Καλημέρα. Παρατήρησα σε μια σελίδα (http://www.demokritos.gr/grafeio_ekpaideusis/) ότι από κάποιους υπολογιστές μπαίνω κανονικά ενώ από άλλους ενώ φαίνεται ότι έχει ολοκληρωθεί η φόρτωση της σελίδας δε βγαίνει τίποτα. Λευκό χωρίς κάποιο μήνυμα λάθους. Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;
Ευχαριστώ
λευκή σελίδα
- P@radox
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Firefox ή Internet Explorer ..??
Μήπως τους χρησιμοποίησες εναλλάξ..?
Απο ποιά pc δοκίμασες να μπείς..?
Μήπως κάνανε καμία συντήρηση οι admins..?
Πάντως γεγονός είναι οτι ο δικτυακός τόπος του Δημόκριτου πάσχει..
Τώρα γίνεται κάποια προσπάθεια να κάνουν κάποιες βελτιώσεις..!
Εμένα η σελίδα φορτώνει κανονικά σε ΙΕ 7
ενώ σε Firefox.. έχει καποια μικροπροβλήματα αλλα φορτώνει..!
Μήπως τους χρησιμοποίησες εναλλάξ..?
Απο ποιά pc δοκίμασες να μπείς..?
Μήπως κάνανε καμία συντήρηση οι admins..?
Πάντως γεγονός είναι οτι ο δικτυακός τόπος του Δημόκριτου πάσχει..
Τώρα γίνεται κάποια προσπάθεια να κάνουν κάποιες βελτιώσεις..!
Εμένα η σελίδα φορτώνει κανονικά σε ΙΕ 7
ενώ σε Firefox.. έχει καποια μικροπροβλήματα αλλα φορτώνει..!
Το πιο πιθανό είναι να έχει πέσει η συγκεκριμένη σελίδα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ή η σύνδεσή σου στο internet να μην είναι πολύ σταθερή. Επίσης μπορεί να εμποδίζεται η συγκεκριμένη σελίδα από κάποιο firewall (αν και δε βρίσκω το λόγο γιατί να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε σελίδες τέτοιου περιεχομένου).
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποσυνδεθείς από το internet και να ξανασυνδεθείς ή να ανοιγοκλείσεις απλά τον browser. Αν γνωρίζεις παραπάνω για τις ρυθμίσεις του firewall που έχεις ρίξ' του μια ματιά.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποσυνδεθείς από το internet και να ξανασυνδεθείς ή να ανοιγοκλείσεις απλά τον browser. Αν γνωρίζεις παραπάνω για τις ρυθμίσεις του firewall που έχεις ρίξ' του μια ματιά.
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
Βασικά το πρόβλημα δεν το έχω παρατηρήσει εγώ αλλά ο υπεύθυνος του γραφείου εκπαίδευσης του Δημοκρίτου. Απλώς κάνω την πρακτική μου εκεί και ψάχνω τώρα να διορθώσω τα προβλήματα που έχει ήδη η σελίδα μέχρι να ξεκινήσω να κάνω την δική μου δουλειά. Μου είπε ότι από κάποιους συγκεκριμένους υπολογιστές δεν μπαίνει ποτέ, πχ το laptop του. Και του ανέφεραν το ίδιο πρόβλημα και κάποια άτομα με τα οποία συνεργάζεται. Γενικά από τα λεγόμενα κατάλαβα ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με τον εκάστοτε υπολογιστή και δεν έχει σχέση με browsers admins κτλ..
Και κάτι άλλο μια και αναφέρθηκε για τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε σχέση με το Firefox (κάτι που μου ζήτησαν να διορθώσω). Αξίζει να κάτσω να ψάξω τα λάθη στα υπάρχοντα scriptακια και αν μπορώ να τα κάνω συμβατά με firefox/netscape. Ο προσανατολισμός μου τώρα είναι βασικά να βρω άλλα αντίστοιχα που να είναι συμβατά αλλά επειδή είμαι καινούργια στο χώρο δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη λύση.
Ευχαριστώ
Και κάτι άλλο μια και αναφέρθηκε για τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε σχέση με το Firefox (κάτι που μου ζήτησαν να διορθώσω). Αξίζει να κάτσω να ψάξω τα λάθη στα υπάρχοντα scriptακια και αν μπορώ να τα κάνω συμβατά με firefox/netscape. Ο προσανατολισμός μου τώρα είναι βασικά να βρω άλλα αντίστοιχα που να είναι συμβατά αλλά επειδή είμαι καινούργια στο χώρο δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη λύση.
Ευχαριστώ