Καταρχάς να ρωτήσω τι εννοέις 2,5 campaign γιατι αυτό δεν το έπιασα.anestis wrote:Να με...
Με 2,5 campaign που παίζω ταυτόχρονα θα έλεγα ότι δεν προλαβαίνω, αλλά ποιόν κοροιδεύω-πάντα υπάρχει χρόνος για D&DΗ ιδέα για εναλλαγη DM είναι καλή, αφού ο χρόνος προετοιμασίας αποτελεί σημαντικό εμπόδιο, τουλάχιστον για τους περισσότερους εντός σχολής.Άλλα έχει το μειονεκτημα ότι η ιστορία θα αργεί να προχωρήσει. Εκτός σχολής θα μπορούσα να ψήσω κάποιον για να κάνει DM...αλλά νομίζω ήδη κάνει DM σε 5-6 παιχνίδια
.
Γενικά υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται, απλά δεν συμπίπτουν εύκολα οι ώρες.Στο Vampire βέβαια ήμασταν πολλοί, εντός και εκτός σχολής οπότε ήταν απίστευτο να μπορούν όλοι πάντα. Γενικά 3-4 φορές τον μήνα έχω συνηθίσει και εγώ, από 4-5 ώρες (βέβαια γίνεται και λιγότερο γίνεται και περισσότερο, απλά κάτω από 2 ώρες δεν έχει νόημακαι πάνω από 12 μπορεί να γίνει κουραστικό (για τον DM)
)
Επίσης πρόσφατα έπαιξα και Star Wars...καλή φάση και αυτό.
Να αρχίσουμε να μαζεύουμε κόσμο για DnD, αρχικά με την σκέψη να αλλάζουμε DM ανά παιχνίδι, ή ανά adventure ή whatever;
Η εναλλαγή DM δεν είναι και άσχημη, μαλιστά αν ο εκάστοτε DM έχει και χαραχτήρα μπορούμε κάλιστα να παίζουμε με ομάλη συνέχεια στο storyline. Οι DMs μπουρούν να κρατάνε τους παίχτες τους στο campaign ή να τους αποσύρουν (πχ τοτε ο fighter αρρωσταίνει και δεν μπορεί να συνοδέψει την ομάδα σε αυτο το quest, αλλα ευτυχώς συναντάνε έναν ranger πρόθυμο να τους βοηθήσει, ο οποίος τυχαία ειναι ο παίχτης του προηγούμενου DM

Επίσης να ρωτήσω τι συστήματα κανόνων είσαι πρόθυμος να παίξεις τόσο σε D&D όσο και σε vampire για να ξέρουμε. Όσο για εκείνον που λές εκτός σχολής, θα το εκτιμούσα αν ρωτούσες αν ενδιαφέρεται για άλλους παίχτες σε δικό του campaign ή καινούργιο και τι έκδοση κανόνων τρέχει.