απωλεια πασου και αστυνομικης ταυτοτητας
-
- Buffer underflow exception
- Academic status: 1st year
απωλεια πασου και αστυνομικης ταυτοτητας
Παιδια εχασα χθες το πορτοφολι μου μαζι με πασο και αστυνομικη ταυτοτητα!αυριο δινω μαθημα.
πηρα ενα χαρτι επιβεβαιωσης απο το αστυνομικο τμημα.Ξερετε αν θα υπαρξει αυριο προβλημα με το μαθημα;υπαρχει περιπτωση να μην καταφερω να δωσω;Ευχαριστω.
πηρα ενα χαρτι επιβεβαιωσης απο το αστυνομικο τμημα.Ξερετε αν θα υπαρξει αυριο προβλημα με το μαθημα;υπαρχει περιπτωση να μην καταφερω να δωσω;Ευχαριστω.
- Gewitter
- Venus Former Team Member
- Academic status: PhD
Re: απωλεια πασου και αστυνομικης ταυτοτητας
όχι, αλλά πήγαινε στη γραμματεία πρώτα αύριο με το χαρτί της αστυνομίας,νομίζω χρειάζεται και κάποιο χαρτί από εκεί.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Loner
- Academic status: N>4
Κάτι τέτοιο έχω ακούσει κι εγώGewitter wrote:όχι, αλλά πήγαινε στη γραμματεία πρώτα αύριο με το χαρτί της αστυνομίας,νομίζω χρειάζεται και κάποιο χαρτί από εκεί.

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
-
Γράφω πριν τις 12 που ανοιγει η γραμματεια.
- Gewitter
- Academic status: PhD
Πέστο στον καθηγητή, δεν παίζει να μη σε αφήσει, και πας και παίρνεις το χαρτί μετά.nikosfury wrote:Γράφω πριν τις 12 που ανοιγει η γραμματεια.
Πάντως αν χτυπήσεις την πόρτα οι υπάλληλοι μέσα είναι.Για το κοινό ανοίγει 12...
και εφόσον είναι ανάγκη δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε εξυπηρετήσουν.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
-
Σε ευχαριστω πολυ!
Αν το χαρτί είναι από την αστυνομία, ο καθηγητής δεν έχει δικαίωμα να μη σε δεχτεί...
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- Loner
Και η Αστυνομική Ταυτότητα/Διαβατήριο είναι από την αστυνομία αλλά δεν αρκεί για να γράψεις 

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Αν το έγγραφο από την αστυνομία γράφει στις παρατηρήσεις ότι είναι και υποκατάστατο της φοιτητικής ταυτότητα (μαζί με ΑΜ), μπορείς όμως. Ελπίζω να γίνεται και να το ζήτησε ο nikosfury. Πέρα από αυτό, ας τον αφήσουν να γράψει και ας ζητήσουν μια ταυτοποίηση από τη γραμματεία μετά, δε καταλαβαίνω γιατί να διώξει φοιτητή.Loner wrote:Και η Αστυνομική Ταυτότητα/Διαβατήριο είναι από την αστυνομία αλλά δεν αρκεί για να γράψεις

Επίσης εγώ στις εξετάσεις δε βγάζω καν πάσο/ταυτότητα. Βγάζω την φοιτητική της ΑΣΟΕΕ.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Οχι να το παινευτώ αλλά έχω καταφέρει να πάω σε 8 εξεταστικές χωρίς φοιτητική ταυτότητα. Δεν την έχω πάρει καν από τη γραμματεία. Δεν έχει χρειαστεί πουθενάMpoMp wrote:Επίσης εγώ στις εξετάσεις δε βγάζω καν πάσο/ταυτότητα. Βγάζω την φοιτητική της ΑΣΟΕΕ.

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- cypher
- Academic status: Alumnus/a
stoupeace wrote:Οχι να το παινευτώ αλλά έχω καταφέρει να πάω σε 8 εξεταστικές χωρίς φοιτητική ταυτότητα. Δεν την έχω πάρει καν από τη γραμματεία. Δεν έχει χρειαστεί πουθενάMpoMp wrote:Επίσης εγώ στις εξετάσεις δε βγάζω καν πάσο/ταυτότητα. Βγάζω την φοιτητική της ΑΣΟΕΕ.
Link

- MoonShadow
- Academic status: Alumnus/a
stoupeace wrote: Οχι να το παινευτώ αλλά έχω καταφέρει να πάω σε 8 εξεταστικές χωρίς φοιτητική ταυτότητα. Δεν την έχω πάρει καν από τη γραμματεία. Δεν έχει χρειαστεί πουθενά

- Loner
Μπορώ να πω το ίδιο για το πάσοstoupeace wrote:Οχι να το παινευτώ αλλά έχω καταφέρει να πάω σε 8 εξεταστικές χωρίς φοιτητική ταυτότητα. Δεν την έχω πάρει καν από τη γραμματεία. Δεν έχει χρειαστεί πουθενάMpoMp wrote:Επίσης εγώ στις εξετάσεις δε βγάζω καν πάσο/ταυτότητα. Βγάζω την φοιτητική της ΑΣΟΕΕ.

modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
Η γραμματεία δεν ανοίγει στις 12. Οι ώρες εξυπηρέτησης κοινού ξεκινάνε στις 12. Υπάρχει κόσμος μέσα και νωρίτερα, και αν υπάρχει μια ανάγκη σαν αυτή σε εξυπηρετούν μια χαρά.nikosfury wrote:Γράφω πριν τις 12 που ανοιγει η γραμματεια.