Μικρής έκτασης επεισόδια στον Αγιο Παντελεήμονα και το οικ.π
- vincent
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Re: Μικρής έκτασης επεισόδια στον Αγιο Παντελεήμονα και το οικ.π
Η μετανάστες δεν φταίνε που ήρθαν σε μια ζούγκλα χώρα που δεν μπορεί να τους αφομοιώσει... Και ναι ο αστικός Έλληνας είναι ρατσιστής, ας το παραδεχτούμε.
Ο ένας πιο πάνω λέει ότι κάνουν μονοπώλιο στα πλαστά cd και με το συνάλλαγμα αγοράζουν όπλα στην Νηγιρία.... Ναι μόλις ανακάλυψες το μεγάλο σχέδιο των Νιγηριανών να κατακτήσουν τον κόσμο.
Μετά προσθέτει ότι δεν τους υποσχεθήκαμε την γη της Ευαγγελίας... Ναι ρε σιγά μην είδαν και brochure οι άνθρωποι για το ποια χώρα θα επιλέξουν και τι παροχές προσφέρει... (Φήμες θέλουν την Μύκονο να είναι ο μεγάλος λόγος που προτιμούν οι μετανάστες την χώρα μας)
Ο άλλος πιο κάτω συγκρίνει τους μετανάστες με τους Έλληνες άνεργους... Δεν λέει όμως ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βρει ξανά δουλεία και να ταίσει την οικογενειά του. Ο μετανάστης ΠΕΙΝΑΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΗ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ, ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ. Το ίδιο θά πάθει και ο άνεργος αν δεν βρει δουλειά, με τον μεν δεύτερο όμως να μπορεί να βρει μια δουλεια των 800 ευρών να καλύψει τις βιωτικές του ανάγκες και τις οικογένειας του. Εννοείτε πως και στον άνεργο πρέπει να συμπαρασταθούμε και εμείς και το κράτος αλλά την ίδια συμπόνια θα πρέπει να δείξουμε και στον μετανάστη.
Για τα γεγονότα στον Αγιο Παντελεήμονα έχω ν πω το εξής: Δείξαμε μίσος θά πάρουμε μίσος...(Δίκαιο)
Και ρωτώ εγώ αν κάθε μήνα κάθε σπίτι στον Αγιο Παντελεήμονα έδεινε 30 ευρώ όχι για την δόση της τρίτης HD Full τηλεόρασης αλλά για το σισίτιο των μεταναστών για την δημιουργεία χώρων που θα μπορούν να κοιμούνται και να κάνουν μπάνιο οι λαθρομετανάστες, αυτοί θα κλέβαν και θα κάναν εγκλήματα ή θα ήταν υπόχρεοι των κατοίκων???? Βέβαια θα μους πείτε, και δίκαια, γιατί να κάνουν οι κάτοικοι την δουλειά του κράτους... Μα γιατί εμείς φταίμε που δεν έχουμε κράτος..
Η λύση πλέον είναι μία,, ελεγμένη είσοδο μεταναστών στην χώρα και αφομοίωση των ήδη υπάρχων. Μειώση των χρημάτων και της γραφειοκρατίας για άδεια παραμονής, Ελληνική υποκοότητα στα παιδιά που γεννήθηκαν εδώ και φυσικά να μπορεσουν να πάνε σε Ελληνικό σχολείο. Και πάνω από όλα χαρτιά στους μετανάστες να μπορούν να λαμβάνουν μερική πρόνοια στο σύστημα υγείας όπως εμβόλια, διάφορα φάρμακα για γρίπη και κλπ, αλλά και μικρές εγχειρήσεις όπως σκωληκοειδίτιδα.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, να σταματήσει το παραμυθάκι της παγκόσμιας κρίσης και να πέσουν λεφτά στην ανάπτυξη του τρίτου κόσμου. Τόσα λεφτά όμως πουν α μην μένει ο τρίτος κόσμοσ εξαρτημένος από εμας αλλά να μπορεί να αναπτυχθεί μόνος του.
Ο ένας πιο πάνω λέει ότι κάνουν μονοπώλιο στα πλαστά cd και με το συνάλλαγμα αγοράζουν όπλα στην Νηγιρία.... Ναι μόλις ανακάλυψες το μεγάλο σχέδιο των Νιγηριανών να κατακτήσουν τον κόσμο.
Μετά προσθέτει ότι δεν τους υποσχεθήκαμε την γη της Ευαγγελίας... Ναι ρε σιγά μην είδαν και brochure οι άνθρωποι για το ποια χώρα θα επιλέξουν και τι παροχές προσφέρει... (Φήμες θέλουν την Μύκονο να είναι ο μεγάλος λόγος που προτιμούν οι μετανάστες την χώρα μας)
Ο άλλος πιο κάτω συγκρίνει τους μετανάστες με τους Έλληνες άνεργους... Δεν λέει όμως ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βρει ξανά δουλεία και να ταίσει την οικογενειά του. Ο μετανάστης ΠΕΙΝΑΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΗ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ, ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ. Το ίδιο θά πάθει και ο άνεργος αν δεν βρει δουλειά, με τον μεν δεύτερο όμως να μπορεί να βρει μια δουλεια των 800 ευρών να καλύψει τις βιωτικές του ανάγκες και τις οικογένειας του. Εννοείτε πως και στον άνεργο πρέπει να συμπαρασταθούμε και εμείς και το κράτος αλλά την ίδια συμπόνια θα πρέπει να δείξουμε και στον μετανάστη.
Για τα γεγονότα στον Αγιο Παντελεήμονα έχω ν πω το εξής: Δείξαμε μίσος θά πάρουμε μίσος...(Δίκαιο)
Και ρωτώ εγώ αν κάθε μήνα κάθε σπίτι στον Αγιο Παντελεήμονα έδεινε 30 ευρώ όχι για την δόση της τρίτης HD Full τηλεόρασης αλλά για το σισίτιο των μεταναστών για την δημιουργεία χώρων που θα μπορούν να κοιμούνται και να κάνουν μπάνιο οι λαθρομετανάστες, αυτοί θα κλέβαν και θα κάναν εγκλήματα ή θα ήταν υπόχρεοι των κατοίκων???? Βέβαια θα μους πείτε, και δίκαια, γιατί να κάνουν οι κάτοικοι την δουλειά του κράτους... Μα γιατί εμείς φταίμε που δεν έχουμε κράτος..
