Κατάληψη

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked

Είστε ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ της κατάληψης στο ΟΠΑ

ΥΠΕΡ
38
28%
ΚΑΤΑ
96
72%

Total votes: 134
tZoLe
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by tZoLe » Wed Jun 14, 2006 11:59 am

AnINffected wrote:
Ελάτε, δεν είναι τόσο δύσκολο.
Εσείς ποιά νομίζετε οτι είναι τα όρια;νομίζω οτι αφού γράφετε και εδώ τα γνωρίζετε ήδη.
Δεν αρκεί να τα γνωρίζω εγώ και εσύ συνάδερφε...Το να θέτεις όρια στον εαυτό σου και να σέβεσαι τις ελευθερίες του άλλου είναι δυστυχώς προνόμιο λίγων ανθρώπων σήμερα. Είναι θέμα χαρακτήρα, εμπειριών και κύριως παιδείας. Για να βρεις αυτά τα όρια πρέπει να είσαι έτοιμος να θυσιάσεις . Όσο δεν συνειδητοποιούμε πως η Δημοκρατία απαιτεί αμοιβαίους συμβιβασμούς και έχει κάποιο κόστος, τόσο θα υπολειτουργούμε σαν κοινωνία.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Wed Jun 14, 2006 12:54 pm

Και φυσικά το να κλείνεις τη σχολή μην επιτρέποντας σε συμφοιτητές σου να πάρουν πτυχίο είναι σαν να βάζεις όρια στον εαυτό σου ενώ αποτελεί και δείγμα σεβασμού στις ελευθερίες τους. Και το να είσαι σε όλα εξ ορισμού αντί επειδή προέρχονται απο συγκεκριμένο κόμμα αποτελεί αμοιβαίο συμβιβασμό.

Που είσαι ρε Ισοκράτη να ακούσεις...
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Wed Jun 14, 2006 12:56 pm

georgie wrote:Η εξεταστική απο οτι λένε θα πάει τον σεπτέμβρη. Απλώς τώρα προσπαθούν οι φοιτητες να πείσουν τους καθηγητές να βάλουν 3η εξεταστική για τους επί πτυχίο.

Αυτάάάά..

υγ. καλό θα τάνε να πηγαίνουμε όλοι στις γενικές συνελεύσεις για να ενημερωνόμαστε κιόλας..
Προσωπικα δεν θεωρω οτι ειναι ενημερωση το "απ'οτι λενε θα παει για Σεπτεβρη" και μαλλον προσπαθουν να πανε για 3η εξεταστικη...

Γενικοτερα σε οσες συνελευσεις εχω παει, δεν κερδισα τιποτα

ΥΓ. Δεν την λεω σε εσενα, γενικη παρατηρηση ειναι... :cool:
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Wed Jun 14, 2006 1:04 pm

Proxenos wrote:Και φυσικά το να κλείνεις τη σχολή μην επιτρέποντας σε συμφοιτητές σου να πάρουν πτυχίο είναι σαν να βάζεις όρια στον εαυτό σου ενώ αποτελεί και δείγμα σεβασμού στις ελευθερίες τους. Και το να είσαι σε όλα εξ ορισμού αντί επειδή προέρχονται απο συγκεκριμένο κόμμα αποτελεί αμοιβαίο συμβιβασμό.
Κι όταν κλείνουν το δρόμο οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές, ενώ εσύ βιάζεσαι να πας σε κάποιο σημαντικό ραντεβού πάλι καταπατούν τις ελευθερίες σου???
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"

έτσι

Dog oF wAr
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by Dog oF wAr » Wed Jun 14, 2006 1:33 pm

tZole wrote:Κι όταν κλείνουν το δρόμο οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές, ενώ εσύ βιάζεσαι να πας σε κάποιο σημαντικό ραντεβού πάλι καταπατούν τις ελευθερίες σου???
Φυσικά καταπατούν τις ελευθερίες μου, αλλά εκεί δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατί και αυτοί πρέπει να ακουστούν! Η περίπτωση του Πανεπιστημίου είναι διαφορετική. Κρατώντας τη σχολή κλειστή θίγεις τους φοιτητές και μόνον. Δεν είναι μέσο πάλης γιατί καταπατάς τα δικαιώματα του φοιτητή χωρίς να επηρεάζεις αυτούς τους οποίους θέλεις να παλέψεις.

