Στάσεις στα ΜΜΜ και απεργίες

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Στάσεις στα ΜΜΜ

Post by Serendipity » Sun Jan 30, 2011 10:27 pm

Loner wrote:
motouboubati wrote:...Αλλα κατι μου λεει οτι σημερα δε θα βγει ανακοινωση απο τη σχολη.
Πού να πάρει τηλέφωνο ο πρύτανης τον διαχειριστή του site, να κάνει edit τη σελίδα Κυριακάτικα...? :smt016
ο διαχειριστής του σιτε ήταν συμβασιούχος(από αυτούς που δεν του ανανεώνουν την σύμβαση) και δεν είναι απλό cms να προσθέσουν πράγματα και απλώς τα προσθέτει κάποιος με το χέρι.. οπότε υπάρχει μια αργοπορία σχετική με το θέμα!
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
nickpro
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by nickpro » Sun Jan 30, 2011 10:34 pm

Serendipity wrote:
Loner wrote:
motouboubati wrote:...Αλλα κατι μου λεει οτι σημερα δε θα βγει ανακοινωση απο τη σχολη.
Πού να πάρει τηλέφωνο ο πρύτανης τον διαχειριστή του site, να κάνει edit τη σελίδα Κυριακάτικα...? :smt016
ο διαχειριστής του σιτε ήταν συμβασιούχος(από αυτούς που δεν του ανανεώνουν την σύμβαση) και δεν είναι απλό cms να προσθέσουν πράγματα και απλώς τα προσθέτει κάποιος με το χέρι.. οπότε υπάρχει μια αργοπορία σχετική με το θέμα!
Είχαν ολόκληρο υπάλληλο για διαχειριστή ενός site ????????? Για αυτό μας φέραν την τρόικα . :-p
Ισοβίτης
Venus Former Team Member

Post by Ισοβίτης » Sun Jan 30, 2011 11:23 pm

Serendipity wrote:
Loner wrote:
Πανεπιστήμιο με Τμήμα Πληροφορικής και δεν έχει ένα CMS στην ΕΠΙΣΗΜΗ ιστοσελίδα του;;; :shock:
Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί...

Image

Find me: Image Image Image Image Image
miv
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 2nd year

Post by miv » Mon Jan 31, 2011 1:01 pm

24ωρη και σε μετρό και σε λεωφορεία έχει αύριο, δεν γνωρίζω μόνο για τον ηλεκτρικό. Εντελώς ανεύθυνοι αν δεν μεταφερθούν τα μαθήματα, πως ακριβώς περιμένουν να πάμε; Με τα πόδια ή 10+10=20 ευρώ ταξί;
http://www.newsday.gr/article/24202/kai ... o-e-athena
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα:
http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Mon Jan 31, 2011 1:08 pm

miv wrote:24ωρη και σε μετρό και σε λεωφορεία έχει αύριο, δεν γνωρίζω μόνο για τον ηλεκτρικό. Εντελώς ανεύθυνοι αν δεν μεταφερθούν τα μαθήματα, πως ακριβώς περιμένουν να πάμε; Με τα πόδια ή 10+10=20 ευρώ ταξί;
http://www.newsday.gr/article/24202/kai ... o-e-athena
και ο ησαπ υπολειτουργεί...
αλλά αν δεν κάνει απεργία και ο ησαπ δύσκολα το κόβω να ακυρώνουν μαθήματα :smt011
miv
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by miv » Mon Jan 31, 2011 1:10 pm

Ο ΗΣΑΠ έτσι όπως λειτουργεί εξυπηρετεί (?) μόνο Κηφισιά-Αττική, δεδομένου ότι δεν υπάρχει μετρό.
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα:
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Mon Jan 31, 2011 1:24 pm

miv wrote:Ο ΗΣΑΠ έτσι όπως λειτουργεί εξυπηρετεί (?) μόνο Κηφισιά-Αττική, δεδομένου ότι δεν υπάρχει μετρό.
και Πειραιά-Μοναστηράκι
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Mon Jan 31, 2011 1:29 pm

τι σημασία έχει ρε παιδιά?? εδώ και σήμερα που δε λειτουργούν είδατε ανακοίνωση?? απορώ με τα παιδιά που έγραφαν σήμερα Ανάκτηση Πληροφοριών γιατί δε διαμαρτύρονται..
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
Lifer
Mbyte level
Mbyte level

