Ερώτηση για το MSDN
- ciao
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Ερώτηση για το MSDN
Καταρχήν δεν ξέρω αν θα πρέπει να πάει εδώ οπότε αν κάποιος mod θεωρεί ότι πρέπει να αλλάξει, ας το κάνει...
Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το MSDN.
Το λοιπόν...ποια έκδοση του .ΝΕΤ περιλαμβάνει όλα τα παρακάτω ή τουλάχιστον την πλειονότητα τους???
Java, Basic, C++
(σόρρυ αν μου ξέφυγε κάποια μ@....α)
Ευχαριστώ πολύ!
Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το MSDN.
Το λοιπόν...ποια έκδοση του .ΝΕΤ περιλαμβάνει όλα τα παρακάτω ή τουλάχιστον την πλειονότητα τους???
Java, Basic, C++
(σόρρυ αν μου ξέφυγε κάποια μ@....α)
Ευχαριστώ πολύ!
S.S.D.D.
- mikem4600
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Java αυτή καθ' αυτή δεν περιλαμβάνεται σε καμία έκδοση του Visual Studio ή άλλου Microsoftικού εργαλείου. Περιλαμβάνεται μόνο η J#, που είναι βασισμένη στην Java 1.1, τρέχει πάνω από το .NET framework και υπάρχει για τη μεταφορά (παλαιότερων κυρίως) εφαρμογών Java σε άλλες γλώσσες του .NET.
Πάντως το Visual Studio 2005 (που διατίθεται δωρεάν από το τμήμα μας) διαθέτει C#, C++, Visual Basic και J#, μια ελαφριά έκδοση του SQL Server 2005, εργαλεία για mobile development κ.ά.
Πάντως το Visual Studio 2005 (που διατίθεται δωρεάν από το τμήμα μας) διαθέτει C#, C++, Visual Basic και J#, μια ελαφριά έκδοση του SQL Server 2005, εργαλεία για mobile development κ.ά.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Ναι γιατί όχι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι για το οποίο να χρειάζεσαι αποκλειστικά VS.NET 2003
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- Paralias
- Gbyte level
Για τη Java κατέβασε το netbeans από http://www.netbeans.org.
Είναι κορυφαίο!
Είναι κορυφαίο!