ΜP3 Player
- rigo
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
ΜP3 Player
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ΜP3 Player (για δώρο). Μπορώ να διαθέσω μέχρι και 100€ (οπότε ακριβά Apple και iRiver μάλλον απορρίπτονται). Με ενδιαφέρει κυρίως η ποιότητα ήχου και η αξιοπιστία. Φυσικά και η χωρητικότητα και ράδιο είναι επίσης σημαντικά! Καμία πρόταση; Αν κάποιος έχει δοκιμάσει κιόλας κάποιο μοντέλο ακόμα καλύτερα! Επίσης καμιά ιδέα για μαγαζί; Μέχρι τώρα έχω υπόψην μου μόνο το Πλαίσιο αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποιο άλλο καλύτερο!
Από μια ματιά που έριξα έχω στο μυαλό μου εξής:
CREATIVE ZEN Nano Plus 512MB
IRIVER T-10 Chery Red
TRANSCEND MP3 T-SONIC 610 FM (512MB)
SONY MP3 E-Series NW-E002F (512MB)
Ποιό θα προτίνατε εσείς;
Από μια ματιά που έριξα έχω στο μυαλό μου εξής:
CREATIVE ZEN Nano Plus 512MB
IRIVER T-10 Chery Red
TRANSCEND MP3 T-SONIC 610 FM (512MB)
SONY MP3 E-Series NW-E002F (512MB)
Ποιό θα προτίνατε εσείς;
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
Σωστός, αλλά θέλει κάποια διαδικασία για την καταβολή χρημάτων...alasondro wrote:τσέκαρε και το ebay θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα εκεί...
Επίσης αν είναι να πάρετε από το e-bay, πάρτε καλύτερα καμία γνωστή μάρκα που απλά θα τη βρείτε εκεί σε χαμηλότερη τιμή. Μην πάρετε από τα άπειρα κινέζικα και ταϊβανέζικα που κυκλοφορούν. Σας μιλάω εκ πείρας...
Ξανατσέκαρε το, έχει πέσει κι άλλο η τιμή. Το μόνο μειονέκτημα του είναι ότι έχει πολύ μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας (8 hours Playtime).tsilochr wrote:εγώ πολύ καιρό τώρα ψήνομαι για το TEAC MP-300 με 1GB μνήμη, ράδιο, έγχρωμη οθόνη και τιμή 104 ευρώ. Θα το βρεις στο mgmanager και στη Γραμμή Computer
Εσύ βγάλε και ένα 20-30% για να είσαι μέσα. Και όταν παλιώσει και λίγο, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα. Δεν θα βγάζει την ημέρα...

Ήρθε και σε μένα το συγκεκριμένο.Einherjar wrote:Χωρίς να το έχω (σήμερα μου ήρθε σε newsletter) τσέκαρε αυτό. 1Gb μνήμη με 45ευρώ

Η βασική διαφορά σε σχέση με αυτό που προτείνει ο tsilochr είναι ότι αυτό δεν είναι επαναφορτιζόμενο αλλά χρησιμοποιεί μπαταρία ΑΑΑ. Επίσης δεν έχει και έγχρωμη οθόνη.
Επίσης πριν αγοράσετε κάτι, καλό θα ήταν να ρωτήσετε ή να ψάξετε κάπου για την ποιότητα ήχου. Γιατί, πιστέψτε με, η ποιότητα μπορεί να είναι από μέτρια έως πολύ κακή.
- jimblanc
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
απο προσωπικη εμπειρια για το sony που λες ειναι πολυ καλο αλλα εχει προβλημα με την μπαταρια του... το πηρα δωρο με το που πρωτοβγηκε και μου εχουν πει οτι απο ακουστικης πλευρας φυσαει αλλα απο μπαταρια τελειωνει απιστευτα γρηγορα...συν οτι ειναι και ενσωματωμενη και για να την αλλαξεις σε βλεπω να τρεχεις σε κανενα sony-service