H εικόνα της ημέρας...
Re: H εικόνα της ημέρας...
Ουρανοί !!!! Ελπιζω τουλάχιστον να είναι ευλογημένο το Άιπαδ.....Αλλιώς φωτία θα πέσει να μας κάψει !!!!!!
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Μερικοί παππάδες είναι πολύ ξηγημένοι, ανοιχτόμυαλοι και μέσα στα πράγματα! Μπράβο τους!
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
++emperormario wrote:Μερικοί παππάδες είναι πολύ ξηγημένοι, ανοιχτόμυαλοι και μέσα στα πράγματα! Μπράβο τους!
Θυμαμαι ειδα πριν καμια βδομαδα παππα στο τραινο και παιρνει τηλεφωνο καπου.Και μολις το σηκωνει ο αλλος του κανει "ελα Σπυρο, Χριστος Ανεστη".

- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Eίναι ανοιχτόμυαλος ένας άνθρωπος που θεωρεί τη βίβλο "θεόπνευστη" και ότι "αγιάζει" τα ύδατα διαβάζοντάς την μέσω ipad; Εμένα αυτό μου φαίνεται δεισιδαιμονία σε high tech πακετάκι.emperormario wrote:Μερικοί παππάδες είναι πολύ ξηγημένοι, ανοιχτόμυαλοι και μέσα στα πράγματα! Μπράβο τους!
- terminator
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
σημασία έχει το τι διαβάζει ο παπάς όχι από που.
- Hiroshima 45
- Chernobyl 86
- Windows 95
- Chernobyl 86
- Windows 95
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Ενταξει ρε συ η δουλεια του ειναι.PASCAL wrote:Eίναι ανοιχτόμυαλος ένας άνθρωπος που θεωρεί τη βίβλο "θεόπνευστη" και ότι "αγιάζει" τα ύδατα διαβάζοντάς την μέσω ipad; Εμένα αυτό μου φαίνεται δεισιδαιμονία σε high tech πακετάκι.emperormario wrote:Μερικοί παππάδες είναι πολύ ξηγημένοι, ανοιχτόμυαλοι και μέσα στα πράγματα! Μπράβο τους!
- cypher
- Venus Former Team Member
Το θέμα δεν ειναι απο που το διαβάζει αλλα το οτι εδωσε τουλάχιστον 300+ ευρώ για να το αγοράσει αντί να τα δώσει για να βοηθήσει π.χ. τους φτωχούς.
Υποτίθεται είναι στον ρόλο του.
Lame
--------------
Οntopic:

Υποτίθεται είναι στον ρόλο του.

Lame
--------------
Οntopic:

- stranger
- Mbyte level
Σήμερα στο μετρό πέτυχα πρεζόνι με μπλούζα FSF GNU/Linux με quotes απ΄τις γνωστές π@π@ριές του Stallman (για όποιον έχει ακούσει τον τύπο να μιλάει!)
Δυστυχώς δεν έχω εικόνα, οπότε φανταστείτε το
Απ' ότι φαίνεται οι άνθρωποι είναι της νοοτροπίας "Δεν έχω ιδέα τι φοράω αλλά δε γαμ*****... free λέει"

Δυστυχώς δεν έχω εικόνα, οπότε φανταστείτε το

Απ' ότι φαίνεται οι άνθρωποι είναι της νοοτροπίας "Δεν έχω ιδέα τι φοράω αλλά δε γαμ*****... free λέει"

- enum21
chriskin wrote:
- Loner

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
enum21 wrote:chriskin wrote:
Τι νόημα έχει αυτή η συζήτηση ??
Στο κάτω κάτω καθένας μπορεί να έχει ipad, είτε πολιτικός , είτε παπάς, είτε φοιτητής, είτε οποιοσδήποτε. Με τα δικά του λεφτά ας κάνει ότι θέλει και ας τα δίνει όπου θέλει. Μπορεί να του το έχουν κάνει δώρο κιόλας. Και εσένα chriskin σου είχαν κάνει από ότι θυμάμαι.
Τώρα αν πολεμάει τον καπιταλισμό κλπ. ή αν πρέπει να είναι ελεήμων καθώς παρακινεί τον κόσμο να πράξει το ίδιο, είναι ένα άλλο θέμα. Η Παπαρήγα που πολεμάει τον καπιταλισμό, μπορεί να βάλει ένα χαρτάκι να μην φαίνεται το μήλο, ο παπάς μπορεί να ρίξει και κάνα κέρμα στο παγκάρι κλπ.
Αλλά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, εφόσον και εμείς δεν κάνουμε αυτά που περιμένουμε από άλλους να κάνουν.

Τώρα αν πολεμάει τον καπιταλισμό κλπ. ή αν πρέπει να είναι ελεήμων καθώς παρακινεί τον κόσμο να πράξει το ίδιο, είναι ένα άλλο θέμα. Η Παπαρήγα που πολεμάει τον καπιταλισμό, μπορεί να βάλει ένα χαρτάκι να μην φαίνεται το μήλο, ο παπάς μπορεί να ρίξει και κάνα κέρμα στο παγκάρι κλπ.
Αλλά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, εφόσον και εμείς δεν κάνουμε αυτά που περιμένουμε από άλλους να κάνουν.
εγω το σχολιασα για το καθαρα συμβολικο της ολης φασης
αμα το αγορασε η οχι δεν ειναι κατι που με απασχολει
(και ναι κι εμενα μου εχουν κανει δωρο ipad αλλα δεν ειμαι αρχηγος κομματος αντικαπιταλιστικου χαρακτηρα - αμα ημουν δεν νομιζω να το ειχα και να κυκλοφορουσα μαζι του ολη μερα να το δειχνω παντου)
αμα το αγορασε η οχι δεν ειναι κατι που με απασχολει
(και ναι κι εμενα μου εχουν κανει δωρο ipad αλλα δεν ειμαι αρχηγος κομματος αντικαπιταλιστικου χαρακτηρα - αμα ημουν δεν νομιζω να το ειχα και να κυκλοφορουσα μαζι του ολη μερα να το δειχνω παντου)
- dexter

και αυτός ο πιτσιρικάς κόκκινα φοράει..τυχαίο;

http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
- Loner

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.

Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
cypher here you are...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Loner

“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
-
Προφανώς και δε θα συμφωνούσε, γιατί η εικόνα είναι jpeg, άρα δεν έχει "καθαρά" χρώματα, αλλά είναι μωσαϊκό
Στην παρακάτω, άλλαξα το κοκκινωπό μαύρο του ματιού σε καθαρό μαύρο, και το κοκκινωπό άσπρο στο ανοιχτό γκρι του υπόλοιπου προσώπου. Το "γκρι" δεν το άγγιξα. Επίσης μετέφερα τη χάντρα ακριβώς κάτι από το μάτι. Σε έπεισα;
Στην παρακάτω, άλλαξα το κοκκινωπό μαύρο του ματιού σε καθαρό μαύρο, και το κοκκινωπό άσπρο στο ανοιχτό γκρι του υπόλοιπου προσώπου. Το "γκρι" δεν το άγγιξα. Επίσης μετέφερα τη χάντρα ακριβώς κάτι από το μάτι. Σε έπεισα;