Η λύση πλέον είναι μία,, ελεγμένη είσοδο μεταναστών στην χώρα και αφομοίωση των ήδη υπάρχων. Μειώση των χρημάτων και της γραφειοκρατίας για άδεια παραμονής, Ελληνική υποκοότητα στα παιδιά που γεννήθηκαν εδώ και φυσικά να μπορεσουν να πάνε σε Ελληνικό σχολείο. Και πάνω από όλα χαρτιά στους μετανάστες να μπορούν να λαμβάνουν μερική πρόνοια στο σύστημα υγείας όπως εμβόλια, διάφορα φάρμακα για γρίπη και κλπ, αλλά και μικρές εγχειρήσεις όπως σκωληκοειδίτιδα.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, να σταματήσει το παραμυθάκι της παγκόσμιας κρίσης και να πέσουν λεφτά στην ανάπτυξη του τρίτου κόσμου. Τόσα λεφτά όμως πουν α μην μένει ο τρίτος κόσμοσ εξαρτημένος από εμας αλλά να μπορεί να αναπτυχθεί μόνος του.

Ας πούμε μερικές αλήθειες.:
1η Αλήθεια
Οι μετανάστες είναι άνθρωποι σαν και εμάς.
2η Αλήθεια
Υπάρχει πρόβλημα με τους μετανάστες. Με τους λαθρομετανάστες και τους μετανάστες....
3η Αλήθεια
Επί χρόνια δεν βλέπαμε το πρόβλημα
4η Αλήθεια
Η στάση μας απέναντι στους μετανάστες καθορίζεται λίγο πολύ από την γενικότερη ιδεολογία μας.
5η Αλήθεια
Πολλοί εδώ μέσα μιλάμε εκ του ασφαλώς γιατί δεν έχουμε βιώσει το πρόβλημα.
6η Αλήθεια
Ο Καρατζαφέρης-ακροδεξιά πήραν στις περιοχές του Αγ. Παντελαιήμονα υψηλά ποσοστά. Η αριστερά πήρε χαμηλά ποσοστά εκεί(νομίζω δηλαδή)
Και υπάρχουν και πολλές άλλες αλήθειες. Από αυτές πρέπει να ξεκινήσουμε πριν αρχίσουμε να αναθεματίζουμε ο ένας ενάντια στον άλλον. Γιατί το θέμα έχει αναχθεί μεταξύ αναρχικών και ακροδεξιών έξω....Μην γίνει και εδώ το ίδιο....
Παίρνω την 5η και την 6η Αλήθεια και την αναλύω...Τα υπόλοιπα έχουν αναλυθεί προηγουμένως...
Στον Αγ. Παντελεήμονα μένουν σχετικά φτωχοί Αθηναίοι. Η περιοχή έχει υποβαθμιστεί εδώ και καιρό και κανένας δεν νοιάζεται για αυτό. Οι Έλληνες κάτοικοι έχουν πάρα πολλά προβλήματα. Το κράτος τους έχει αφήσει στην μοίρα τους.....
Πιο συγκεκριμένα: Οκ είναι unfair να κλείνουν την παιδική χαρά π.χ. Αλλά, εσείς θα πηγαίνατε το παιδί σας, το αδερφάκι σας να παίξει σε ένα χώρο που είναι εστία κινδύνου για την δημόσια υγεία;
Όχι!
Το θέμα όμως δεν είναι ότι φταίνε οι μετανάστες που κάνουν χρήση ναρκωτικών ή τα ανεμβολίαστα παιδάκια των μεταναστών που και αυτά θέλουν να παίξουν....Το κράτος φταίει που έχει αφήσει την κατάσταση αυτή να υφίσταται....
Τυγχάνει να έχω ένα φίλο από την περιοχή του Αγ. Παντελαιήμονα και να έχω δει και εγώ κάποια πράγματα. Τυγχάνει να έχω μιλήσει με παιδιά που έχουν μεγαλώσει εκεί....Τα παιδιά αυτά οδηγούνται από το κράτος στο να υποστηρίζουν Χρύση αυγή και ΛΑΟΣ....
Όποια ιδεολογία και αν έχεις, ότι και αν πάει να τους πει ο καθένας αξιόλογος άνθρωπος του Συριζα π.χ αυτοί οι κάτοικοι έχουν υποστεί πολλά για αυτό αντιδρούν έτσι..
Οκ. Οι κυράτζες της Κηφισιάς βγάζουν τον αγαπητό Σύριζα με 12 τις εκατό....Επειδή έχουν ευαισθησία στα θέματα περιβάλλοντος και των μεταναστών....Και οι αχρείοι του Κέντρου της Αθήνας ψηφίζουν Καρατζαφέρη.....Έχουν πάει οι κυράτζες να ζήσουν στον Αγ. Παντελεήμονα; ¨Έχουν πάει τα “αναρχικά” παιδιά τους στα σχολεία που πήγαν τα παιδιά του Αγ. Παντελεήμονα;
Όχι!
Δεν λέω ότι κάθε αναρχικός ή κάθε αντιεξουσιαστής η καθένας εδώ μέσα που έχει μια παρόμοια στάση είναι λεφτάς....Υπάρχουν και αναρχικοί και αντιεξιουσιαστές από τον Αγ. Παντελεήμονα....Αλλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το παιδί από την Κηφισιά(τυχαία η περιοχή) που βάζει την κουκούλα του και αποκαλεί όλους τους κατοίκους εκεί Φασίστες....
Δεν είναι έτσι φίλοι μου δυστυχώς....Η αλήθεια είναι πικρή τι να κάνουμε.....
Επειδή πάλι θα ξεκινήσουν οι αφορισμοί εγώ θα πω το εξής κλείνοντας. Δεν χωρούν ακρότητες στο ζήτημα. Υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να λυθεί με κάποιο τρόπο....Οι ακρότητες δεν οδηγούν πουθενά....Η αριστερά οφείλει να προτείνει λύση....Αν δεν το κάνει στο φόβο του ότι η φράση “μεταναστευτική πολιτική “ ακούγεται δεξιίστικη τότε μετά να μην παραπονιούνται αν ο κόσμος συντηριτικοποιηθεί και γίνουμε Γαλλία αλλά Λεπέν(και Σαρκοζ'ι)....
