photisd wrote:ρε παιδιά έχω σκαλώσει από χτες... αυτό το τραγούδι και με αυτή τη μουσική δεν υπάρχει και στην Ελλάδα από κάποιον?? Είμαι σίγουρος ότι πριν το ακούσω χτες εδώ, το είχα ακούσει με ελληνικά λόγια εδώ!
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
να σαι καλά!!! μπράβο!! νομίζω υπάρχει και άλλη μία εκτέλεση σε Ελλάδα αλλά λίγο πιο λαϊκή
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
Ναι, γι' αυτό ρώτησα αν λες αυτό, γιατί κι εμένα μου θυμίζει και κάτι άλλο!
Αλλά τόσες φορές που άκουσα το ξένο, φοβήθηκα μήπως τα μπέρδεψα και τελικά ήταν ξένο :Ρ
#!
λοιπόν λες ακριβώς αυτό που νιώθω και εκφράζει το κόλλημά μου!! Όταν πρωτοάκουσα το ξένο μου ήρθε στο μυαλό κάτι σε στυλ Στάθη Ξένου τέτοια φάση τραγούδι νομίζω πρέπει να είναι
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
#!
μα την Παναγία και όλους τους Αγίους θα σκάσω αν δεν το βρω
ρε παιδια ακουω συνεχεια το "happy christmas (war is over)" στο ραδιοφωνο αλλα οχι το original και δεν μπορω να βρω ποιος το λεει.
αυτο που ψαχνω το λεει αντρας.εχω βρει μονο αλλη μια εκτελεση απο την Celine Dion.
μηπως ξερει κανεις?
"There are two kinds of people in this world:Those who survive no matter the cost, and those who are walking victims." :::it will be alr1ght:::
Siente la magia que vive en ti...
vasilaros69 wrote:Ρε παιδια ενα τραγουδι που παει με ρυθμο "τουρουρου ρου ρου του" ??? το ξερει κανεις??
Χαχαχα αυτό το δοκίμασα και εγώ όταν έψαχνα τραγούδι και δεν δουλεύει καθόλου!
Ηχογράφησε τον ρυθμό στο μικρόφωνό σου και ανέβασέ το εδώ. That worked for me.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
Ωωωωχχ... Εγω για πλακα το ειπα στην αρχη, αν και το ειχα ακουσει καπου, αλλα δεν πιστευα οτι κι ο τιτλος ηταν ετσι...
Ευτυχως που το ηξερε καποιος για να δειτε που θελω να καταληξω...
Πολυ βλακεια του τραγουδακι εε????
να σου πω την αλήθεια έγραψα στο utube turururu γιατί ήθελα να σου κάνω πλάκα αλλά δεν ήξερα ότι ήταν αυτό που έψαχνες!!
αφού το πέτυχα όμως... πάντως είναι μάπα..
Ωωωωχχ... Εγω για πλακα το ειπα στην αρχη, αν και το ειχα ακουσει καπου, αλλα δεν πιστευα οτι κι ο τιτλος ηταν ετσι...
Ευτυχως που το ηξερε καποιος για να δειτε που θελω να καταληξω...
Πολυ βλακεια του τραγουδακι εε????
να σου πω την αλήθεια έγραψα στο utube turururu γιατί ήθελα να σου κάνω πλάκα αλλά δεν ήξερα ότι ήταν αυτό που έψαχνες!!
αφού το πέτυχα όμως... πάντως είναι μάπα..
Κοιμήσου....... γράφουμε αύριο
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise