edit: ευχές του στίλ: θα'θελα να είχα 1000 ευχές δεν παίζουν. σοβαρευτείτε λίγο...

Και γιατί να μην έλεγες κατ'ευθείαν να είχες απεριόριστες ευχές για να μη χρειάζεται να τις μετράς κι όλας;The Punisher wrote:να είχα άλλες χίλιες ... και η τελευταία θα ήταν να είχα ακόμη χίλιες ...
Το τζίνι δε θα ξεμπέρδευε με εμένα
3. Να μη βαρεθώ ποτέ!zweistein wrote:να έχω μια πηγή άπειρης παραγωγής χρημάτων Με χρηματικές μονάδες της επιλογής μου.
Το ακούω συνέχεια αυτό αλλά ποτέ δε ρωτάω γιατί. Τώρα θα ρωτήσωgianna wrote:να γυριζε ο χρονος πισω και να δηλωνα αλλο τμημα ως πρωτη επιλογη στο μηχανογραφικο μου
αφενος ζοριζομαι πολυ με τα μαθηματα,αφαιτερου παιρνοντας ως επιλεγομενα μαθηματα,μαθηματα αλλων τμηματων(πχ στατιστικης) συνειδητοποιησα οτι μου αρεσουν πολυ περισσοτερο απο τις δικες μας μπουρδες!!!para wrote:Το ακούω συνέχεια αυτό αλλά ποτέ δε ρωτάω γιατί. Τώρα θα ρωτήσωgianna wrote:να γυριζε ο χρονος πισω και να δηλωνα αλλο τμημα ως πρωτη επιλογη στο μηχανογραφικο μου![]()
Άλλαξες γνώμη στην πορεία για το τι επάγγελμα θες να ασκήσεις;
Δε σου άρεσαν τα μαθήματα της ΑΣΟΕΕ; Και σ' άλλη σχολή έτσι δε θα ήταν;
Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι..
σε καταλαβαίνω, είναι πράγματι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθεις σε μια τέτοια κατάσταση.gianna wrote:ο λογος που εξοργιζομαι περισσοτερο ομως ειναι οτι,λογω του οτι δεν μου αρεσει ο προγραμματισμος και γενικοτερα η σχολη μας,μοιραια ειμαι πολυ μετρια φοιτητρια,ενω στο σχολειο δεν ειχα συνηθησει στις μετριοτητες.
δεν είναι ανάγκη να κάνεις development για να βρεις μια δουλειά σχετική με την πληροφορική. το έχουμε πει τόσες φορές, υπάρχουν κι άλλες δουλειές στο χώρο.gianna wrote:τελος ναι οι επαγγελματικες προοπτικες που ανοιγονται μετα την κτηση του πτυχιου δεν με συγγινουν καθολου!θελω απλα να παρω το κ@λ@χαρτο για να εχω ενα πτυχιο και (αν με παιρνει) να ασχοληθω με κατι τελειως διαφορετικο!εξαλλου αφου ειμαι ασχετη απο προγραμματισμο πως μπορω να γινω ανταγωνιστικη στο επαγγελμα μου????