Οι καλύτεροι αριστεροί ρήτορες να πάνε στην Περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα θα κλείσουν το στόμα τους....Γιατί πολλές φορές τα καθημερινά προβλήματα του κόσμου ξεπερνάνε τις ιδεολογίες...
Εγώ πάντως δεν είχα τι να πω στον ιδιοκτήτη εστιατορίου στα κ. Πατήσια (λίγο πιο πέρα) που μου έλεγε πως έχει η κατάσταση....Και θέλω να νομίζω ότι είμαι και αριστερός....
Επίσης δεν είχα τι να πω στον κολλητό του φίλου μου που μου είπε πριν λίγο καιρό ότι “μεγάλωσα με τον φόβο αν θα ζω αύριο, με την μητέρα μου να τρέμει κάθε φορά που έβγαινε από το σπίτι, με τον πατέρα μου να κλαίει κρυφά γιατί δεν μπορούσε να μας πάει σε ένα άλλο σπίτι....Πήγα σχολείο στο πιο υποβαθμισμένο σχολείο της Αθήνας....ήμασταν μόνοι μας απέναντι σε όλους.....Ένιωθα λες και ήμουν εγώ ο μετανάστης μέσα στην ίδια μου την χώρα....Αλλά δεν μεν πείραζε αυτό...Αυτό που με πείραζε ήταν ότι δεν είχα ελπίδα και έξοδο διαφυγής....”
Άντε πείτε του εσείς αυτού του παιδιού ότι κακώς (που κακώς ψήφισε ΛΑΟΣ) θεωρεί τους μετανάστες εχθρούς του....Και τους Έλληνες εχθρούς του τους θεωρεί....
1η Αλήθεια
Οι μετανάστες είναι άνθρωποι σαν και εμάς.
2η Αλήθεια
Υπάρχει πρόβλημα με τους μετανάστες. Με τους λαθρομετανάστες και τους μετανάστες....
3η Αλήθεια
Επί χρόνια δεν βλέπαμε το πρόβλημα
4η Αλήθεια
Η στάση μας απέναντι στους μετανάστες καθορίζεται λίγο πολύ από την γενικότερη ιδεολογία μας.
5η Αλήθεια
Πολλοί εδώ μέσα μιλάμε εκ του ασφαλώς γιατί δεν έχουμε βιώσει το πρόβλημα.
6η Αλήθεια
Ο Καρατζαφέρης-ακροδεξιά πήραν στις περιοχές του Αγ. Παντελαιήμονα υψηλά ποσοστά. Η αριστερά πήρε χαμηλά ποσοστά εκεί(νομίζω δηλαδή)
Και υπάρχουν και πολλές άλλες αλήθειες. Από αυτές πρέπει να ξεκινήσουμε πριν αρχίσουμε να αναθεματίζουμε ο ένας ενάντια στον άλλον. Γιατί το θέμα έχει αναχθεί μεταξύ αναρχικών και ακροδεξιών έξω....Μην γίνει και εδώ το ίδιο....
Παίρνω την 5η και την 6η Αλήθεια και την αναλύω...Τα υπόλοιπα έχουν αναλυθεί προηγουμένως...
Στον Αγ. Παντελεήμονα μένουν σχετικά φτωχοί Αθηναίοι. Η περιοχή έχει υποβαθμιστεί εδώ και καιρό και κανένας δεν νοιάζεται για αυτό. Οι Έλληνες κάτοικοι έχουν πάρα πολλά προβλήματα. Το κράτος τους έχει αφήσει στην μοίρα τους.....
Πιο συγκεκριμένα: Οκ είναι unfair να κλείνουν την παιδική χαρά π.χ. Αλλά, εσείς θα πηγαίνατε το παιδί σας, το αδερφάκι σας να παίξει σε ένα χώρο που είναι εστία κινδύνου για την δημόσια υγεία;
Όχι!
Το θέμα όμως δεν είναι ότι φταίνε οι μετανάστες που κάνουν χρήση ναρκωτικών ή τα ανεμβολίαστα παιδάκια των μεταναστών που και αυτά θέλουν να παίξουν....Το κράτος φταίει που έχει αφήσει την κατάσταση αυτή να υφίσταται....
Τυγχάνει να έχω ένα φίλο από την περιοχή του Αγ. Παντελαιήμονα και να έχω δει και εγώ κάποια πράγματα. Τυγχάνει να έχω μιλήσει με παιδιά που έχουν μεγαλώσει εκεί....Τα παιδιά αυτά οδηγούνται από το κράτος στο να υποστηρίζουν Χρύση αυγή και ΛΑΟΣ....
Όποια ιδεολογία και αν έχεις, ότι και αν πάει να τους πει ο καθένας αξιόλογος άνθρωπος του Συριζα π.χ αυτοί οι κάτοικοι έχουν υποστεί πολλά για αυτό αντιδρούν έτσι..
Οκ. Οι κυράτζες της Κηφισιάς βγάζουν τον αγαπητό Σύριζα με 12 τις εκατό....Επειδή έχουν ευαισθησία στα θέματα περιβάλλοντος και των μεταναστών....Και οι αχρείοι του Κέντρου της Αθήνας ψηφίζουν Καρατζαφέρη.....Έχουν πάει οι κυράτζες να ζήσουν στον Αγ. Παντελεήμονα; ¨Έχουν πάει τα “αναρχικά” παιδιά τους στα σχολεία που πήγαν τα παιδιά του Αγ. Παντελεήμονα;
Όχι!
Δεν λέω ότι κάθε αναρχικός ή κάθε αντιεξουσιαστής η καθένας εδώ μέσα που έχει μια παρόμοια στάση είναι λεφτάς....Υπάρχουν και αναρχικοί και αντιεξιουσιαστές από τον Αγ. Παντελεήμονα....Αλλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το παιδί από την Κηφισιά(τυχαία η περιοχή) που βάζει την κουκούλα του και αποκαλεί όλους τους κατοίκους εκεί Φασίστες....
