Ασχολείται κανείς με PC case modding???

Συζητήσεις για θέματα που σχετίζονται με hardware.
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Mon Nov 15, 2004 11:06 am

Εγώ αναλυτικά :
1995)
Pentium I 75Mhz
ATI Mach 64 VGA Win Accelerator 2MB
16Bit Crystal 3d Sound Card
1280MB Hard Disk (IDE) -> (Αργότερα έγινε 10GB :-) Seagate όμως πάντα )
16MB RAM
4x CD-ROM -> (Αργότερα έγινε 52x)
SuPAR EXPRESS FAX MODEM 28800 V34

2002)
Pentium 4 1.8Ghz
HardDisk 80 GB Seagate
SoundBlaster Audigy Player
512 MB DDR 333(? Η Κάτι τέτοιο :-/ ) RAM
Geforce4 MX440 SE 64MB
Motherboard ASUS P4B266

2003)
Pentium 4 2.4Ghz - 800 FSB
HardDisk 80 GB Seagate SATA + (Πριν ένα μήνα έβαλα άλλα 80GB , Seagate κλασικά)
Onboard Sound
512 MB DDR 400 RAM
AGP 8X GeforceFX 5200 64MB
Motherboard ASUS P4P800 Deluxe

2004)
Laptop HP Pavilion zx5173ea
P4 3.2GHZ HT
512 MB RAM
80GB Σκληρό
ATI Radeon 9600 Mobile

Ουσιαστικά όμως η πρώτη ηλεκτρονική συσκευή που μου κίνησε το ενδιαφέρον ήταν το GameBoy , ααχχ τι θυμήθηκα τώρα :roll:

PC1
Image
PC2
Image
PC3
Image
PC4
Image
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Mon Nov 15, 2004 11:22 am

Ίδιο κουτί έχουμε AmmarkoV στο pc3!
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Mon Nov 15, 2004 11:55 am

Κατά αντιστοιχία η π΄ρωτη μου ηλεκτρονική συσκευή ήταν το game gear της sega μετά ακολούθησε το mega drive πολύ αργότερα το πρώτο μου pc ένα pIII στα 550 Mhz το οποίο λειτουργεί ακόμα και στέκει περήφανο δίπλα στον PIV 3.2 , αν και αρνείται πεισματικά να δεχτεί ως λειτουργικό του το debian αλλά αυτό είναι άσχετο.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Mon Nov 15, 2004 2:34 pm

χιχι!!Εγώ ήρθα πρώτη φορά σε επαφή με υπολογιστή στο νηπιαγωγείο με έναν commodore και έπαιζα packman, ghostbusters και ζωγράφιζα!!Για να ξεκινήσει πληκτρολογούσαμε LOAD (διαβάζεται Λόαντ :D ) και τα παιχνίδια ήταν στις μεγάλες δισκέτες και σε κασέτες σαν αυτές που βάζουμε στο ραδιόφωνο και για οθόνη το συνδέαμε στην τηλεόραση!!Φυσικά υπήρχε και ποντίκι, το οποίο μας φώναζε ο θείος μου να μην το πειράζουμε γιατί χαλαει εύκολα και είναι πανάκριβο και υπάρχε και joystick!!Τέλειο!!

ps. έπαιζα και maniac mansion-where is my cheeese???
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Mon Nov 15, 2004 2:43 pm

semis19 έχουμε γούστο κ οι δύο ;)

Κοιτώντας το παρελθόν μου (αν και μπορεί να ακούγεται λίγο γελίο) τελικά ίσως το GameBoy και το πρώτο μου PC ήταν αυτά που με ώθησαν στο να ασχοληθώ με την πληροφορική..!
Και από ότι καταλαβαίνω και από τις δικές σας ιστορίες παιδιά όλοι είχαμε τον κομπιουτερά μέσα μας από πολύ μικρή ηλικία :???:
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Mon Nov 15, 2004 4:03 pm

ps. έπαιζα και maniac mansion-where is my cheeese???
Απίστευτο παιχνίδι ... απλά σατανικό ... το concept, τα παιδιά, οι χαρακτήρες, η ατμόσφαιρα του σπιτιού, η κοπέλα που πρέπει να σωθεί, ο τρελός επιστήμονας, η πισίνα, οι τάφοι, οι κωδικοί ... είναι το μόνο παιχνίδι στη ζωή μου (και πιστέψτε έχω παίξει πάρα πάρα πολλά ...) που δεν έχω τερματίσει ... (αdventure θεωρείται εποχής 1992! :shock: ) σε NES το'χα ...
Κοιτώντας το παρελθόν μου (αν και μπορεί να ακούγεται λίγο γελίο) τελικά ίσως το GameBoy και το πρώτο μου PC ήταν αυτά που με ώθησαν στο να ασχοληθώ με την πληροφορική..!
Πριν το GameBoy είχα έρθει σε επαφή με ένα Amiga ενός ξαδέρφου μου που είχε κάτι έμπειρα παιχνίδια ... και έπαιρνε κασσέτες ραδιοφώνου και ανά 5 ωρο τον κλείναμε μην καεί ο μετασχηματιστής ... ιστορίες από την κρύπτη λέω τώρα ... :-D :-D :-D
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
Post Reply

Return to “Hardware”