Post by Lifer » Mon Jan 31, 2011 1:42 pm

Σημερα εχει λεωφορεια.Ενταξη μπορει να εχει στασει το μεσημερι αλλα κατεβαινεις πιο νωρις.. και γυριζεις λιγο πιο αργα
Μην λεμε και οτι θελουμε δηλαδη! χωρις καθολου μεσα στο κεντρο ΔΕΝ κατεβαινεις.Μονο με εληκοπτερο.
μπορει να εχει και τπτ συγκεντρωσεις αυριο
miv
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by miv » Mon Jan 31, 2011 2:19 pm

enum21 wrote:
miv wrote:Ο ΗΣΑΠ έτσι όπως λειτουργεί εξυπηρετεί (?) μόνο Κηφισιά-Αττική, δεδομένου ότι δεν υπάρχει μετρό.
και Πειραιά-Μοναστηράκι
Κι απ'το Μοναστηράκι με τα πόδια;
Ελπίζω τουλάχιστον να έχει τρόλλευ...
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Mon Jan 31, 2011 2:47 pm

miv wrote: Κι απ'το Μοναστηράκι με τα πόδια;
Ελπίζω τουλάχιστον να έχει τρόλλευ...
------
24ωρη απεργία σε ΜΕΤΡΟ & ΗΣΑΠ. Τρόλλεϋ, Τραμ & Προαστιακός κυκλοφορούν κανονικά.
Μέχρι τις 16:00 η στάση εργασίας των Λεωφορείων. Η κυκλοφορία τους αναμένεται να αποκατασταθεί έως τις 17:00.
Από http://twitter.com/athenstransport
dimitra13
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by dimitra13 » Mon Jan 31, 2011 3:00 pm

Lifer wrote:Σημερα εχει λεωφορεια.Ενταξη μπορει να εχει στασει το μεσημερι αλλα κατεβαινεις πιο νωρις.. και γυριζεις λιγο πιο αργα
Μην λεμε και οτι θελουμε δηλαδη! χωρις καθολου μεσα στο κεντρο ΔΕΝ κατεβαινεις.Μονο με εληκοπτερο.
μπορει να εχει και τπτ συγκεντρωσεις αυριο

Η στάση εργασίας είναι 5ωρη!!!!Ξεκινάει στις 11 που σημαίνει οτι αρχίζουν να αποσύρονται τα λεωφορεία απο τις 10 και θα έχουν αποκατασταθεί στις 5!Είναι πολλές οι ώρες ρε συ για να πεις απλά οτι θα γυρίσεις λίγο πιο αργά....ειδικά αυτοι που γράφουν νωρίς πρωί μεχρι 11 πχ...
πάντως πέρσι βγαίναν εγκαίρως οι ανακοινώσεις στη σχολή και όπου φαινόταν οτι οι φοιτητές θα αντιμετωπίσουν δυσκολία ακυρώνονταν τα μαθήματα...τώρα γτ έτσι...?

σίγουρα αύριο και τετάρτη δεν έχει λεωφορεία αλλα όπως φαίνεται και το μετρό θα απεργήσει...να δω..θα δούμε καμμια ανακοίνωση..?
Ισοβίτης
Venus Former Team Member

Post by Ισοβίτης » Mon Jan 31, 2011 3:09 pm

dimitra13 wrote:σίγουρα αύριο και τετάρτη δεν έχει λεωφορεία αλλα όπως φαίνεται και το μετρό θα απεργήσει...να δω..θα δούμε καμμια ανακοίνωση..?
Προτείνω οι υπεύθυνοι για τις ανακοινώσεις να ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά. Το ξύσιμο προκαλεί κίνδυνο αιματώματος...

Image

ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Mon Jan 31, 2011 3:28 pm

Ισοβίτης wrote: Προτείνω οι υπεύθυνοι για τις ανακοινώσεις να ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά. Το ξύσιμο προκαλεί κίνδυνο αιματώματος...
:lol: :lol:
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Mon Jan 31, 2011 3:46 pm

Από την άλλη όμως έχουμε χάσει αρκετές μέρες λόγω των ΜΜΜ. Δεν γίνεται να είναι το πανεπιστήμιο όμηρος των ΜΜΜ. Αν πραγματικά δεν υπάρχει τρόπος τότε ναι να κλείσει.Αλλά δεν μας παίρνει να ακυρώνουμε μέρες έτσι αβέρτα.

Σήμερα δουλεύαν τραμ και τρόλλευ όλη μέρα. και λεωφορεία κάποιες ώρες. Ήταν δύσκολο, αλλά όχι ακατώρθωτο.

Και εγώ σήμερα έδινα ανάκτηση.Εγώ βολεύτηκα. Αλλά γενικά άμα θες δεν πάνε χαμένες οι ώρες σου. Έχουμε labs και βιβλιοθήκη.
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Mon Jan 31, 2011 3:51 pm

Χωρίς Μετρό για να κάνεις 2 km στην Μεσογείων με αυτοκίνητο/λεωφορείο θες τουλάχιστον 60 λεπτά. Για να φτάσεις σχολή (το έχει κάνει ένας φίλος μου σε ανάλογη περίσταση) θες πάνω από 3 ώρες. Ε, δεν βγαίνει με τίποτα. Μόνο με παπάκι πας κι αυτό ρισκάροντας την ζωή σου ουσιαστικά. Γερό πουλάκι θα φάω αύριο.