Δεν είναι έτσι φίλοι μου δυστυχώς....Η αλήθεια είναι πικρή τι να κάνουμε.....
Επειδή πάλι θα ξεκινήσουν οι αφορισμοί εγώ θα πω το εξής κλείνοντας. Δεν χωρούν ακρότητες στο ζήτημα. Υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να λυθεί με κάποιο τρόπο....Οι ακρότητες δεν οδηγούν πουθενά....Η αριστερά οφείλει να προτείνει λύση....Αν δεν το κάνει στο φόβο του ότι η φράση “μεταναστευτική πολιτική “ ακούγεται δεξιίστικη τότε μετά να μην παραπονιούνται αν ο κόσμος συντηριτικοποιηθεί και γίνουμε Γαλλία αλλά Λεπέν(και Σαρκοζ'ι)....
Οι καλύτεροι αριστεροί ρήτορες να πάνε στην Περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα θα κλείσουν το στόμα τους....Γιατί πολλές φορές τα καθημερινά προβλήματα του κόσμου ξεπερνάνε τις ιδεολογίες...
Εγώ πάντως δεν είχα τι να πω στον ιδιοκτήτη εστιατορίου στα κ. Πατήσια (λίγο πιο πέρα) που μου έλεγε πως έχει η κατάσταση....Και θέλω να νομίζω ότι είμαι και αριστερός....
Επίσης δεν είχα τι να πω στον κολλητό του φίλου μου που μου είπε πριν λίγο καιρό ότι “μεγάλωσα με τον φόβο αν θα ζω αύριο, με την μητέρα μου να τρέμει κάθε φορά που έβγαινε από το σπίτι, με τον πατέρα μου να κλαίει κρυφά γιατί δεν μπορούσε να μας πάει σε ένα άλλο σπίτι....Πήγα σχολείο στο πιο υποβαθμισμένο σχολείο της Αθήνας....ήμασταν μόνοι μας απέναντι σε όλους.....Ένιωθα λες και ήμουν εγώ ο μετανάστης μέσα στην ίδια μου την χώρα....Αλλά δεν μεν πείραζε αυτό...Αυτό που με πείραζε ήταν ότι δεν είχα ελπίδα και έξοδο διαφυγής....”
Άντε πείτε του εσείς αυτού του παιδιού ότι κακώς (που κακώς ψήφισε ΛΑΟΣ) θεωρεί τους μετανάστες εχθρούς του....Και τους Έλληνες εχθρούς του τους θεωρεί....
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- rapadder
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
aguero88++
Γενικότερο σχόλιο: Έχουμε το κράτος και τους πολιτικούς που μας αξίζει...
Δεν ξέρεις πόσο με εκνευρίζουν οι υποκριτές αριστερό-μπαρούφες ***/ *** προαστείων.aguero88 wrote:Οκ. Οι κυράτζες της Κηφισιάς βγάζουν τον αγαπητό Σύριζα με 12 τις εκατό....Επειδή έχουν ευαισθησία στα θέματα περιβάλλοντος και των μεταναστών....Και οι αχρείοι του Κέντρου της Αθήνας ψηφίζουν Καρατζαφέρη.....Έχουν πάει οι κυράτζες να ζήσουν στον Αγ. Παντελεήμονα; ¨Έχουν πάει τα “αναρχικά” παιδιά τους στα σχολεία που πήγαν τα παιδιά του Αγ. Παντελεήμονα;
Όχι!
Γενικότερο σχόλιο: Έχουμε το κράτος και τους πολιτικούς που μας αξίζει...
Last edited by rapadder on Sat Jun 13, 2009 12:14 pm, edited 1 time in total.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Μπορούμε κι εμείς σαν απλοί κάτοικοι της Αθήνας να προτείνουμε λύσεις και να μην περιμένουμε πρώτα τα κόμματα και το κράτος να δράσουν γιατί μάλλον δεν θα δράσουν ή θα δράσουν σε λάθος κατεύθυσνη. Σίγουρα κάποιοι θα ήθελαν η λύση να είναι οι απελάσεις, τα πογκρόμ, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και οι θάλαμοι αερίων - ήδη κράτος και η ακροδεξιά εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση- αλλά υπάρχουν και πιο ανθρώπινες προτάσεις για τους μετανάστες.
Πρώτα απ' όλα όλοι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να καταγραφούν. Να υπάρξει μια καταγραφή να δούμε ποιοί είναι και ποιά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αυτό είναι το πρώτο και βασικό που πρέπει να κάνουμε σαν κοινωνία για να έχουμε μια εικόνα επί αυτών τον ανθρώπων και να μην οδηγούμαστε σε πολιτικές "τσουβαλιάσματος". Δεύτερον, πρέπει να γίνει ένας υγιεινομικός έλεγχος τόσο στους ίδιους όσα και στα σημεία διαμονής τους. Έτσι και αυτοί θα γνωρίζουν αν πάσχουν από κάποια ασθένια αλλά και εμείς θα είμαστε σε θέση να παράσχουμε την αντίστοιχη ιατροφαρμακευτική βοήθεια και τα αναγκαία μέσα για την υγιεινή τους. Ειδικά κλιμάκια από γιατρούς και νοσηλευτές μπορούν να συσταθούν για την απαραίτητη βοήθεια σε αυτό το θέμα. Τρίτον, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι του δήμου Αθηναίων θα πρέπει να δεσμευτούν ώστε η οικία τους να μην αποτελεί κάποιο ετοιμόροπο και βρώμικο κτήριο αλλά ένα κατάλληλο οίκημα. Οποσδήποτε κάποιοι μετανάστες πρέπει να μεταφερθούν και στα προάστια της Αθήνας αλλά και σε επαρχειακές πόλεις. Σε καμία περίπτωση στα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ετοιμάζει η κυβέρνηση.
