Red hat - Dependencies

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν λειτουργικά συστήματα (Linux, *BSD, MacOS, Windows, κτλ.) .
Post Reply
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: PhD

Red hat - Dependencies

Post by Sreak » Fri Apr 21, 2006 10:42 am

Λοιπόν έχουμε Red hat Enterprise και έχω τρομερό πρόβλημα με dependencies. Σχεδόν ότι .rpm προσπαθώ να βάλω μου βγάζει μια λίστα από dependencies Όταν προσπαθήσω να κατεβάσω και να εγκαταστήσω ένα ένα τα συγκεκριμένα, για το κάθε ένα ξεχωριστά έχω άλλη μια λίστα. Δεν γίνεται να το κάνω έτσι γιατί θέλω 2-3 μήνες για κάθε πακέτο.

Βασικά αυτό που μου λείπει, μου δημιουργεί τα προβλήματα και το θέλω ;) είναι το compat-gcc-c++-7.3-2.96.128

Για να βρίσκει και να εγκαθιστά τα dependencies μόνο του βρήκα το yam(???) αλλά χρειάζεται να χρησιμοποιεί το up2date της red hat και αυτό απαιτεί registration στο rhn (red hat network) και δεν νομίζω ότι δικαιούμε να το κάνω ;)

Καμιά σκέψη - βοήθεια ?
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by HdkiLLeR » Fri Apr 21, 2006 6:08 pm

Ειλικρινά έχω αφήσει πίσω τις distros χωρίς σοβαρό packaging πολύ καιρό πρίν οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και η τελαυταία version της red hat που είχα βάλει ήταν η 5.2
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
vagalati
Mbyte level
Mbyte level

Post by vagalati » Fri Apr 21, 2006 10:16 pm

Πω πω πακέτο! :-D

Πριν από κάτι εβδομάδες χρειάστηκε να περάσω λογισμικό σε RHEL. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τον γραφικό package installer/managment tool για να περάσεις τα πακέτα από το cd. Θα χρειαστείς *αναγκαστικά* τα cds της διανομής.

Y.Γ. Καλά μιλάμε για πολύ primitive κατάσταση.. tragic. Δεν ξέρω βεβαια καν το yum και τι/πως κλπ γινεται με αυτό... Ισως αν είχες fedora να μην απαιτούσε registration...
Ni!! Ni!! Ni!!
Post Reply

Return to “Λειτουργικά συστήματα”