μπά....κι εγώ που βλέπω φανατικά απο αλλού το έμαθα!cypher wrote:Φταιει που δεν βλεπω τηλεοραση να ενημερωθω.
μεταφέρω εδώ αυτό που ρώτησα στο nightwalkings μιας και ξημέρωσε
δέν είναι οτι πιστεύω πως θα μου μάθαιναν κάτι που δε μπορώ να μάθω απο μόνος μου....για το χαρτί αναρωτιέμαι αν θα μετρήσει πουθενά...στο δημόσιο ξέρω οτι δε μετράει,για την ώρα τουλάχιστον,αλλά στον ιδιωτικό τομέα ένα χαρτί ecdl photoshop θα έκανε καμιά διαφορά; ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι είναι οτι το έψαξα λίγο και τα λεφτά αν και δεν είναι λίγα είναι όντως αρκετά λιγότερα απο το original πακέτο...abujafar wrote:Μπα.Πηγαινε παρε κανα βιβλιο και θα μαθεις αμεσως 5 πραγματα απο το να δωσεις 160 ευρω.Πλας, για να δωσεις ecdl θα πρεπει να βγαλεις και ταυτοτητα + να πληρωσεις την ενοτητα που θα δωσεις.h4wk wrote:βράδιασε οπότε ποστάρω εδώ
με πήραν τηλέφωνο απο ένα φροντιστήριο πληροφορικής (ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων)
μου είπαν για κάτι προγράμματα που κάνουν επιδότηση και ένα απο αυτά που μου κίνησε το ενδιαφέρων είναι ένα σχετικό με το photoshop
απο 560ε -> 159 άν θυμάμαι καλά, ένα τρίωρο τη βδομάδα,δέ ρώτησα για πόσο,και θα το κάνει ο διευθυντής καλλιτεχνικού μοντάζ (κάπως έτσι ήταν ο τίτλος,αλλά δε νομίζω πως ήταν αυτός) ενός γνωστού περιοδικού (elle ή κάποιο απο αυτά,δε θυμάμαι ποιό) οτι θα καλύψουμε πολύ ύλη,περισσότερη απο την απαραίτητη,και ότι άμα θέλω μπορώ να δώσω και για πιστοποίηση,η οποία θα είναι αυτή του ecdl...
τί λέτε αξίζει;
Σχετικα με photoshop, εγω αυτοδιδακτος ειμαι και τα βασικα τα ξερω.Αν θες περα απο τα βασικα, μ ενα καλο βιβλιο πιστευω εισαι καλυμενος.