Τέταρτον πρέπει συντονισμένα και με έλεγχο να οργανωθούν συσσίτια και προσφορές ειδών πρώτης ανάγκης. Για μερικούς μετανάστες ακόμη και η τροφή και το καθαρό νερό αποτελούν είδη καθημερινού αγώνα ενώ ο ρουχισμός τους είναι στοιχειώδης. Επιτακτική είναι και η ανάγκη για μέσα καθαριότητας και απολύμανσης τόσων τον ιδίων όσο και τον χώρων διαβίωσής τους. Πέμπτον, σε επίπεδο εκπαίδευσης, πρέπει να υπάρξει διοχέτευση σε σχολεία μεταναστών όπως αυτά που προς το παρόν λειτουργούν εθελοντικά από δασκάλους και καθηγητές. Η εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας θα είναι κομβικό σημείο για να ενσωματωθούν στον Ελληνικό κοινωνικό ιστό χωρίς δυσκολίες συνενόησης. Έκτον, πρέπει με αυτόνομες οργανώσεις και νομικές επιτροπές να καταοχυρωθούν τα διάφορα δικαιώματα τους όπως αυτά ορίζονται από το σύνταγμά μας και τις διεθνής συνθήκες. Επίσης, ίσως έτσι μπορέσουν να καταπολεμήσουν και το τέρας της γραφειοκρατίας που αντιμετωπίζουν με το Ελληνικό δημόσιο. Τέλος, όλοι μπορούμε να οργανώσουμε και να οργανωθούμε σε ομάδες και δίκτυα προστασίας μεταναστών όχι μόνο για ανθρωπιστική αλλά και αντιρατσιστική δράση και αντιπροπαγάνδα.
Αν όλα τα παραπάνω σε κάποιους ακούγονται υποθέσεις που θα έπρεπε να έχουν φροντίσει οι μετανάστες από μόνοι τους ή χώρα από την οποία πρήλθαν, τότε πραγματικά δεν γνωρίζει την φτώχεια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο τρίτος κόσμος. Αν στην ανθρωπιστική κρίση που αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι δεν απαντήσουμε σήμερα με ανθρωπιστική βοήθεια και αντιρατσιστική δράση τότε αύριο οι νεοναζί του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής θα δημιουργήσουν καινούργιους Άγ(ρ)ιους Παντελεήμονες με τη συναίνεση της ΝΔ και μέρους της κοινωνίας. Μπορούμε να διαλέξουμε αν θα αποπροσανατολιστεί η κοινωνία προς το μίσος και το ρατσισμό ή προς λύσεις ανθρωπιάς ώστε να επανέλθει και πάλι στα υπόλοιπα σοβαρά προβλήματα.
Για όποιον ενδιαφέρεται: 14o Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ 2009
Πρώτα απ' όλα όλοι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να καταγραφούν. Να υπάρξει μια καταγραφή να δούμε ποιοί είναι και ποιά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αυτό είναι το πρώτο και βασικό που πρέπει να κάνουμε σαν κοινωνία για να έχουμε μια εικόνα επί αυτών τον ανθρώπων και να μην οδηγούμαστε σε πολιτικές "τσουβαλιάσματος". Δεύτερον, πρέπει να γίνει ένας υγιεινομικός έλεγχος τόσο στους ίδιους όσα και στα σημεία διαμονής τους. Έτσι και αυτοί θα γνωρίζουν αν πάσχουν από κάποια ασθένια αλλά και εμείς θα είμαστε σε θέση να παράσχουμε την αντίστοιχη ιατροφαρμακευτική βοήθεια και τα αναγκαία μέσα για την υγιεινή τους. Ειδικά κλιμάκια από γιατρούς και νοσηλευτές μπορούν να συσταθούν για την απαραίτητη βοήθεια σε αυτό το θέμα. Τρίτον, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι του δήμου Αθηναίων θα πρέπει να δεσμευτούν ώστε η οικία τους να μην αποτελεί κάποιο ετοιμόροπο και βρώμικο κτήριο αλλά ένα κατάλληλο οίκημα. Οποσδήποτε κάποιοι μετανάστες πρέπει να μεταφερθούν και στα προάστια της Αθήνας αλλά και σε επαρχειακές πόλεις. Σε καμία περίπτωση στα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ετοιμάζει η κυβέρνηση.
Τέταρτον πρέπει συντονισμένα και με έλεγχο να οργανωθούν συσσίτια και προσφορές ειδών πρώτης ανάγκης. Για μερικούς μετανάστες ακόμη και η τροφή και το καθαρό νερό αποτελούν είδη καθημερινού αγώνα ενώ ο ρουχισμός τους είναι στοιχειώδης. Επιτακτική είναι και η ανάγκη για μέσα καθαριότητας και απολύμανσης τόσων τον ιδίων όσο και τον χώρων διαβίωσής τους. Πέμπτον, σε επίπεδο εκπαίδευσης, πρέπει να υπάρξει διοχέτευση σε σχολεία μεταναστών όπως αυτά που προς το παρόν λειτουργούν εθελοντικά από δασκάλους και καθηγητές. Η εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας θα είναι κομβικό σημείο για να ενσωματωθούν στον Ελληνικό κοινωνικό ιστό χωρίς δυσκολίες συνενόησης. Έκτον, πρέπει με αυτόνομες οργανώσεις και νομικές επιτροπές να καταοχυρωθούν τα διάφορα δικαιώματα τους όπως αυτά ορίζονται από το σύνταγμά μας και τις διεθνής συνθήκες. Επίσης, ίσως έτσι μπορέσουν να καταπολεμήσουν και το τέρας της γραφειοκρατίας που αντιμετωπίζουν με το Ελληνικό δημόσιο. Τέλος, όλοι μπορούμε να οργανώσουμε και να οργανωθούμε σε ομάδες και δίκτυα προστασίας μεταναστών όχι μόνο για ανθρωπιστική αλλά και αντιρατσιστική δράση και αντιπροπαγάνδα.
Αν όλα τα παραπάνω σε κάποιους ακούγονται υποθέσεις που θα έπρεπε να έχουν φροντίσει οι μετανάστες από μόνοι τους ή χώρα από την οποία πρήλθαν, τότε πραγματικά δεν γνωρίζει την φτώχεια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο τρίτος κόσμος. Αν στην ανθρωπιστική κρίση που αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι δεν απαντήσουμε σήμερα με ανθρωπιστική βοήθεια και αντιρατσιστική δράση τότε αύριο οι νεοναζί του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής θα δημιουργήσουν καινούργιους Άγ(ρ)ιους Παντελεήμονες με τη συναίνεση της ΝΔ και μέρους της κοινωνίας. Μπορούμε να διαλέξουμε αν θα αποπροσανατολιστεί η κοινωνία προς το μίσος και το ρατσισμό ή προς λύσεις ανθρωπιάς ώστε να επανέλθει και πάλι στα υπόλοιπα σοβαρά προβλήματα.
