
ctm
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by ctm » Tue Nov 08, 2011 9:11 pm

Το ψαξα απο δώ το ψαξα απο κεί.. καθαρή απάντηση δεν βρήκα.
Τελικά φέτος θα δωθούν επιδοτήσεις για laptop ή οχι...??
Ξέρω ξέρω.."εδώ δεν έχουμε λεφτά για μισθούς και συντάξεις κ εσύ συζητάς για επιδότηση laptop."
Τι να πώ.. εδώ είδα επιδότηση για laptop σε γιατρούς του ΙΚΑ...
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Από το ΙΚΑ παρέχεται επιδότηση έως 600,00€ για προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών από ιατρούς που έχουν οποιαδήποτε σχέση εργασίας με το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ[color=#008040]//φτωχοί γιατροί..επιτέλους δικαιοσύνη[/color] Η προμήθεια μπορεί να γίνει από προμηθευτή της επιλογής τους, εντός προθεσμίας ενός (1) μήνα από τη δημοσίευση του νόμου. Η επιδότηση περιλαμβάνει ένα φορητό υπολογιστή (laptop), ένα εκτυπωτή και σύνδεση στο διαδίκτυο με τις τεχνικές προδιαγραφές που καθορίζονται με απόφαση του Διοικητή του Ιδρύματος, προκειμένου να καταχωρούν ηλεκτρονικά και να εκτελούν τις ιατρικές συνταγές και παραπεμπτικά των ιατρικών εξετάσεων. [color=#008040]//wtf... [/color] Η διαδικασία που περιγράφεται ανωτέρω θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2011.
:smt013 :smt013
Γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω?
ΟΧΙ στη καταστροφή της χαράς, ΝΑΙ στη χαρά της καταστροφής :pimp:
Funk
Venus Former Team Member

Post by Funk » Tue Nov 08, 2011 9:16 pm

ctm wrote:Το ψαξα απο δώ το ψαξα απο κεί.. καθαρή απάντηση δεν βρήκα.
Τελικά φέτος θα δωθούν επιδοτήσεις για laptop ή οχι...??
Ξέρω ξέρω.."εδώ δεν έχουμε λεφτά για μισθούς και συντάξεις κ εσύ συζητάς για επιδότηση laptop."
Τι να πώ.. εδώ είδα επιδότηση για laptop σε γιατρούς του ΙΚΑ...
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Από το ΙΚΑ παρέχεται επιδότηση έως 600,00€ για προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών από ιατρούς που έχουν οποιαδήποτε σχέση εργασίας με το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ[color=#008040]//φτωχοί γιατροί..επιτέλους δικαιοσύνη[/color] Η προμήθεια μπορεί να γίνει από προμηθευτή της επιλογής τους, εντός προθεσμίας ενός (1) μήνα από τη δημοσίευση του νόμου. Η επιδότηση περιλαμβάνει ένα φορητό υπολογιστή (laptop), ένα εκτυπωτή και σύνδεση στο διαδίκτυο με τις τεχνικές προδιαγραφές που καθορίζονται με απόφαση του Διοικητή του Ιδρύματος, προκειμένου να καταχωρούν ηλεκτρονικά και να εκτελούν τις ιατρικές συνταγές και παραπεμπτικά των ιατρικών εξετάσεων. [color=#008040]//wtf... [/color] Η διαδικασία που περιγράφεται ανωτέρω θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2011.
:smt013 :smt013
Γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω?

Μπορώ να σου πω ότι πέρυσι το είχα ψάξει πολύ και εγώ γιατί είχα μπει με καλή σειρά, αλλά το πρόγραμμα δεν έγινε πέρυσι... Και αν δεν έγινε με τις περσινές συνθήκες, φέτος ούτε καν!
Educate yourself. In time· share what you have learned.
shrinked imageshrinked image
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”