Επεισόδια στη σχολή

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: N>4

Re: Επεισόδια στη σχολή

Post by ja_the_invincible » Tue Mar 30, 2010 5:40 pm

chriskin wrote:
ja_the_invincible wrote:
chriskin wrote: εμενα ξερουν οτι δεν θα τους ψηφισω και δεν σταματανε να ειναι μαζι μου. οπως ξερουν και πως εχω διαφορες και με την παραταξη αλλα και με το κομμα τους και παλι δεν σταματανε
μηπως κατι παει στραβα με το πως κρατατε εσεις κοσμο κοντα σας;
πως φαίνονται τα πρωτάκια :lol: ..κάτσε να έρθουν οι εκλογές.
δευτερη χρονια κανω σε σχολη :)
το ιδιο και η κοπελια που ειναι στη δευτερη χρονια στην ασοεε και επισης δεν τους ψηφιζει
λεω εγω τωρα...
κάτσε να έρθουν οι εκλογές.μετά αν συνεχίσουν να σου μιλάνε θα σε πετροβολίσουμε δημόσια στο επόμενο venus meeting :lol: :lol: :lol: .και γω τα ίδια έλεγα πέρσι τέτοια εποχή :smt025
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
chip
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by chip » Tue Mar 30, 2010 5:41 pm

ja_the_invincible wrote:
chriskin wrote: εμενα ξερουν οτι δεν θα τους ψηφισω και δεν σταματανε να ειναι μαζι μου. οπως ξερουν και πως εχω διαφορες και με την παραταξη αλλα και με το κομμα τους και παλι δεν σταματανε
χαχαχαχα.....θα πεσει πολυ πρηξιμο!!καλο κουραγιο να χουμε!!! :smt020
"Τα τρία θεμέλια της ευτυχίας σε αυτήν την ζωή είναι:κάτι να κάνεις,κάτι να αγαπάς και κάτι να ελπίζεις." Joseph Addison
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Mar 30, 2010 5:45 pm

ja_the_invincible wrote:
chriskin wrote:
ja_the_invincible wrote: πως φαίνονται τα πρωτάκια :lol: ..κάτσε να έρθουν οι εκλογές.
το ιδιο και η κοπελια που ειναι στη δευτερη χρονια στην ασοεε και επισης δεν τους ψηφιζει
λεω εγω τωρα...
κάτσε να έρθουν οι εκλογές.μετά αν συνεχίσουν να σου μιλάνε θα σε πετροβολίσουμε δημόσια στο επόμενο venus meeting :lol: :lol: :lol: .και γω τα ίδια έλεγα πέρσι τέτοια εποχή :smt025
ξαναγραφω πως εχουν ξαναρθει οι εκλογες αλλα οκ , οταν ερθουν θα ερθω και στο venus meeting που παντα δεν ερχομαι :oops:
mpatsis
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: MSc

Post by mpatsis » Tue Mar 30, 2010 5:51 pm

ja_the_invincible wrote:
chriskin wrote:
ja_the_invincible wrote: πως φαίνονται τα πρωτάκια :lol: ..κάτσε να έρθουν οι εκλογές.
λεω εγω τωρα...
Πετροβολήστε εμένα γιατί δυστηχώς ακόμα μου μιλάνε φέτος :lol:
I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!
Image
Image May the foss be with you!!!
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level

Post by XaviannNJ » Tue Mar 30, 2010 6:29 pm

chip wrote:
ja_the_invincible wrote:
χαχαχαχα.....θα πεσει πολυ πρηξιμο!!καλο κουραγιο να χουμε!!! :smt020

+++++++++ μα γιατί το λες αυτό?? :-p :-p :-p ;)
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Mar 30, 2010 6:31 pm

mpatsis wrote: Πετροβολήστε εμένα γιατί δυστηχώς ακόμα μου μιλάνε φέτος :lol:

μην το βλεπεις ετσι , ειναι που θελουν να τους ψηφισεις του χρονου. :lol: :lol:
--------------------
Μην τα βαζουμε ολα σε ενα τσουβαλι ρε παιδια, αμαρτια ειναι
θα υπαρχουν τα αναλογα καθαρματα που θελουν μονο να κλεψουν ψηφους αλλα δεν ειναι η πλειοψηφια. φαινεται αυτος που σου μιλαει μονο για την ψηφο και αυτος που μιλαει για να μιλησει. και με τον πρωτο απλα δεν ξαναμιλας και ξεκοβουν με την πρωτη κουβεντα. (πχ οι κλασικες πασπιτισες στα αμφιθεατρα - μ'αρεσει που πανε κοπελες σε αγορια παντα , και μετα απορουμε γιατι ειναι πρωτοι :lol: :lol: )
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Tue Mar 30, 2010 6:59 pm