Για όποιον ενδιαφέρεται: 14o Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ 2009
Last edited by PASCAL on Sat Jun 13, 2009 6:28 pm, edited 6 times in total.
- marios
- Wow! Terabyte level
Με άλλα λόγια όσοι είναι αριστεροί και μένουν σε αυτές τις περιοχές είναι υποκριτές;rapadder wrote:Δεν ξέρεις πόσο με εκνευρίζουν οι υποκριτές αριστερό-μπαρούφες βορείων/ νοτίων προαστείων.aguero88 wrote:Οκ. Οι κυράτζες της Κηφισιάς βγάζουν τον αγαπητό Σύριζα με 12 τις εκατό....Επειδή έχουν ευαισθησία στα θέματα περιβάλλοντος και των μεταναστών....Και οι αχρείοι του Κέντρου της Αθήνας ψηφίζουν Καρατζαφέρη.....Έχουν πάει οι κυράτζες να ζήσουν στον Αγ. Παντελεήμονα; ¨Έχουν πάει τα “αναρχικά” παιδιά τους στα σχολεία που πήγαν τα παιδιά του Αγ. Παντελεήμονα;
Όχι!
Να θυμίσω ότι ο λόρδος Byron ήταν Άγγλος προεστός, ο οποίος (πέρα από όλα τα άλλα) ήρθε στην Ελλάδα και πολέμισε στην Ελληνική Επανάσταση(και πέθανε στο Μεσσολόγγι από πυρετό). Αυτό τον κάνει(με την ίδια λογική) υποκριτή σε σχέση με τους υπόλοιπους εθελοντές που πολέμησαν στην Ελλάδα επειδή δεν είχε νιώσει καταπίεση;
Υ.Γ.: Η γνώμη μου για τα περισσότερα παιδιά από ΒΠ είναι γνωστή(παιδιά χωρίς προσωπικότητα). Αλλά διαφωνώ στο ότι μπορείς να τσουβαλιάζεις άτομα λόγω του που μένουν!
++rapadder wrote:Γενικότερο σχόλιο: Έχουμε το κράτος και τους πολιτικούς που μας αξίζει...
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα!
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- rapadder
- Gbyte level
Έχεις δίκιο, παρασύρθηκα... Απλά θέλω να πώ ότι κάποιοι κρίνουν εκ του ασφαλούς
.

... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- kostas_naxos
- byte level
- Academic status: N>4
Ενα περιστατικο θελω να αναφερω σχετικα με ολα αυτα. Ακουσα χτες στο λεωφορειο εναν ηλικιωμενο να αναφερεται στους μεταναστες στο κεντρο. Λεει λοιπον ο παππους σχεδον κατα γραμμα "Εμας εκει περα που μενω ηρθαν με κατι ροπαλα του μπειζμπολ και τους στειλανε ολους στο νοσοκομειο και καθαρισε η γειτονια... Δε μπορουν να το κανουν αυτο και εδω κατω?? Τοσα παλικαρια εχουμε... "
τι να του πεις που ειναι και σε κρισιμη ηλικια...
τι να του πεις που ειναι και σε κρισιμη ηλικια...
for one moment
i wish you'd hold your stage
with no feelings at all
open minded
i'm sure i used to be so free
http://steelfm.gr
Feel The Steel
with no feelings at all
open minded
Feel The Steel
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Ο Pascal διατύπωσε μια μεστή και ρεαλιστική πρόταση, που διακρίνεται για την ανθρωπιά και το σεβασμό της στον αδύνατο και στον κατατρεγμένο συνάνθρωπό μας. Ελπίζω η "συντεταγμένη Πολιτεία" να βαδίσει σε ένα τέτοιο δρόμο, αν και οι καιροί φοβούμαι ότι για άλλα μας προειδοποιούν...
Δ. Γκρ.
ΥΓ. Αλήθεια, πόσοι από εμάς είμαστε παιδιά/εγγόνια μεταναστών; Ο παππούς μου, ο μπαρμπα-Μήτσος Γκρίτζαλης, έστρωνε γραμμές για τον αμερικάνικο σιδηρόδρομο στο Σικάγο τη δεκαετία του 1910-20. Να το ξεχάσω επειδή σήμερα έτυχε να ανήκω στους "ευνοημένους" της Ιστορίας;
Δ. Γκρ.
ΥΓ. Αλήθεια, πόσοι από εμάς είμαστε παιδιά/εγγόνια μεταναστών; Ο παππούς μου, ο μπαρμπα-Μήτσος Γκρίτζαλης, έστρωνε γραμμές για τον αμερικάνικο σιδηρόδρομο στο Σικάγο τη δεκαετία του 1910-20. Να το ξεχάσω επειδή σήμερα έτυχε να ανήκω στους "ευνοημένους" της Ιστορίας;
Επιβεβαιωνομαι οταν λεω πως οι αναρχικοι εχουν φαντασιωσεις οτι ζουν στον Β' Π.Π., με Ναζι, SS κλπ κλπPASCAL wrote:Σίγουρα κάποιοι θα ήθελαν η λύση να είναι οι απελάσεις, τα πογκρόμ, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και οι θάλαμοι αερίων

Για να λεμε την αληθεια ομως, η πλειοψηφια του ελληνικου πληθυσμου, ολα τα παραπανω που γραφει ο pascal θα τα εβλεπε θετικα για τους αναρχικους, και οχι για τους μεταναστες που στο κατω κατω αυτοι ειναι χρησιμοι.

Ενα καλο παραδειγμα ειναι το πετροβολημα που εφαγαν αυθορμητα και ενστικτωδως οι αναρχικοι απο τους κατοικους ενος χωριου στην Ευβοια, οπου οι αναρχικοι πηγαν (βγαινοντας απο το ασυλο τους) να "διαδηλωσουν" εναντια στους "κακους φαλλοκρατες" ντοπιους!
Last edited by jimm on Wed Jun 17, 2009 10:47 am, edited 1 time in total.
