Εξήγησε μου γιατί να μην μπορούμε κι εμείς οι πληροφορικοί να γραφόμαστε στο ΤΕΕ ή να μην έχουμε δικό μας επιμελητήριο; Γιατί να μην μπορούμε να επιβλέπουμε και να υπογράφουμε για την αξιοπιστία και την ποιότητα έργων πληροφοριακών συστημάτων; Σε τι βοηθάει το να είμαστε διασπασμένες μονάδες εργαζομένων; Πόσοι δύναμη έχουμε μόνοι μας και πόση όλοι μαζί;rose wrote:PASCAL wrote:Χωρίς όλα αυτά τα συνδικαλιστικά δεν είχες ούτε δικαίωμα να μιλάς. Πόσο μάλλον να προσπαθείς να εξασφαλίσεις τα δικαιώματά σου ως πληροφορικός.rose wrote:Μα πώς θα "χτυπήσεις" το ΤΕΕ, με την παρουσία μελών ΤΕΕ; Λέω τώρα...
...Και ένα σχόλιο αλλα δεν μπορώ θα το πώ τα ΤΕΙ πληροφορικής γιατί ειναι απέξω; Τεσπα εγώ τουλάχιστον τα σιχαίνομαι όλα αυτά τα συνδικαλιστικά.
Να εξασφαλίσω δικαιώματα σε βάρος ποιου; Συναδέλφου; Οχι δεν με ενδιαφέρει.
Σίγουρα όμως ξέρω οτι έχω μια τιμή($$$) όπως και εσύ, φρόντισε να διαπραγματευτείς σκληρά την τιμή σου.
Και τέλος όχι δεν ασποζόμαστε όλοι την αντίληψη σου πώς έχουμε μια χρηματική τιμή. Υπάρχουν και αυτοί που θεωρούν την αξιοπρέπεια και την εργασία τους ανεκτίμητες αξίες και κάθε αμοιβή καθαρά συμβατική. Οι υπόλοιποι μπορούν αν θέλουν να πουλήσουν την εργασία, τα δικαιώματα, την αξιοπρέπεια ακόμα και την ψυχή τους στο διάβολο για λίγα ψωρόευρώ. Διαφορετικά θα πρέπει να παλέψουν μαζί με τους πρώτους για δουλειά με δικαιώματα.