δυστυχώς ρε αγράμματε-μπάτση προκαλείς και παίζεις κορώνα-γράμματα το κεφάλι σου :lol: :lol:
chriskin ελπίζω να κατάλαβες ότι κάνω πλάκα γιατί απαντάς πολύ σοβαρά και έχω αρχίσει να ανησυχώ.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Mar 30, 2010 7:17 pm

ja_the_invincible wrote:
δυστυχώς ρε αγράμματε-μπάτση προκαλείς και παίζεις κορώνα-γράμματα το κεφάλι σου :lol: :lol:
chriskin ελπίζω να κατάλαβες ότι κάνω πλάκα γιατί απαντάς πολύ σοβαρά και έχω αρχίσει να ανησυχώ.
πανω κατω ολοι πιστευουν οτι οι παραταξιακοι μιλανε μονο για την ψηφο. εσυ μπορει να το λες αστεια, αλλοι ειναι σιγουροι πως θα σταματησουν να μιλανε μετα αμα ψηφισει κανεις κατι αλλο.
οχι οτι απαντησα και ιδιαιτερα σοβαρα, τα μισα που γραφω εχουν emoticons μεσα.

---------------------
μια απορια π ειχα παντα ειναι γιατι πολυς κοσμος δεχεται να του μιλανε οταν ξερει πως μιλανε μονο για να παρουν την ψηφο. δεν ειναι ασχημη αισθηση να το ξερεις και να το δεχεσαι ενω μπορεις να το αποφυγεις;
kwnccc
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by kwnccc » Tue Mar 30, 2010 7:31 pm

Stoupeace wrote:Tίποτα δεν μπαίνει σε ένα τσουβάλι και μετά φούντα στο βυθό. Μπορεί οι παρατάξεις να ενοχλούν τους περισσότερους απο εμάς, όμως έχουν αναλάβει κάποιες ενέργειες τυπικές ίσως, που ο φοιτητικός σύλλογος δεν κάνει.

Αν θέλουμε να λειτουργήσουμε μόνοι μας πρέπει να ενδιαφερθούμε συλλογικά για να αντικαταστήσουμε τις παρατάξεις σε αυτά που κάνουνε. Δε γίνεται απλά να φύγουνε, κι εμείς να αδιαφορούμε το ίδιο. Αυτό λοιπόν ακόμα δε το βλέπω να γίνεται. Οταν ειναι ετοιμο να γίνει, θα παρουν ποδι οι παρατάξεις.
Πάντα με αυτήν την προοπτική νομίζω ότι μιλάμε! Γιατί είτε το θέλουμε είτε όχι οι παρατάξεις αυτές "αντιπροσωπούν" (και καλα) τους φοιτητές!
Βέβαια το ότι έχω μια εντύπωση (!) ότι οι περισσότερες απο αυτές περνάνε ένα μέτρο μόνο και μόνο για να πουν ότι κάτι έκαναν και να τους ψηφίσεις στις επόμενες φοιτητικές εκλογές! Πάντως σημασία έχει πως αργά ή γρήγορα πρέπει να φύγουν από τα πανεπιστήμια (βέβαια μετά θα κατηγορηθούν όσοι είναι υπέρ αυτού του μέτρου ότι δεν επιτρέπουν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, αλλά πραγματικά αν είναι έτσι η "διακίνηση ιδεών" να μου λείπει προσωπικά!)
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Mar 30, 2010 7:33 pm

chriskin wrote:
ja_the_invincible wrote:
πανω κατω ολοι πιστευουν οτι οι παραταξιακοι μιλανε μονο για την ψηφο. εσυ μπορει να το λες αστεια, αλλοι ειναι σιγουροι πως θα σταματησουν να μιλανε μετα αμα ψηφισει κανεις κατι αλλο.

---------------------
μια απορια π ειχα παντα ειναι γιατι πολυς κοσμος δεχεται να του μιλανε οταν ξερει πως μιλανε μονο για να παρουν την ψηφο. δεν ειναι ασχημη αισθηση να το ξερεις και να το δεχεσαι ενω μπορεις να το αποφυγεις;

Κοιτα να σου πω την δικη μου οπτικη...αν προσπαθησουν να με πεισουν για κατι στο οποιο εχω κατασταλαξει ειναι χαμενος κοπος.Απο κει και περα δεν ειμαι κολλημενος, αν μου μιλανε για αλλα θεματα δεν παυουν να ειναι συμφοιτητες μου οπως ειστε και σεις και θα τους απαντησω με την ιδια προθυμια χωρις να μπαινω στο τρυπακι "α ειναι χρωματιστος, να βαλω το πλυντηριο στους 25 βαθμους" :-p .

