Stoupeace wrote: Εγώ λεω αναπάντητα, και νεες δημοσιευσεις. Προτιμώ να βλέπω τα νεα posts χρονολογικα
++++
Stoupeace wrote: Εγώ λεω αναπάντητα, και νεες δημοσιευσεις. Προτιμώ να βλέπω τα νεα posts χρονολογικα
Καμία ..marios wrote:Επίσης για κάθε απάντηση σε θέμα που έχω γράψει μου έρχεται mail, παρότι έχω βάλει στο off το "Ειδοποίηση για απάντηση"... Καμιά ιδέα;
o server δεν έπεσε χωρίς λόγο... Δεν έγινε πρακτικά καμία αλλαγή στην εμφάνιση και αυτά που φαίνονται αλλά από πίσω...Ξαναστήθηκε από την αρχή και παραμετροποιήθηκε από την αρχή...Δεν φτάνει δηλαδή που τα παιδιά παραμερίζουν τις εξετάσεις τους για να το αναβαθμίσουν υπάρχουν και παράπονα...Ποιός δίνει 40-50 ώρες μέσα σε 6 μέρες?? Φυσικά και δεν ήταν το αρχικό σχέδιο να γίνει τόσο κοντά στις εξετάσεις...Επίσης το γεγονός ότι ήταν άλλες 2 μέρες down δεν είχε άμεση σχέση με την αναβάθμιση...Μετά έπρεπε να ξαναπέσει για να γίνουν repair κάποια πράγματα...Ακόμα ρυθμίζονται οι υπηρεσίες... και μετάαααα θα ακολουθήσει η οπτική αναβάθμιση...rapadder wrote:Αμάν πια με τις αλλαγές, τώρα που έχει εξεταστική και οι φοιτητές θα θέλουν να ρωτάνε θα αλλάξετε όλο το forum; Σταματήστε να ρίχνετε τον server και αφήστε μας να πουλήσουμε και κάνα μαραφέτι.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, κανένας δεν μπορεί να υποχρεωθεί να γράφει "σωστά" ποστς (πώς ορίζονται άραγε τα σωστά ποστς; ). Απλά θα παίρνουν τα παλιά θέματα από άλλους ή θα σπαμάρουν όπου βρουν για να φτάσουν το όριο.Zifnab wrote: Πολύ εύκολα μπορεί να μπεί ένας περιορισμός για τα Παλιά Θέματα στο να είναι κανείς 1 μήνα χρήστης ή να έχει 30-40 σωστά posts, προτού μπει...
Η γνώμη μου είναι ότι δεν έχει νόημα να κάνεις force τον άλλο για να ασχοληθεί. Αν κάποιος θέλει να βλέπει τα παλιά θέματα και μόνο, ας είναι. Στην τελική, γι'αυτό το venus είναι το επίσημο portal/forum της σχολής, για να είναι ανοιχτό σε όλους όσους σπουδάζουν εδώ και όχι σε ένα υποσύνολο αυτώνZifnab wrote:Επίσης μιας και βρήκα πάτημα για να γκρινιάξω - οι πιο πολλοί φοιτητές μαθαίνουν/θυμούνται το venus στις εργασίες και κυρίως στις Εξετάσεις...Δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι γράφτηκαν και ιδιαίτερα 1-2ο έτος για να πάνε μόνο να δουν τα Παλια Θέματα και να μην ξαναπατήσουν....Επίσης το venus δεν είναι για να ρωτούν αλλά και για να απαντούν...
Πολύ εύκολα μπορεί να μπεί ένας περιορισμός για τα Παλιά Θέματα στο να είναι κανείς 1 μήνα χρήστης ή να έχει 30-40 σωστά posts, προτού μπει...
Σε τόπικς μαθημάτων είναι τα ποστς που περιέχουν (και) απαντήσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα που χρειάστηκα πρόσφατα(χθες), τα περισσότερα ποστς του proskopos (και άλλων, αλλά αυτό που έψαχνα το είχε γράψει εκείνοςMichelle wrote:πώς ορίζονται άραγε τα σωστά ποστς;
The Punisher wrote: Πείραξα το prosilver, ώστε το 'View new posts' να φαίνεται σε κάθε σελίδα. Όσοι γκρινιάζατε για το prosilver μόνο και μόνο για αυτό, μπορείτε να αλλάξετε style
Oh the power of change ^_^ Κι εγω αλλαξα i'm a prosilver fan boy nowcypher wrote:The Punisher wrote: Πείραξα το prosilver, ώστε το 'View new posts' να φαίνεται σε κάθε σελίδα. Όσοι γκρινιάζατε για το prosilver μόνο και μόνο για αυτό, μπορείτε να αλλάξετε styleΑλλαξε το theme εδω.
Done. Delete browser cacheh4wk wrote:μήπως μπορούμε να βγάλουμε το favicon του joomla απο το portal; με ενοχλεί ψυχοσωματικά![]()
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Στον κώδικα γιατί είναι ακόμα?netharis wrote:Done. Delete browser cacheh4wk wrote:μήπως μπορούμε να βγάλουμε το favicon του joomla απο το portal; με ενοχλεί ψυχοσωματικά![]()
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Θα αλλαξει γενικα το look με custom κωδικα στο μελλον. Προς το παρον η εξεταστικη δεν αφηνει πολλα περιθωρια.nickpro wrote:Δεν νομίζετε και εσείς ότι το forum με το portal δείχνουν εντελώς άσχετα μεταξύ τους?? Σαν να μιλάμε για άλλο venus στο 1 και για άλλο venus στο άλλο. Δεν θα ταν ωραίο το πόρταλ να πλησιάσει λίγο το φορουμ σε εμφάνιση?? Ή μήπως αυτά περιλαμβάνονται στην επερχόμενη αναβάθμηση?
Γενικά έχουμε αρκετά πράγματα στο μυαλό μας και φυσικά αυτό που αναφέρεις nickpro είναι από τα πρώτα που θα αλλάξουν!nickpro wrote:Δεν νομίζετε και εσείς ότι το forum με το portal δείχνουν εντελώς άσχετα μεταξύ τους?? Σαν να μιλάμε για άλλο venus στο 1 και για άλλο venus στο άλλο. Δεν θα ταν ωραίο το πόρταλ να πλησιάσει λίγο το φορουμ σε εμφάνιση?? Ή μήπως αυτά περιλαμβάνονται στην επερχόμενη αναβάθμηση?