ΥΓ: Καιρός να γίνουν όλα ιδιωτικά να ησυχάσουμε. Πληρώνουμε που πληρώνουμε....
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Mon Jan 31, 2011 3:58 pm

gasparosoft wrote:Χωρίς Μετρό για να κάνεις 2 km στην Μεσογείων με αυτοκίνητο/λεωφορείο θες τουλάχιστον 60 λεπτά. Για να φτάσεις σχολή (το έχει κάνει ένας φίλος μου σε ανάλογη περίσταση) θες πάνω από 3 ώρες. Ε, δεν βγαίνει με τίποτα. Μόνο με παπάκι πας κι αυτό ρισκάροντας την ζωή σου ουσιαστικά.
QFT δεν εχω καταλαβει πώς λενε όλοι με τετοια ευκολία "ε νταξει παρε λεωφορείο". Οταν δεν έχει μετρό η Μεσογείων και Αλεξάνδρας είναι πήχτρα σε όλο το μήκος. Εχω φαει 1 ωρα να φτάσω μέχρι Μιχαλακοπούλου με λεωφορείο απο χολαργό.

Λοιπόν no subway no exams και QQ για εμας που μενουμε στο διαολο κι ακομα παραπέρα.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Mon Jan 31, 2011 4:12 pm

H μηχανη είναι αντικειμενικα η καλυτερη λύση..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
dimitra13
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by dimitra13 » Mon Jan 31, 2011 4:31 pm

stoupeace wrote: QFT δεν εχω καταλαβει πώς λενε όλοι με τετοια ευκολία "ε νταξει παρε λεωφορείο".
εεε μα....λες και δε μετράμε απόσταση,κίνηση και τους εκατοντάδες επιβάτες που μετά απο το πρώτο μισάωρο απλά δε μπορείς να αναπνεύσεις...
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Mon Jan 31, 2011 4:32 pm

Ναι ρε παιδιά, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ να γίνουμε όμηροι των ΜΜΜ. Δηλαδή τι, όποτε θα γουστάρει ο καθένας θα μας γ@μ@ει το πρόγραμμα και το δικό μας και ενός ολόκληρου πανεπιστημίου? Μας το έχουν κάνει ήδη σκ@τ@ τουλάχιστον να προσπαθήσουμε να μην τελειώσουμε την εξεταστική Μάρτιο

@gasparosoft: εσύ μένεις μακριά, το ξέρω. Και πολλοί ακόμα μένουν μακριά. Αλλά αν δεν ήταν η σχολή σου αλλά η δουλειά σου, τι θα έκανες?? Θα έλεγες στο αφεντικό "αφεντικό δεν έχει μετρό σήμερα και βαριέμαι να είμαι 4 ώρες στους δρόμους" ??

Πάντως αύριο πραγματικά θα παίξει πρόβλημα, γιατί no metro + no buses είναι αρκετό για να μην μπορεί να μετακινηθεί πάνω από το 70% των φοιτητών.
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Mon Jan 31, 2011 4:43 pm

nickpro wrote:@gasparosoft: εσύ μένεις μακριά, το ξέρω. Και πολλοί ακόμα μένουν μακριά. Αλλά αν δεν ήταν η σχολή σου αλλά η δουλειά σου, τι θα έκανες?? Θα έλεγες στο αφεντικό "αφεντικό δεν έχει μετρό σήμερα και βαριέμαι να είμαι 4 ώρες στους δρόμους" ??
Αν η δουλειά μου μου παρείχε χώρο για να βάλω το αμάξι δεν θα είχα πρόβλημα να πάω με το αυτοκίνητο. Σε αντίθετη περίπτωση θα έκανα 4 ώρες να φτάσω, αλλά ουσιαστικά θα ήμουν εκεί μόνο σωματικά. Οπότε το αφεντικό θα έχανε.
Η σχολή , η οποία βρίσκεται στο χειρότερο σημείο της Αττικής και σε άλλη χώρα ουσιαστικά, δεν μας παρέχει ούτε parking (όπως υπάρχει στο ΕΜΠ/Πανεπιστήμιο Αθηνών) ούτε τίποτα. Ε σε αυτές τις περιπτώσεις ας ακυρώσουν τα μαθήματα. Το ίδιο θα αποδώσω εγώ στο μάθημα αν έχω κάνει 4 ώρες να έρθω με κάποιον άλλο που θα κάνει 15 λεπτά ή και 1 ώρα;

Και ναι είμαστε όμηροι των ΜΜΜ, γιατί η σχολή βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Ας την έφτιαχναν αλλού (τα ανατολικά προάστια είναι άδεια) όπου θα μπορούσες να πας εύκολα με αυτοκίνητο αλλά και με ΜΜΜ.
Ισοβίτης
Venus Former Team Member

Post by Ισοβίτης » Mon Jan 31, 2011 4:46 pm

Στο αφεντικό αρκεί να έχω έτοιμη τη δουλειά πριν το deadline. Μπορώ να πάω με 5 ώρες καθυστέρηση και να ξενυχτήσω στην εταιρία για να βγει η δουλειά. No problem at all.

Από τη στιγμή που οι υπεύθυνοι δεν έχουν τα @@ να κρίνουν την απεργία παράνομη, καταχρηστική, εκβιαστική και φασιστική, το Πανεπιστήμιο οφείλει να προσαρμοστεί στις ανάγκες ημών των πελατών του.

gasparosoft++++++;

Image

Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”