Δεν σημαινει οτι δεν εχουμε κανει πολιτικες συζητησεις βεβαια.Απλα δεν προσπαθουν να με πεισουν για το ποσο γ..ατοι ειναι.Νομιζω το εχω περασει το μηνυμα μου. :lol: :-p
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Tue Mar 30, 2010 8:03 pm

chriskin wrote: πανω κατω ολοι πιστευουν οτι οι παραταξιακοι μιλανε μονο για την ψηφο. εσυ μπορει να το λες αστεια, αλλοι ειναι σιγουροι πως θα σταματησουν να μιλανε μετα αμα ψηφισει κανεις κατι αλλο.
το σίγουρο είναι ότι θα σε προσεγγίσει για την ψήφο-αν αποτύχει να στην αποσπάσει και μετά σου κόψει την καλημέρα είναι προσωπικό κομπλεξ του καθενός και τέτοια υπάρχουν μπόλικα-αλλά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να γράφω περιστατικά και ονόματα βαριέμαι. :-p
εκτός των άλλων δεν μπορώ να ακολουθήσω την δογματική σκέψη που ακολουθούν οι παραταξιακοί - ούτε τον ιδεολογικό φασισμό με τον οποίο αντιμετωπίζουν τον συνομιλητή τους και έχω φροντίσει να τους το δείξω.άλλοι δεν είναι τόσο εκδηλωτικοί..
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Mar 31, 2010 12:57 am

ultimate_aektzis wrote:"α ειναι χρωματιστος, να βαλω το πλυντηριο στους 25 βαθμους" :-p .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αν και εχω ενα μικρο θεμα λογω "πειρας" : εγω τεινω να βρισκω αρκετα πιο ενδιαφεροντες ανθρωπους στην αριστερα οποτε ειμαι κααπως πιο ανοιχτος προς τα εκει. οχι οτι ειμαι κλειστος ιδιαιτερα προς τους αλλους, απλα ειναι λογικο νομιζω να "ταιριαζω" σαν ανθρωπος με αλλους που εχουν αναλογα ενδιαφεροντα και αποψεις με μενα. (οχι οτι δεν εχω βρει και σοβαρα προβληματα "συμβατοτητας" με ατομα του ιδιου χωρου, απλα ειναι σπανιοτερο)
ja_the_invincible wrote: το σίγουρο είναι ότι θα σε προσεγγίσει για την ψήφο-αν αποτύχει να στην αποσπάσει και μετά σου κόψει την καλημέρα είναι προσωπικό κομπλεξ του καθενός και τέτοια υπάρχουν μπόλικα-αλλά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να γράφω περιστατικά και ονόματα βαριέμαι. :-p
εκτός των άλλων δεν μπορώ να ακολουθήσω την δογματική σκέψη που ακολουθούν οι παραταξιακοί - ούτε τον ιδεολογικό φασισμό με τον οποίο αντιμετωπίζουν τον συνομιλητή τους και έχω φροντίσει να τους το δείξω.άλλοι δεν είναι τόσο εκδηλωτικοί..
αυτο :-)
Esteban
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Esteban » Wed Mar 31, 2010 10:32 pm

Όλο λόγια λόγια στο forum για αντικατάσταση των φοιτητικών παρατάξεων και αντιπροσώπευση από εμάς τους ίδιους, αλλά όταν την κοπανάνε οι κομματικές παρατάξεις από συνελεύσεις που δεν μπορούν να ελέγξουν ποτέ δεν υπάρχει απαρτία. Παράξενο μου ακούγεται και αντιφατικό.

Όπως και όταν κλείσαν ματατζήδες τη σχολή την κάναν όλοι με ελαφρά
Last edited by netharis on Thu Apr 01, 2010 2:59 am, edited 1 time in total.
Reason: bad language
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Thu Apr 08, 2010 10:58 pm

rose wrote:aguerro..δεν μας ενδιαφέρει ουτε θελουμε το γενναίο κόμμα σου να κλεινει το πανεπιστημιο ουτε του εχουμε αναθέσει την άμυνα του χώρου, ουτε θέλουμε να κλεινει ραντεβου με τον υποκόσμο... Αν εχετε κάποια πληροφορία πάρτε τηλ την αστυνομία και ειδοποιήστε τους μικροπωλητές να φύγουν..απλά πράγματα αλλα ετσι ειναι ο άνθρωπος "Τσίπρας" και οι κουκουλοφόροι ανήκουν σε αλλη λογική.

