Για ρίξτε μια ματία:
Για το πρώτο λένε ότι είναι πιο έτοιμο για desktop και από το Linux, βέβαια δεν έχουν δει ακόμα το δικό μου περιβάλλον desktop (σύντομα screenshots):
http://www.skyos.org
Οσο για το δευτέρο μάλλον πρόκειτα για κάτι πολύ σπουδαίο που είναι ακόμα στα σκαριά. Από ότι έχω ακούσει χρησιμοποιεί ειδικές συναρτήσεις hashing MD5 για το προσδιορισμό των θέσεων στο filesystem !
http://www.cs.bell-labs.com/plan9dist/
Σίγουρα πάντως θα παίξω κάποια στιγμή με το SkyOS αν και θέλω να παίξω και με FreeBSD. Μάλλον για pc-farm το καλοκαιρί αφού στήσω πρώτα σωστά το server για το AWMN σε Debian, το laptop για multimedia και δουλειά σε Mandrake (προκατειλημένος ακούει ;;;) και μάλλον θα πρέπει στο δικτυακί αυτό να χώσω και κανα παλιό μηχάνημα με SKy
Πολύ εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα !!!
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
To plan9 είναι θα είναι το Top εάν τελικά βγεί αυτό που λένε...Η maskot του βέβαια είναι ΟΛΑ τα λεφτά...
Εάν ψήνεται κανείς και έχει κανένα pcάκι 200άρι or less ας το φέρει να του το περάσουμε να δούμε τι κάνει.
Εάν ψήνεται κανείς και έχει κανένα pcάκι 200άρι or less ας το φέρει να του το περάσουμε να δούμε τι κάνει.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- koki
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Επιφυλάσσομαι, και ελπίζω για το καλύτερο σε κάθε εναλλακτική λύση.
ΑΝ ποτέ αξιωθώ να στρώσω τα ντεσκτόπια μου, έχω κάτι αρχαιότητες που μπορώ να κάνω ό,τι θέλω... Αλλά
ΑΝ ποτέ αξιωθώ να στρώσω τα ντεσκτόπια μου, έχω κάτι αρχαιότητες που μπορώ να κάνω ό,τι θέλω... Αλλά

``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία
Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία

Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D