Και πάλι πάντως, μιλάμε για "free" (με εισαγωγικά)
o0o0o0o0o00o!!chriskin wrote:υπεροχα γραφικα; εγω τα ειχα βαλει ολα τερμα και παλι απογοητευτικα μου φαινονταν![]()
++stoupeace wrote:Δεν ξενερώνεις που σε λίγα level θα παίζουν locked πράγματα?
+ To oτι πιστευω οτι θα θελει αρκετα μεγαλο διάστημα ώστε να'χεις πορωθει και να εισαι διατεθειμένος να τα σκάσεις για να συνεχίσεις.samiwinch wrote:δεν νομιζω να θελει τοσο πολυ ρε...αλλα ακομα και αν υποθεσουμε οτι θελει οσο λες,τοτε θα ειναι ακομα χειροτερα εφοσον θα εχεις ξοδεψει τοσο καιρο στο παιχνιδι μονο και μονο για να ανακαλυψεις οτι οι ωρες που ασχοληθηκες δεν επιασαν τοπο,αφου για να συνεχισεις θα πρεπει να πληρωσεις...
έχω φτάσει lvl22 και δεν έχω (αντιμ-)εντοπίσει κανένα locked αντικείμενο.stoupeace wrote:Δεν ξενερώνεις που σε λίγα level θα παίζουν locked πράγματα?
Ναι οντως, αν και δεν το χω δοκιμασει, λογικα στα Lonelands τελειωνει το freeLifer wrote: Μετα απο το bree τα quests των περιοχων ειναι κλειδομενα(εκτως του επικ).Με ποντους βεβαια που εχεις μαζεψει μπορεις ανετα να ξεκληδωσεις τα lone lands .Τωρα για αργοτερα δεν ξερω.Στο developer diary διαβασα οτι θα βαλουν quests στα μεγαλυτερα λεβελ που θα ειναι free για ολους και θα σχετιζονται με deeds=ποντους.
Γενικα το παιχνιδι ειναι πολυ καλο.Ιδιως για φαν και οσους εχουν διαβασει τα βιβλια (πολλες φορες)
eu-gilrain