Να μείνει alive και πάντα να βρίσκεται στα new posts

Τι συζητάμε ; Project με τα οποία ασχολούμαστε,θέλουμε να ασχοληθούμε,κομμάτια κώδικα που μας μπέρδεψαν/μας έφαγαν χρόνο για χαζομάρα,ερωτήσεις σχετικά με προγραμματισμό , πράγματα που ανακαλύψαμε , απορίες κτλπ . Ίσως κάποιοι να θέλουν να ασχοληθούν περισσότερο με προγραμματισμό,αλλά να μην μπορούν να βρουν κάποια ωραία ιδέα , οπότε θα μπορούσαν να ρωτήσουν εδώ για ιδέες

Επίσης δεν θέλω κάποιος να φοβηθεί επειδή ίσως να ναι newb . Όλοι είμαστε/ήμασταν ,και αυτό εδώ μπορεί να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε πιο γρήγορα και εύκολα από την "newbίστικη" κατάσταση μας .
Και αφού είπα λίγα σχετικά με το πως σκέφτομαι εγώ το thread,ήρθε η ώρα να μιλήσω πρώτος .
Η πιο κοντινή βλακεία που έκανα ,ήταν στο git να θέτω global.mail = kati@mail.com αντί για global.email = kati@mail.com . Μου κόστισε κοντά στις 3 ώρες να καταλάβω γιατί δεν μου εμφάνιζε στα commits του github το profile μου .
Εγώ στο κοντινό μέλλον(εντός 1-2 εβδομάδων) σκέφτομαι να φτιάξω custom ui σε android για ένα chat app . Ουσιαστικά θα μοιαζει πάρα πολύ με το ui που χει τώρα το facebook chat .
Στο μακρινό μέλλον θέλω να φτιάξω botaki για mmorpg . Ουσιαστικά σαν aimbot θα ναι ,και αν τελειώσει το project αυτό και φαρμάρει μηχανικά, ίσως να του φτιάξω ai για να κάνει περισσότερα πράγματα .