Και επιτέλους, ποιοι είναι αυτοί οι "εργαζόμενοι" και "συνδικαλιστές"; Έχουμε καταντήσει να λέμε εργαζόμενοι και να εννοούμε αυτούς που είναι υπάλληλοι! Μήπως αυτοί είναι περισσότερο άνθρωποι από μένα και σένα; Ο ελεύθερος επαγγελματίας δηλαδή δεν είναι εργαζόμενος; Το γεγονός ότι κλείνοντας το δρόμο εμποδίζεις κάποιους άλλους εργαζόμενους να θρέψουν τις οικογένειές τους το σκέφτηκε κανείς; Και πάλι, εγώ σου λέω ότι ΟΚ μπορούν να κλείνουν κάποτε το δρόμο διότι δεν μπορούν να ακουστούν αλλιώς. Αυτό όμως γίνεται με την ΑΝΟΧΗ των υπολοίπων (επειδή καταλαβαίνουν τα προβλήματά τους) και όχι με την υποχρέωσή τους να υποχωρίσουν.

Ενδεικτικά πάντως σου αναφέρω ότι στην Αγγλία οι νόμιμες διαδηλώσεις γίνονται στα πάρκα (το γνωρίζω από πρώτο χέρι), απαγορεύεται να κλείσεις το δρόμο.
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Wed Jun 14, 2006 1:35 pm

Κάθε κλείσμο της σχολής χωρίς ΓΣ σαφώς και είναι αντιδημοκρατικό.Ποιό αντιδημοκρατικό όμως είναι να αδιαφορείς για τη ΓΣ. Και αυτό δεν ισχύει για όλες τις ΓΣ. Αλλά όταν στις ποιό σημαντικές ΓΣ είσαι "ο απών" είτε με το να μην προσέλθεις να ενημερωθείς είτε με το να μην πρσέλθεις να ψηφίσεις είτε να μην κατεβάσεις πλαίσιο ως παράταξη τότε είσαι υπεύθυνος που αφήνεις μια μειοψηφία να σε κυβερνά και να αποφασίζει για ΄σενα χωρίς εσένα. Το Σύνταγμα δίνει στους Έλληνες πολίτες το μοναδικό δικαίωμα του "συνέρχεσθαι και συνεταιρίζεσθαι". Ένα δικαίωμα που κατακτήθηκε με αίμα ανα τους αιώνες και όπως και όλα τα άρθρα του συντάγματος έτσι και αυτό έχεις νομική υποχρέωση να το πραγματώνεις και να το υπερασπίζεις. Η αδιαφορία στα φοιτητικά τεκτενόμενα δε λύνει τα προβλήματα αλλά τα συντηρεί και τα διογκώνει. Αν θες πραγματικά να αλλάξει κάτι στην ανώτατη παιδεία πρέπει να είσαι " ο παρών" στα γεγονότα και όχι να απέχεις ή να τα υπονομεύεις. Από την άλλη πλευρά οι συμφοιτές που συμμετέχουν στις παρατάξεις έχουν υποχρέωση να επιφέρουν την "κάθαρση" μέσα σ' αυτές και όχι να γίνουν οι νέοι συντηρητές των θλιβερών καταστασεων που βλέπουμε καθημερνά μέσα στα πανεπιστήμια. Για να γίνουν όμως όλα αυτά θα πρέπει να δώσουμε όλοι το παρόν στα φοιτητικά προβλήματα. Η αποχή δεν αποτελεί λύση.

Υ.Γ. Για τους επί πτυχίο φοιτητές οι φοιτητικές παρατάξεις έχουν ζητήσει ειδική εξεταστική μέσα στις καταλήψεις. Από εδώ και πέρα είναι οι καθηγητές αποκλειστικοι υπεύθυνοι για τη μοίρα των εξετάσεων τους.[/b]
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Wed Jun 14, 2006 1:44 pm

Proxenos wrote:Και φυσικά το να κλείνεις τη σχολή μην επιτρέποντας σε συμφοιτητές σου να πάρουν πτυχίο είναι σαν να βάζεις όρια στον εαυτό σου ενώ αποτελεί και δείγμα σεβασμού στις ελευθερίες τους. Και το να είσαι σε όλα εξ ορισμού αντί επειδή προέρχονται απο συγκεκριμένο κόμμα αποτελεί αμοιβαίο συμβιβασμό.

Το μόνο που φοβούνται οι εκάστοτε κυβερνήσεις είναι το πολιτικό κόστος. Οπότε αν θέσεις να πιέσεις πρέπει να προκαλέσεις κάποια κοινωνική αναταραχή. Δε μιλάω για φωτιές και σπασίματα μην παρεξηγηθώ. Ακόμα και η καθιστική διαμαρτυρία μπροστά από τη βουλή προκαλεί κοινωνική αναταραχή. Η κατάληψη για μένα δε προκαλεί αναταραχή στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο παρά μόνο σε φοιτητές .
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Wed Jun 14, 2006 1:46 pm

jimmyD wrote:

Το μόνο που φοβούνται οι εκάστοτε κυβερνήσεις είναι το πολιτικό κόστος. Οπότε αν θέσεις να πιέσεις πρέπει να προκαλέσεις κάποια κοινωνική αναταραχή. Δε μιλάω για φωτιές και σπασίματα μην παρεξηγηθώ. Ακόμα και η καθιστική διαμαρτυρία μπροστά από τη βουλή προκαλεί κοινωνική αναταραχή. Η κατάληψη για μένα δε προκαλεί αναταραχή στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο παρά μόνο σε φοιτητές .
Ακριβώς. Αν θες να διαμαρτυρηθεις πηγαινε στην πλατεία Συνταγματος και φωναξε οσο θες για να σε ακουσουν και οι αυτοι που πρεπει.
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Wed Jun 14, 2006 1:47 pm

Dog oF wAr wrote:
Ενδεικτικά πάντως σου αναφέρω ότι στην Αγγλία οι νόμιμες διαδηλώσεις γίνονται στα πάρκα (το γνωρίζω από πρώτο χέρι), απαγορεύεται να κλείσεις το δρόμο.
Χαίρομαι που δεν ζώ στην Αγγλία και είμαι περήφανος που όταν θέλω να διαδηλώσω κλείνω τους δρόμους μου...Χαίρομαι που δεν είμαι Ιάπωνας για να διαμαρτύρομαι μόνο με καθιστηκές απεργίες...Συνάδερφε σε παραπέμπω σε χούντα αν σε ενοχλούν οι διαδηλώσεις ή σε μία αναθεώρηση του συντάγματος που να τις απαγορεύει...Κατανοώ ότι γίνεται μία κατάχρηση του δημοκρατικότατου δικαιώματος μας να διαδηλώνουμε και να προκαλούμε αναταραχή στην οικονομική ζωή των συμπολιτών μας, ωστόσο δεν μπορώ να βρω λόγο για να μην γίνονται όλα αυτά. Μήπως όλα είναι τόσο καλά και ρόδινα; Μήπως πρέπει να σωπαίνουν όλοι για το καλό του συστήματος; Αθτές είναι για κάποιους αδυναμίες του Δημοκρατικού πολιτεύματος...για μένα είναι η δύναμη του...
Image

έτσι

PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Wed Jun 14, 2006 1:50 pm

Όλα τα μέτρα είναι καλά. Και οι κατάληψεις, και οι απεργίες, και οι πορείες, και οι προκυρήξεις, και οι αφίσες, και οι συναυλίες και όλα. Καθένα με το δικό του τρόπο και σε διαφορετικό βαθμό ασκεί πιέσεις στην κυβέρνηση.
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Wed Jun 14, 2006 2:56 pm

tZoLe wrote:
AnINffected wrote:Ελάτε, δεν είναι τόσο δύσκολο.
Εσείς ποιά νομίζετε οτι είναι τα όρια;νομίζω οτι αφού γράφετε και εδώ τα γνωρίζετε ήδη.
Δεν αρκεί να τα γνωρίζω εγώ και εσύ συνάδερφε...Το να θέτεις όρια στον εαυτό σου και να σέβεσαι τις ελευθερίες του άλλου είναι δυστυχώς προνόμιο λίγων ανθρώπων σήμερα. Είναι θέμα χαρακτήρα, εμπειριών και κύριως παιδείας. Για να βρεις αυτά τα όρια πρέπει να είσαι έτοιμος να θυσιάσεις . Όσο δεν συνειδητοποιούμε πως η Δημοκρατία απαιτεί αμοιβαίους συμβιβασμούς και έχει κάποιο κόστος, τόσο θα υπολειτουργούμε σαν κοινωνία.
Το να τα γνωρίζουμε εμείς είναι όμως η αρχή.
Συμφωνώ μαζί σου.Θέλω να αλλάξω όμως 4 σημεία στο κείμενο σου (με την άδεια σου ;) ):
η Δημοκρατία απαιτεί αμοιβαίους συμβιβασμούς και έχει κάποιο κόστος
...απαιτεί αμοιβαίο σεβασμό και έχει πάντα όφελος
Για να βρεις αυτά τα όρια πρέπει να είσαι έτοιμος να θυσιάσεις
...πρέπει να είσαι έτοιμος να μοιραστείς.
Είναι θέμα χαρακτήρα, εμπειριών και κύριως παιδείας
...και πάνω απ'όλα επιθυμίας.

Είναι σαν το λογοπαίγνιο του Ισοκράτη.Το νόημα δεν αλλάζει!Απλώς το βλέπουμε από διαφορετική σκοπιά.

Και σε αυτά που λέτε κατα καιρούς βλέπω το ίδιο νοήμα, εκφρασμένο από διαφορετικές πλευρές.Το δικαίωμα του εργαζόμενου, το δικαίωμα του ελεύθερου επαγγελματία.Ο αγώνας του φοιτητή που κάνει κατάληψη, ο αγώνας του φοιτητή που κλείνει τους δρόμους, ο αγώνας του φοιτητή που θέλει να ολοκληρώσει τις σπουδές του.Οι άδικες ενέργειες του αναρχικού, οι άδικες ενέργειες του αστυνομικού.
Τα δικαιώματα μου, τα δικαιώματα του συνανθρώπου μου.

Πώς να βλέπουμε τα πράγματα από όλες αυτές τις μεριές, αυτό δεν το γνωρίζουμε ακόμη (εννοώ όλοι, ως σύνολο)!Βλέπουμε τα πράγματα μόνο από τη δική μας.
Last edited by AnINffected on Wed Jun 14, 2006 3:31 pm, edited 1 time in total.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Wed Jun 14, 2006 3:30 pm

AnINffected++++

Οι λέξεις δεν αλλάζουν τον νόημα της ιδέας....
Image

έτσι

Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Wed Jun 14, 2006 3:34 pm

Στην ιστοσελίδα του Συλλόγου ΔΕΠ ΟΠΑ έχει ανακοίνωση πως έχει Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ΔΕΠ σήμερα Τετάρτη 14.06.06 και ώρα 14.30, στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου. Οπότε μέχρι το βράδυ περιμένουμε εξελίξεις. Πιθανώς όχι για την εξεταστική, αλλά μάλλον σε ό,τι αφορά τη δική τους απεργία.
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Wed Jun 14, 2006 3:42 pm