EDIT:fixed :cool:
Ποιο είναι το κόμμα μου; Γιατί μέχρι στιγμής έχω χαρακτηριστεί υποστηρικτής 3 κομμάτων και 1 πολιτικού χώρου...Πάντως μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι νεοφιλελεύθερο σκουλήκι δεν είμαι και να μου κοπεί το χέρι άμα ψηφίσω ποτέ δεξιά! :)

Ρε δείτε την ουσία...Δείτε το πιο πάνω ποστ που έκανα...Οι παρατάξεις ας κάνουν ότι θέλουν, εμείς είναι το θέμα τι κάνουμε....
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Thu Apr 08, 2010 11:56 pm

τι εμείς ρε; αφού είσαι πασόκος.
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Fri Apr 09, 2010 9:52 am

aguero88 wrote:Ποιο είναι το κόμμα μου; Γιατί μέχρι στιγμής έχω χαρακτηριστεί υποστηρικτής 3 κομμάτων και 1 πολιτικού χώρου...
Να μην ντρέπεσαι να πεις οτι εισαι ΠΑΣΟΚ το λέει και ο gιακ. Εξαγώγιμο προιόν του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ - των κουκουλοφορων - και του λαϊκισμού, δυσκολα αλλα πειστικά το γύρισες στο ΠΑΣΟΚ - είναι ομως πολύ δύσκολο να αποβάλουμε συνήθειες ετών, ισως και γι αυτό μας μπερδεύεις και λιγο. ;)
Last edited by rose on Fri Apr 09, 2010 10:33 am, edited 1 time in total.
που θα πάει θα το δουμε...
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by marios » Fri Apr 09, 2010 10:04 am

Παιδιά εκτός του ότι οι πολιτικές/κομματικές απόψεις του καθενός είναι δικό του(και μόνο) θέμα, είμαστε offtopic ;)
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Sat Apr 10, 2010 9:45 pm

[off topic]
giak wrote:τι εμείς ρε; αφού είσαι πασόκος.
rose wrote:
aguero88 wrote:Ποιο είναι το κόμμα μου; Γιατί μέχρι στιγμής έχω χαρακτηριστεί υποστηρικτής 3 κομμάτων και 1 πολιτικού χώρου...
Να μην ντρέπεσαι να πεις οτι εισαι ΠΑΣΟΚ το λέει και ο gιακ. Εξαγώγιμο προιόν του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ - των κουκουλοφορων - και του λαϊκισμού, δυσκολα αλλα πειστικά το γύρισες στο ΠΑΣΟΚ - είναι ομως πολύ δύσκολο να αποβάλουμε συνήθειες ετών, ισως και γι αυτό μας μπερδεύεις και λιγο. ;)
Εξαγώγιμο προϊόν ε; Μέχρι χτες νόμιζα ότι ήμουν άνθρωπος τώρα μου λες ότι είμαι προϊόν! Αυτά πρεσβεύει ο νεοφιλελευθερισμός; :-D

@ giak το Πασόκος έχει ένα Α τουλάχιστον, δεν θα φτάσει ποτέ στα 3... ;)
Για τώρα είμαι Πασόκος, μάλιστα...Για να το έχω υπόψιν μου...:D
[/off topic]
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Sun Apr 11, 2010 1:26 am

Κοίτα, εδώ δεν είναι κάποιο φόρουμ με πάρα πολλά μέλη από όλη την Ελλάδα. Είναι φόρουμ τμήματος και όπως όλα τα τμήματα είμαστε και εμείς ένα μικρό χωριό. Όταν λοιπόν κάποιος εκφράζει δημόσια irl κάποιες πολιτικές προτιμήσεις λογικό είναι στον μικρόκοσμο της σχολής να το μάθουν πολλοί ακόμα και αυτοί που δεν ασχολούνται με τα πολιτικά. Δεν θα έμπαινα στον κόπο να ασχοληθώ με το που ανήκεις αλλά δεν μπορείς να γράφεις σε ένα φόρουμ δήθεν σαν ανεξάρτητος και να μην λέμε τίποτα. Στο κάτω κάτω δεν κοροϊδεύεις και κανέναν.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sun Apr 11, 2010 1:50 am

off περιπου :
χωρις να ξερω τον ανθρωπο βλεπω τον εξης παραλογισμο
λετε πως ειναι πασοκος
και λεει πως θα του κοπει το χερι αμα ψηφισει ποτε δεξια
οποτε η απορια ειναι:

το πασοκ ειναι αριστερα η ο "συμφορουμιτης" μας εχει ενα χερι;
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level

Post by nikolas17 » Sun Apr 11, 2010 1:55 am

Πρέπει πάσει θυσία ΚΑΙ σε αυτό το θέμα να βγούμε (ακόμα παραπάνω) off-topic? :roll:
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sun Apr 11, 2010 2:04 am

nikolas17 wrote:Πρέπει πάσει θυσία ΚΑΙ σε αυτό το θέμα να βγούμε (ακόμα παραπάνω) off-topic? :roll:
οχι αλλα μπορουμε να προσπαθησουμε αρκετα :lol: :lol: :lol:
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”