Μπράβο το βρήκες! Το θέμα του topic είναι "10 τρόποι για να εξοντόσουμε έναν αναρχικό"!!jimm wrote:Επιβεβαιωνομαι οταν λεω πως οι αναρχικοι εχουν φαντασιωσεις οτι ζουν στον Β' Π.Π., με Ναζι, SS κλπ κλπPASCAL wrote:Σίγουρα κάποιοι θα ήθελαν η λύση να είναι οι απελάσεις, τα πογκρόμ, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και οι θάλαμοι αερίων![]()
![]()
Για να λεμε την αληθεια ομως, η πλειοψηφια του ελληνικου πληθυσμου, ολα τα παραπανω που γραφει ο pascal θα τα εβλεπε θετικα για τους αναρχικους, και οχι για τους μεταναστες που στο κατω κατω αυτοι ειναι χρησιμοι.
Ενα καλο παραδειγμα ειναι το πετροβολημα που εφαγαν αυθορμητα και ενστικτωδως οι αναρχικοι απο τους κατοικους ενος χωριου στην Ευβοια, οπου οι αναρχικοι πηγαν (βγαινοντας απο το ασυλο τους) να "διαδηλωσουν" εναντια στους "κακους φαλλοκρατες" ντοπιους!

Με τα της ουσίας τώρα.
Η γενική μου άποψη είναι μηδενιστική στο συγκεκριμένο θέμα.Ασχέτως με το τι πιστεύω για τους μετανάστες και τους τρόπους αντιμετώπισής τους ή ένταξης τους, πιστεύω ότι είναι κατά κάποιο τρόπο επιδεικτική αδιαφορία να πάμε να λύσουμε το θέμα των μεταναστών, όταν δεν έχουμε λύσει καν τα βασικά προβλήματα των Ελλήνων (Ελλήνων πολιτών για την ακρίβεια).
Όταν για τον Έλληνα πολίτη δεν υπάρχουν λεφτά για να πάρει την σύνταξή του, όταν δεν υπάρχουν δουλειές για να μεγαλώσει την οικογένειά του, όταν ακόμα και οι δουλειές που υπάρχουν δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές υποχρεώσεις μιας οικογένειας, όταν η παιδεία που τους δίνεται είναι ελλιπής και άκρως αποπροσανατολισμένη,όταν δεν υπάρχει η απαραίτητη ιατρική περίθαλψη με νοσοκομεία τρώγλες και γιατρούς που δεν πληρώνονται, όταν δεν μπορεί να νιώσει ασφαλής σε αυτή τη χώρα όπου η αστυνομία υπολειτουργεί και το έγλημα ανθίζει (ημεδαπό και αλλοδαπό), όταν δεν υπάρχει ένα κράτος που να το νοιάζει ο πολίτης και όχι μόνο το πως θα οικονομίσουν οι υμέτεροι της εκάστοτε κυβερνούσας παράταξης, τότε πώς είναι δυνατόν να διαχειριστούμε τους ήδη υπάρχοντες μετανάστες και ακόμα περισσότερο πώς να δεχτούμε παρισσότερους??
Δεν είμαι υπέρ ή κατά των μεταναστών γιατί απλούστατα για μένα είναι όλοι άνθρωποι και δεν τους ξεχωρίζω.
Αλλά το λέω και το πιστεύω ότι δεν μπορούμε να τους διαχειριστούμε όταν δεν μπορούμε να κάνουμε τα στοιχειώδη για τους Έλληνες πολίτες.
Ξέρουμε ότι το κράτος φταίει για αυτό, αλλά γεγονός είναι ότι αυτό το κράτος αξίζουμε βάση της συμπεριφοράς μας, της νοοτροπίας και της αδιαφορίας μας.
Επίσης γεγονός είναι ότι αυτό το κράτος έχουμε και πρέπει να δουλέψουμε με ότι έχουμε, όσο παράλληλα θα δουλεύουμε για να καλυτερέψουμε αυτό που έχουμε.
Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τους μετανάστες και να προλάβουμε την επερχόμενη έκρηξη και την διαφαινόμενη δημιουργία γκέτο, είναι να αντιμετωπίσουμε τη βάση του προβλήματος , που έιναι η έλλειψη κράτους.
Μετά πρέπει να φτιάξουμε ένα κράτος για τον Έλληνα πολίτη, και όταν μπορεί να δώσει σε αυτόν τα στοιχειώδη, να ασχοληθούμε με τους μετανάστες.
Μεχρι τότε δεν ξέρω τι μπορούμε να τους κάνουμε, αλλά σίγουρα με αυτό το κράτος δεν μπορούμε να τους κάνουμε τίποτα.
Στο κάτω κάτω αυτή είναι η βασική ιδεολογία του μετανάστη.Πηγαίνω σε μια χώρα που χρειάζονται παραπάνω εργατικά χέρια από αυτά που μπορεί να προσφέρει ο γηγενής πληθυσμός. Όταν εδώ δεν έχουμε δουλειές ούτε για τους Έλληνες πολίτες, πώς θα ενσωματώσουμε τους μετανάστες?
Κακά τα ψέματα, αυτή είναι η κατάσταση.Συμπεράσματα δικά σας.Όποια όμως από τις λύσεις που προτείνεται παραπάνω και να δούμε, αυτομάτως σκέφτομαι μια ταμπελίτσα ''ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ".............................

- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
εννοεις το χωριο που μαθητες ειχαν βιασει μια 15 χρονη μεταναστρια και οι κατοικοι του χωριου ελαγαν "καλα της εκαναν" ?jimm wrote: Ενα καλο παραδειγμα ειναι το πετροβολημα που εφαγαν αυθορμητα και ενστικτωδως οι αναρχικοι απο τους κατοικους ενος χωριου στην Ευβοια, οπου οι αναρχικοι πηγαν (βγαινοντας απο το ασυλο τους) να "διαδηλωσουν" εναντια στους "κακους φαλλοκρατες" ντοπιους!
Εσυ οταν ακους για στρατοπεδα υποδοχης μεταναστων φανταζεσαι οτι τους κερνανε πιτσες, μπυρες και τους προσφερουν και 1 δωματιο 150 τετραγωνικων στον καθενα για να αραξουν την αφεντια τους?