Και το άρθρο της μέρας:
Συλλαλητήριο την Πέμπτη :study:
Ανυποχώρητη η εκπαιδευτική κοινότητα παρά την κυβερνητική αναδίπλωση

Image
«Πάρτε πίσω ολόκληρο τον νόμο-πλαίσιο» το μήνυμα των φοιτητών προς την κυβέρνηση

Παρά την κυβερνητική ανακοίνωση για αναβολή της κατάθεσης του νομοσχεδίου για την ανώτατη εκπαίδευση, φοιτητές και πανεπιστημιακοί καθηγητές δηλώνουν ανυποχώρητοι και το προγραμματισμένο για την Πέμπτη συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Τα Νέα την Τετάρτη, το μήνυμα των φοιτητικών συνελεύσεων, που πραγματοποιήθηκαν μετά τις ανακοινώσεις της υπουργού Παιδείας, ήταν «πάρτε πίσω ολόκληρο τον νόμο-πλαίσιο».

Η Συντονιστική Επιτροπή των καταλήψεων κάνει λόγο για νίκη του φοιτητικού κινήματος, αλλά τονίζει ότι δεν θα σταματήσουν τις καταλήψεις τουλάχιστον «μέχρι να υπάρξει γραπτή δέσμευση του υπουργείου Παιδείας για το πάγωμα όλων των αντιεκπαιδευτικών νόμων». Οι καταλήψεις έχουν φθάσει τις 396 σε όλη τη χώρα.

Από την πλευρά της, η συνδικαλιστική ηγεσία των καθηγητών (ΠOΣΔΕΠ) που συνεδριάζει το Σάββατο εκτιμά ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν τουλάχιστον μέχρι να δοθεί στη δημοσιότητα το προσχέδιο του νόμου-πλαισίου. O γραμματέας της ΠOΣΔΕΠ Γ.Μαΐστρος δήλωσε στην εφημερίδα ότι η κυβέρνηση πανικόβλητη προσπαθεί τώρα να βρει διέξοδο και να δώσει άλλη απάντηση στους φοιτητές από αυτήν που έδωσε την περασμένη εβδομάδα με τα ΜΑΤ. «Θα συνεχίσουν να μας βρίσκουν μπροστά τους όμως, και την Πέμπτη στο νέο συλλαλητήριο θα καταλάβουν ότι δεν υποχωρούμε» τόνισε.

Ήδη, οι φοιτητές επιθυμούν να μετατρέψουν το συλλαλητήριο της Πέμπτης σε πανεργατική διαμαρτυρία. Το Συντονιστικό των καταληψιών συναντήθηκε με το προεδρείο της ΓΣΕΕ, το οποίο διαβεβαίωσε ότι υποστηρίζει τον αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας δωρεάν και αναβαθμισμένης εκπαίδευσης. Η ΓΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους να υποστηρίξουν τις κινητοποιήσεις των φοιτητών.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΓΣΕΕ θα συνεδριάσει την Παρασκευή για να αποφασίσει τρόπους συμμετοχής των συνδικάτων στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της 22ας Ιουνίου. Οι φοιτητές έχουν ζητήσει να προκηρυχθεί 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Η γγ του ΚΚΕ Αλ.Παπαρήγα τόνισε, την Τετάρτη, ότι η κυβέρνηση υπαναχώρησε κάτω από την πίεση του φοιτητικού κινήματος και επισήμανε πως πάντως δεν πείθει ότι παραιτείται από την επιδίωξή της για ιδιωτικοποίηση της ανώτατης παιδείας. Υπογράμμισε, δε, ότι ο αγώνας συνεχίζεται, καθώς στόχος είναι να μην κατατεθεί ποτέ αυτό το νομοσχέδιο.

Ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλ.Αλαβάνος δήλωσε την Τετάρτη: «Χαιρετίζουμε το νέο φοιτητικό κίνημα του άρθρου 16. Πιστεύω ότι ο αγώνας συνεχίζεται. Καλούμε την κυβέρνηση να μην επαναλάβει τα έκτροπα της προηγούμενης εβδομάδας στην αυριανή [Πέμπτη] κινητοποίηση και να εξασφαλίσει το δικαίωμα των φοιτητών, των μαθητών να εκδηλώσουν ειρηνικά τις απόψεις τους».

