Οδηγός σπουδών
- sandra
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Οδηγός σπουδών
Μηχανική μάθηση μάλλον ο κ.Τίτσιας κόβω να παίρνει, αλλά το θέμα είναι αν όντως θα μείνει στο χειμερινό. Επίσης θεωρία παιγνίων όποιος μάθει ας πει!!! Ξαφνικά θέλω να διαλέξω 10 μαθήματα, πώς τα κατάφερα πάλι 

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
-
- Venus Former Team Member
Λογικά θεωρία παιγνίων ο κ. Μαρκάκης όπως και τώρα
- Serendipity
- Gbyte level
ποιος είναι ο κ.Τιτσιας??τώρα ήρθε??είχε κάποιο αλλο μαθημα πιο πριν...δεν εχω ξανακουσει το ονομα...

--

--
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

-
ναι καινούργιος είναι
- sandra
- Wow! Terabyte level
Για παίγνια ρωτάω για εξάμηνο όχι καθηγητή. Κ. Γκριτζαλη δώστε feedback!
Last edited by Ισοβίτης on Wed Sep 16, 2009 3:09 pm, edited 1 time in total.
Reason: Too much intimacy
Reason: Too much intimacy
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Σίγουρα ζιφ, ειναι μάθημα για Β', μετα το Γ' πρέπει να κάνουμε μονο υπολογισιμότητα, πολυπλοκότητα και Αριθμητικούς Αλγορίθμους!Zifnab wrote:Επίσης τομου έκανε εντύπωση ότι δεν είναι πχ Ε' εξαμήνου. Δεν βλέπω να έχει κάτι δραματικό για να είναι Ζ'...3747 Τεχνολογίες και Προγραμματισμός Εφαρμογών στον Ιστό
Γλώσσες προγραμματισμού στον ιστό πλευράς πελάτη: Javascript. Γλώσσες προγραμματισμού στον ιστό
πλευράς εξυπηρετητή: PHP, JSP. Χρήση τυποποιημένων διεπαφών, όπως Google APIs. Tο μοντέλο
προγραμματισμού AJAX. Διαχείριση και ρυθμίσεις λογισμικού εξυπηρέτησης ιστού και εφαρμογών.
Εφαρμοσμένη τεχνολογία λογισμικού για web-based εφαρμογές, το αρχιτεκτονικό πρότυπο REST,
διατήρηση κατάστασης σε εφαρμογές REST, το σχεδιαστικό πρότυπο Model View Controller.

Αυτό το μάθημα σχεδον παντού διδάσκεται στο 6ο εξάμηνο.
που θα πάει θα το δουμε...
- Serendipity
- Gbyte level
Παντως εχουν βαλει τα περισσοτερα ενδιαφεροντα μαθηματα στο χειμερινο εξαμηνο..και με βλεπω να καθομαι και του χρονου στην σχολη για να τα παρω

-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

--Albert Einstein--

- para
- Wow! Terabyte level
Εγώ πάλι βλέπω ότι αν γίνουν τα μαθήματα όπως τα λέει ο οδηγός σπουδών, θα έχω 0 μαθήματα το χειμερινό και 10 το εαρινό 
Καλά, εννοείται ότι δε θα το αφήσω έτσι το χειμερινό

Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Εγω το ανάποδο... εχω 5 στο χειμερινο και 1 στο εαρινο... ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ....para wrote:Εγώ πάλι βλέπω ότι αν γίνουν τα μαθήματα όπως τα λέει ο οδηγός σπουδών, θα έχω 0 μαθήματα το χειμερινό και 10 το εαρινό

- Zifnab
- Academic status: MSc
Ναι επιμένω στην άποψη μου γιατί έτσι όπως είναι θα έχεις φάει στη μάπα το project της Εισαγωγής Επ. Η/Υ,των Βάσεων, Δικτύων I και II, καθώς και της Τεχνολογίας Λογισμικου, οπότε στο μάθημα θα απομένει να μάθεις για το REST και το MVC(αν δεν το έχεις μάθει από hobby για T.Λ), και Javascript που σίγουρα θα έχεις μάθει. Στην Τ.Λ μας ζήτησαν κάτι που έπρεπε κατα τη γνώμη μας να υλοποιηθεί με Ajax για να είναι αξιοπρεπές (livescore με live στοιχηματισμο). Οπότε δεν ξέρω τί μπορεί να μου προσφέρει (πλέον) το μάθημα...Ενώ αν ήταν για το 5ο εξάμηνο θα μου μάθαινε αρκετά...Αν ξελαφρώσουν τα άλλα μαθήματα από τα ανούσια κατ'εμέ web/db/client-server projects και επικεντρωθούν στα δικά τους, τότε ναι το μάθημα είναι σε σωστό εξάμηνο. Αυτή τη στιγμή όμως πιθανολογώ ότι απλά θα προσθέσει άλλο ένα ανούσιο project. Μακάρι να διαψευστώrose wrote:Σίγουρα ζιφ, ειναι μάθημα για Β', μετα το Γ' πρέπει να κάνουμε μονο υπολογισιμότητα, πολυπλοκότητα και Αριθμητικούς Αλγορίθμους!Zifnab wrote:Επίσης τομου έκανε εντύπωση ότι δεν είναι πχ Ε' εξαμήνου. Δεν βλέπω να έχει κάτι δραματικό για να είναι Ζ'...3747 Τεχνολογίες και Προγραμματισμός Εφαρμογών στον Ιστό
Γλώσσες προγραμματισμού στον ιστό πλευράς πελάτη: Javascript. Γλώσσες προγραμματισμού στον ιστό
πλευράς εξυπηρετητή: PHP, JSP. Χρήση τυποποιημένων διεπαφών, όπως Google APIs. Tο μοντέλο
προγραμματισμού AJAX. Διαχείριση και ρυθμίσεις λογισμικού εξυπηρέτησης ιστού και εφαρμογών.
Εφαρμοσμένη τεχνολογία λογισμικού για web-based εφαρμογές, το αρχιτεκτονικό πρότυπο REST,
διατήρηση κατάστασης σε εφαρμογές REST, το σχεδιαστικό πρότυπο Model View Controller.![]()
Αυτό το μάθημα σχεδον παντού διδάσκεται στο 6ο εξάμηνο.