Wolfen αν δεν κάνω λάθος στο συγκεκριμένο χωριό δεν είχαν πάει αναρχικοί αλλά αυτόνομοι, δεν θυμάμαι καλά να σου πω την αλήθεια. Επίσης με τον jimm γενικά μην ασχολήσε! Γιος αφεντικού, αφεντικό και ο ίδιος, που απλά γράφει για να τσατίσει και να του δώσουν σημασία. Troll και δεν αξίζει καν να απαντάς..
- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
Και τα 2 βασικα αν και κυριως αν δεν κανω λαθος ηταν αυτονομοι οπως λεςgiak wrote:Wolfen αν δεν κάνω λάθος στο συγκεκριμένο χωριό δεν είχαν πάει αναρχικοί αλλά αυτόνομοι, δεν θυμάμαι καλά να σου πω την αλήθεια.
IMHO για το θέμα το μεταναστών η λύση είναι η εξής. Να σταματήσει να δέχεται νέους μετανάστες η Ελλάδα (a.k.a. καλύτερη φύλαξη των συνόρων) , να αντιμετωπησει το κράτος και με τη σειρά της η Ελληνική κοινωνία τους μετανάστες ώς Έλληνες πολίτες με ίσα δικαιώματα ΚΑΙ υποχρεώσεις και τέλος να πάρει τα κατάλληλα μέτρα για την αύξηση του επιπέδου ζωής του Έλληνα πολίτη. Επειδή όλα αυτά όμως στοιχίζουν σε ψήφους, δεν υπάρχουν ικανοί πολιτικοί κ.τ.λ. κ.τ.λ. μου δημιουργείται μεγάλη περιέργια για την κατάσταση αυτού του τόπου σε 10 χρόνια...
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!

- kostas_naxos
- byte level
και γω σε δεκα χρονια θα θελω να δω τι θα γινεται εδω, απο ενα μικρο χωριο στη ναξο ή απο δανιαMaster_ex wrote:IMHO για το θέμα το μεταναστών η λύση είναι η εξής. Να σταματήσει να δέχεται νέους μετανάστες η Ελλάδα (a.k.a. καλύτερη φύλαξη των συνόρων) , να αντιμετωπησει το κράτος και με τη σειρά της η Ελληνική κοινωνία τους μετανάστες ώς Έλληνες πολίτες με ίσα δικαιώματα ΚΑΙ υποχρεώσεις και τέλος να πάρει τα κατάλληλα μέτρα για την αύξηση του επιπέδου ζωής του Έλληνα πολίτη. Επειδή όλα αυτά όμως στοιχίζουν σε ψήφους, δεν υπάρχουν ικανοί πολιτικοί κ.τ.λ. κ.τ.λ. μου δημιουργείται μεγάλη περιέργια για την κατάσταση αυτού του τόπου σε 10 χρόνια...

for one moment
with no feelings at all
open minded
Feel The Steel
with no feelings at all
open minded
Feel The Steel
Την καλύτερη λύση για το θέμα των μεταναστών την προτείνει το ακροδεξιό κόμμα της αγγλίας.
1ον. Να μην δεχτεί η χώρα τους άλλους μετανάστες.
2ον. Να αποχωρήσουν οικειοθελώς όλοι οι παράνομοι...
...sarcasm...
1ον. Να μην δεχτεί η χώρα τους άλλους μετανάστες.
2ον. Να αποχωρήσουν οικειοθελώς όλοι οι παράνομοι...
...sarcasm...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Επειδη γενικα δεν μου αρεσει το "εξω απο το χορο ολοι πολλα τραγουδια ξερουν" τα δικα μας 5 κομματα τη θεση εχουν παρει επι αυτου?Γιατι εχω την εντυπωση οτι ρητη θεση εχει παρει μονο το ΛΑΟΣ...
- dexter
- Venus Former Team Member
όντως παρόλο που δεν συμφωνώ με τις θέσεις του ΛΑΟΣ τις εκφράζει καθαρά και τις υποστηρίζει..δεν κάνει την πάπια συνέχεια για να μην χάσει ψήφους όπως τα άλλα κόμματα..ultimate_aektzis wrote:Επειδη γενικα δεν μου αρεσει το "εξω απο το χορο ολοι πολλα τραγουδια ξερουν" τα δικα μας 5 κομματα τη θεση εχουν παρει επι αυτου?Γιατι εχω την εντυπωση οτι ρητη θεση εχει παρει μονο το ΛΑΟΣ...
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
Σου θυμίζω ότι ο Καρατζαφέρης υποστήριζε ότι έχει στο γραφείο του φωτογραφία του Che Guevaradexter wrote:όντως παρόλο που δεν συμφωνώ με τις θέσεις του ΛΑΟΣ τις εκφράζει καθαρά και τις υποστηρίζει..δεν κάνει την πάπια συνέχεια για να μην χάσει ψήφους όπως τα άλλα κόμματα..ultimate_aektzis wrote:Επειδη γενικα δεν μου αρεσει το "εξω απο το χορο ολοι πολλα τραγουδια ξερουν" τα δικα μας 5 κομματα τη θεση εχουν παρει επι αυτου?Γιατι εχω την εντυπωση οτι ρητη θεση εχει παρει μονο το ΛΑΟΣ...

Πιο λαικιστής καίγεσαι !!!
- Crab
- Mbyte level
ultimate_aektzis wrote:Επειδη γενικα δεν μου αρεσει το "εξω απο το χορο ολοι πολλα τραγουδια ξερουν" τα δικα μας 5 κομματα τη θεση εχουν παρει επι αυτου?Γιατι εχω την εντυπωση οτι ρητη θεση εχει παρει μονο το ΛΑΟΣ...
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Ελάχιστο ενδεικτικό συμπλήρωμα:
- maria_
- Venus Former Team Member
Παίδες παρακαλώ να σταματήσουν ανάλογες (ανα)δημοσιεύσεις για να μην καταλήξουμε σε κομματική συζήτηση.
Πήρε απάντηση πιστεύω ο ultimate_aektzis στην ερώτησή του
Πήρε απάντηση πιστεύω ο ultimate_aektzis στην ερώτησή του

Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!