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη η υπουργός Παιδείας Μ.Γιαννάκου ανακοίνωσε ότι το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ θα δημοσιοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα και θα ακολουθήσει διάλογος για όσο χρειαστεί. Διευκρίνισε ότι το νομοσχέδιο θα κατατεθεί στην Ολομέλεια της Βουλής -και όχι σε Θερινό Τμήμα- το φθινόπωρο.
Πηγή: news.in.gr
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Wed Jun 14, 2006 3:52 pm

Code: Select all

AnINffected++++
             ^
Syntax error at ^.
(δεν άντεξα την πέταξα τελικά την κοτσάνα!)

Σ'ευχαριστώ πολύ tZoLe.

Συλλαλητήριο αύριο και στις 22;
Σίγουρο αυτό;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Wed Jun 14, 2006 3:54 pm

Από ότι έχω ακούσει θα έχουμε συλλαλητήρια και αύριο και στις 22.Νομίζω το διάβασα και στην ελευθεροτυπία την Κυριακή...
Image

έτσι

AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Wed Jun 14, 2006 3:58 pm

Δηλαδή μπορούμε να πούμε οτι η εξετ. αναβάλλεται πλέον;
Ada Lovelace

tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Wed Jun 14, 2006 4:14 pm

Δεν μπορώ να πιστέψω (Δε θέλω κιόλας) πως υπάρχει περίπτωση να γράφουμε 15 Ιουλίου, διότι αυτό θα συμβεί αν δεν αναβληθεί...από ότι έχω καταλάβει, επίσης, στόχος των παρατάξεων που στηρ'ιζουν την κατάληψη ήταν από την αρχή, η μετάθεση της εξεταστικής...
Image

έτσι

Sephiroth
Buffer underflow exception
Buffer underflow exception
Academic status: N>4
Post by Sephiroth » Wed Jun 14, 2006 4:37 pm

tZoLe wrote:Δεν μπορώ να πιστέψω (Δε θέλω κιόλας) πως υπάρχει περίπτωση να γράφουμε 15 Ιουλίου, διότι αυτό θα συμβεί αν δεν αναβληθεί...από ότι έχω καταλάβει, επίσης, στόχος των παρατάξεων που στηρ'ιζουν την κατάληψη ήταν από την αρχή, η μετάθεση της εξεταστικής...
Ούτε εγώ θέλω να το πιστεύω!
Πιστεύω πως θα ηταν καλύτερα αν αποφασιζόταν κατάληψη μέχρι 1/7 για να μπορούσε η Σύγκλητος πιο συντομα να αποφασίσει για το πότε θα μεταφερθεί η εξεταστική.
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Wed Jun 14, 2006 4:39 pm

Κανένα νεώτερο από τη συνεδρίαση των καθηγητών;
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Wed Jun 14, 2006 4:45 pm

Sephiroth wrote:Πιστεύω πως θα ηταν καλύτερα αν αποφασιζόταν κατάληψη μέχρι 1/7 για να μπορούσε η Σύγκλητος πιο συντομα να αποφασίσει για το πότε θα μεταφερθεί η εξεταστική.
Δυστυχώς για μας κάτι τέτοιο δε γίνεται, αφού η εωτολή για κατάληψη ανανεώνεται κάθε βδομάδα, προκειμένου να έχει κάποια δυναμική και να οργανώνονται οι κινιτοποιήσεις...
Image

έτσι

hello_kitty
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by hello_kitty » Wed Jun 14, 2006 4:50 pm

PASCAL wrote:Κανένα νεώτερο από τη συνεδρίαση των καθηγητών;
Δυστυχώς η συνεδρίαση αναβλήθηκε γιατί η πλειοψηφία των καθηγητών δεν παρεβρέθηκε:!:
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”