Τουλάχιστον για τα μαθήματα των Δικτύων απ' όσο ξέρω έτσι θα γίνει. Γι' αυτό άλλωστε προστέθηκε σαν νέο μάθημα.Zifnab wrote:Αν ξελαφρώσουν τα άλλα μαθήματα από τα ανούσια κατ'εμέ web/db/client-server projects και επικεντρωθούν στα δικά τους, τότε ναι το μάθημα είναι σε σωστό εξάμηνο.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
γνωρίζει κανείς ποια είναι η αντιστοίχιση των αγγλικών Δ σε πτυχίο αγγλικών? κι όσο σκέφτομαι ότι έχασα το χρόνο μου δίνοντας αυτό το μάθημα....................................
τουλάχιστον θα το γλιτώσουν οι υπόλοιποι...
και κάτι ακόμη.. ουσιαστικά το μάθημα "Στοιχεία Δικαίου της Πληροφορίας" του γενικού κύκλου 0 είναι μάθημα ελεύθερης επιλογής -ένα από τα 4- ε? κρίμα, ειδικά αν διδαχτεί από την κα.Μήτρου.

και κάτι ακόμη.. ουσιαστικά το μάθημα "Στοιχεία Δικαίου της Πληροφορίας" του γενικού κύκλου 0 είναι μάθημα ελεύθερης επιλογής -ένα από τα 4- ε? κρίμα, ειδικά αν διδαχτεί από την κα.Μήτρου.
libre de prejuicios...
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Ναι δεν λογίζεται σαν υποχρεωτικό κάποιου κύκλου...mariori wrote:γνωρίζει κανείς ποια είναι η αντιστοίχιση των αγγλικών Δ σε πτυχίο αγγλικών? κι όσο σκέφτομαι ότι έχασα το χρόνο μου δίνοντας αυτό το μάθημα....................................![]()
τουλάχιστον θα το γλιτώσουν οι υπόλοιποι...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Luke wrote:Τουλάχιστον για τα μαθήματα των Δικτύων απ' όσο ξέρω έτσι θα γίνει. Γι' αυτό άλλωστε προστέθηκε σαν νέο μάθημα.Zifnab wrote:Αν ξελαφρώσουν τα άλλα μαθήματα από τα ανούσια κατ'εμέ web/db/client-server projects και επικεντρωθούν στα δικά τους, τότε ναι το μάθημα είναι σε σωστό εξάμηνο.
Και τα επικοινωνιων και τα υπολογιστων?
Ναι έτσι είχε ακουστεί, τουλάχιστον αυτή ήταν η αρχική ιδέα. Αν έχει αλλάξει κάτι από τότε δε γνωρίζω...
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Πότε θα σιγουρέψουμε το εξάμηνο που θα διδάσκεται κάθε μάθημα? Είναι πολύ σημαντικό στον προγραμματισμό μας..
- Zifnab
- Academic status: MSc
Όπως και επισης Τεχνητή Νοημοσύνη αν θα γίνει φέτος μόνο στο Χειμερινό ή στο Εαρινό λόγω άδειας...
Edit: Απλά αναρωτιέμαι μιας και δεν υπάρχει κάποιος να κάνει T.N σε αντίθεση με C++ που θα την αναλάβει κάποιος άλλος (προσωρινά?)
Edit: Απλά αναρωτιέμαι μιας και δεν υπάρχει κάποιος να κάνει T.N σε αντίθεση με C++ που θα την αναλάβει κάποιος άλλος (προσωρινά?)
-
- Kilobyte level
ΜΑκάρι να μην γίνει αυτό 

Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει,
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει..
κι αν ο κλοιός στενεύει,
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει..
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Αυτος ο Τσιτσας πως τον λενε κατι τετοια μαθηματα δεν λεει οτι κανει?Οποτε γιατι να μην το παρει αυτος?Ειναι και απο την θρυλικη πολη. 

- granny_E
- Kilobyte level
Μόλις ανακοινώθηκε το εξής στο e-class:Zifnab wrote:Όπως και επισης Τεχνητή Νοημοσύνη αν θα γίνει φέτος μόνο στο Χειμερινό ή στο Εαρινό λόγω άδειας...
Ειδικά το ακαδημαϊκό έτος 2009-10 το μάθημα Τεχνητή Νοημοσύνη πρόκειται να διδαχθεί (πάλι από εμένα) το εαρινό εξάμηνο.
Ι. Ανδρουτσόπουλος
- gasparosoft
- Gbyte level
Τίποτα άλλο στο εαρινό θα έχουμε; 

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level