απορίες πρωτοετούς

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
ja
Buffer underflow exception
Buffer underflow exception
Posts: 1
Joined: Tue Oct 31, 2006 8:07 pm

απορίες πρωτοετούς

Post by ja » Tue Oct 31, 2006 8:29 pm

Γεια σας. Παρακολουθώ τα μαθήματα του τμήματος πληροφορικής του πανεπιστημίου αλλά έχω περάσει στο αντίστοιχο τμήμα του παν. Ιωαννίνων. ¨Εχω αρκετες απορίες. Τα εργαστήρια ποια ειναι και κάθε πότε και πού θα γίνονται? Θα μπορώ να τα παρακολουθήσω? Η ίδια ερώτηση ισχύει και για τα μαθήματα επιλογής. Θα ήθελα επίσης να μάθω και πότε γίνονται τα φροντιστήρια των μαθημάτων.
Τα βιβλία πότε θα μοιραστούν? Εγώ θα τα πάρω μαζί με τους υπόλοιπους?
User avatar
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 4537
Joined: Sun Oct 15, 2006 10:49 pm
Gender:
Location: in your computer
Contact:

Post by zweistein » Tue Oct 31, 2006 9:28 pm

αυτό το thread μάλλον έπρεπε να είναι στο Τμήμα - Πανεπιστήμιο (http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewforum.php?f=28)



just to inform


edit: welcome to VENUS!
Image
User avatar
Fairy
Gbyte level
Gbyte level
Posts: 1733
Joined: Tue Jan 24, 2006 4:48 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: Mairyland Park

Post by Fairy » Tue Oct 31, 2006 11:53 pm

Τα εργαστήρια και τα φροντιστήρια ανακοινώνονται για τον κάθε καθηγητή από την ιστοσελίδα του μαθήματός του στο e-class καθώς και μέσα στο μάθημα. Οι σελίδες είναι προσβάσιμες σε όλους. Απλά πάτησε το link "ανοιχτός κατάλογος μαθημάτων".

Τα φροντιστήρια γίνονται σε αίθουσα άρα κανένα πρόβλημα, είναι όπως ακριβώς και στο μάθημα. Με τα εργαστήρια θα έχεις μάλλον πρόβλημα γιατί για να δουλέψεις στα cslab χρειάζεσαι κωδικό φοιτητή του τμήματος πληροφορικής. Για το μάθημα του κου Κουρκουμπέτη θα χρειαστείς και χώρο στο server του πανεπιστημίου, το Δια.

Επίσης βιβλία αμφιβάλλω αν μπορείς να πάρεις. Απαιτείται να κάνεις δήλωση μαθημάτων σαν εγγεγραμένος φοιτητής του πανεπιστημίου, κατόπιν στέλνεται λίστα με ονόματα στα βιβλιοπωλεία και τα παραλαμβάνεις υπογράφοντας τον κατάλογο με αστυνομική ταυτότητα. Τρέχα γύρευε δηλαδή...

Πάντως επειδή δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει κι αν σκοπεύεις να κάνεις μεταγραφή μέσα στους επόμενους μήνες, ρώτα και στη γραμματεία καλού κακού ή κάποιον υπεύθυνο στα εργαστήρια!

welcome
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
User avatar
N@z_Plir
Kilobyte level
Kilobyte level
Posts: 291
Joined: Thu Jun 29, 2006 2:09 pm

Post by N@z_Plir » Wed Nov 01, 2006 2:06 am

Fairy wrote:Επίσης βιβλία αμφιβάλλω αν μπορείς να πάρεις. Απαιτείται να κάνεις δήλωση μαθημάτων σαν εγγεγραμένος φοιτητής του πανεπιστημίου, κατόπιν στέλνεται λίστα με ονόματα στα βιβλιοπωλεία και τα παραλαμβάνεις υπογράφοντας τον κατάλογο με αστυνομική ταυτότητα. Τρέχα γύρευε δηλαδή...welcome
οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να προμηθετούν τα μαθήματα εισαγωγή στην επιστήμη των υπολογιστών και διακριτά μαθηματικά απο τη βιβλιοδιανομή με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.τώρα εσύ που είσαι μεταγραφή και δεν είσαι εγγεγραμμένος στη λίστα μάλλον δεν μπορείς να τα πάρεις....(αυτό που μπορείς να κάνεις είναι ή να βρεις κάποιον παλαιότερο που έχει περάσει το μάθημα να σου δανείσει το βιβλίο του ή να βγάλεις φωτοτυπίες).

για τα εργαστήρια πήγαινε σε κάποιο μάθημα από αυτά και συνεννοήσου με κάποιο καθηγητή....νομίζω θα υπάρξει κατανόηση(πιθανόν να σου δοθεί κάποιος πρόχειρος κωδικός).
γενικά πάντως να έχεις θάρρος και να ρωτάς όποιον μπορεί να σε βοηθήσει.
User avatar
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Posts: 2371
Joined: Mon May 03, 2004 1:15 am
Academic status: PhD
Gender:
Location: πίσω από την μπάλα

Post by ciao » Wed Nov 01, 2006 2:14 am

N@z_Plir wrote: γενικά πάντως να έχεις θάρρος και να ρωτάς όποιον μπορεί να σε βοηθήσει.
Πολύ σημαντικό!!!
S.S.D.D.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”